diumenge, 11 d’octubre del 2009

Ja n'hi ha prou!

Nosaltres entre tanta barbaritat comesa, durant tant de temps, per aquest poble salvatge i cruel, rebutgem totalment de celebrar res que faci ferum de genocidi, de racisme o d'hidalga moral castellana. Se'n vagin a la merda ja amb tanta hispanitat dels collons. IN-INDE-IN-DE-PEN-DÈN-CI-A!!!

20 comentaris:

Anònim ha dit...

independència per malgrat i el cebolleta president de la república malgratenca!!! el volem veure a les reunions de la unió europea amb el sarkozy i la merkel. De ben segur que es portaria molt bé amb el Berlusconi, s'invitarien mutuament a festes, es passarien números de telèfon de noies i consells entre cebolletes.

Anònim ha dit...

Atenció: Es comenta que la festa s'ha iniciat, i es troba tota la plana major del PPOE i subalterns celebrant la Fiesta Nacional.
Donen mortadela, xoriso i mandonguilles. El Cebolleta oferirà un espectacle eròtic que farà les delícies del PPOE, i la Vega cantarà una copla per agrair a l'alcaldessa la seva quota de poder.

Anònim ha dit...

I de postres hi haurà moma per a tot-hom i doble ració per la Vega atenent a les seves necessitats.
Recordem que són socialistes, branca extrem-orient. Cada un segons les seves possibilitats i cada un segons les seves necessitats. Impressionant!

Anònim ha dit...

En el cas Gurtel n'hi havia un que li dien l'"Albondiguilla". Doncs aquí tenim al "Cebolleta".

Anònim ha dit...

Oh! gran Oracle, digues tu si veus al cebolleta prou intel·ligent com per pensar en emigrar de Malgrat per la que li està caient al demunt?

Anònim ha dit...

Hostres tio ,jo estic d'ecord en que el cebolleta i la Vega son dos personatges abominables,pero ti es que ja canses.


Avui toca INDEPENDENCIA.

JG

Anònim ha dit...

Si qualsevol història acaba amb el famòs cebolleta...feu-vos-ho mirar.

I respecte al genocidi, racisme, etc...comencem a parlar d'almogàvers, xarnegos i aquestes coses o millor callem tots?

Anònim ha dit...

O millor parlem del genocidi a la mortadela que porteu practicant desde fa 2 anys.

Anònim ha dit...

A la màfia local no li agrada que parlin de les seves corrupteles sobre una compra de voluntats polítiques a canvi de 22.000 euros de mortadel·la?, així estem nosaltres. Governats per la secta del cebolleta i altres feristeles per l'estil.

Anònim ha dit...

Penso que cada any quan arriba aquesta data, tots aquells que pateixen d'excitació sexual al veure desfilar una cabra al davant de l'exercit ecspañol -manda huevos-, tindrien que demanar hora a l'uròleg per iniciar tractament d'immediat. És una perversió greu però properament en vies de total eradicació. Sempre els hi quedara el recurs de fer-se una palla a dues mans i amb l'himne del Real Madrid de música d'ambient.

Anònim ha dit...

Si, qualsevol dia d'aquestes veiem al cebolleta empaitant la cabra en pilotes.

ESPAÑOL con "Ñ" ha dit...

Sois unos depravados sexuales. Yo prefiero un desfile militar (Son personas que cualquier dia pueden ir a la guerra para defender la paz) y no la ristra de porretas, yonkis, okupas y perroflautas a que nos teneis acostumbrados.
Y ya que habláis tanto de las acciones del tal cebolleta, por qué no empezáis a hablar del hijo yonki-okupa de uno de los vuestros, que solo sabe colgarse de los arboles? Mirar primero dentro de vuestras casas y a vuestras familias y después pensad en si tenéis derecho a despotricar contra una persona que nada os ha hecho.

Anònim ha dit...

En todo caso los hijos de, no tienen nada que ver. Pero este si, que para algo es presidente de las juventudes del pp de malgrat.

Anònim ha dit...

Si los hijos e, como este último dice......... lo dice porque el suyo es uno de esos que no sabe ni como se llama de lo fumao que va siempre............TANCAL!!!!

ESPAÑOL con "Ñ" ha dit...

En el estado e que se encuentran muchos de esos jóvenes, fácil les debe resultar a los de ERC llevarlos a su terreno con el "todo está permitido" porque si no eres un fascista.

Anònim ha dit...

SI eso eso!! tonto patuel aqui suelto ya esta bien cerrar ERC/malgrat

Rat Penat ha dit...

Sr. "Amargatot" qui s'en pot anar a la merda és vostè amb els seus cadells que són els que escriuen els comentaris sense sentit. Li dic aixó emprant les seves mateixes paraules per no fer-les ofensives a qualsevol altra persona amb més seny que vosté i també ho dic per què està vostè més a pro de la merda que de la la independencia.
Ja deu saber que no sóc persona amiga de les paraules grolleres, però aquesta vegada vostè mateix m'ha estirat la llengua.

Anònim ha dit...

Aupa Rat penat!!!!!!!!! esto a dado donde más duele...... en el culo y en el corazón jejejejejejeje Aupa els geganters de malgrat!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

El Rat penat aquet m'agrada... és super original i diu veritats.

Anònim ha dit...

Rat penat power!!!!