dilluns, 19 d’octubre del 2009

Participació ciutadana de la de debò



Aquesta imatge que teniu al davant mostra, arbre més arbre menys, la galdosa fila que prendrà properament l’espai de Can Feliciano un cop es realitzin les obres pactades entre l’ACA i l’Ajuntament i contra el parer de la majoria del poble.

Nosaltres voldríem demanar als responsables d’aquesta decisió que, pendent com està encara la sentència del contenciós interposat per gent de la plataforma “Salvem la riera de Malgrat”, declarin públicament i sense equívoc possible, en veu alta, com si diguéssim, qui pagarà el retorn de la riera al seu estat primigeni en el hipotètic cas que la sentència judicial així ho determini. Ho pagarà la Sra. Campoy?, el Sr. Rodríguez?, la Sra. Raja?, la Sra. Aubanell?, la Sra. Mérida?, el Sr. Puignou?, el Sr. Romero?, el Sr. Vinyoles?, serà la Sra. Vega?, o serà el poble qui haurà de fer front a la seva incompetent i precipitada presa de decisions?

Nosaltres partidaris com som de la major participació ciutadana possible, però de la de debò, oferim aquest espai formigonat per decorar-lo amb els breus eslògans que ens feu arribar. Totes les aportacions seran incorporades progressivament al projecte participatiu de decoració del mur. Preneu com exemple el que hem fet en la foto petita que mostrem.

La riera és vida!, no negoci d’uns quants polítics alienats que s'han venut la seva dignitat.

32 comentaris:

Anònim ha dit...

És ràpid i fàcil decretar treballs comptant amb l'esforç/butxaca dels altres: fer, desfer, refer...

Anònim ha dit...

aqui tenim un llest que sap de tot........... ni han tans en aquet poble..... ESPAÑOL con "Ñ" dales caña a estos listos que se piensan que algun dia ellos daran la solución........Aqui o los hay muy listos.... o los hay muy tontos....... más bien de lo último no? Te hechamos de menos Rat penat!!!!!!!!! Visca els geganters!!!!!!!!!!!!jejejejeje

Anònim ha dit...

Molt bó aquet últim comentari.

Anònim ha dit...

Segur que és del cebolleta. Amb tanta falta d'ortografia...

Algú sap perquè no ha sortit a la palestra per comentar els seus escàndols?

Anònim ha dit...

Rat penat, español con Ñ, cebolleta, no són la mateixa persona?

Anònim ha dit...

El rat penat i español con Ñ diria que si. Només escriuen per desviar l'atenció quan no interessa que s'opini sobre el tema, en aquest fil podeu estar segurs que ho faran per no dir res, però, no hi mancaran els insults i el tractar de tontos als que donin la seva opinió.
Jo si que vull decorar el formigó, tant és que m'insultin, ja es retrata o retraten ells/elles mateixos/es:
"La tristesa m'envaeix quan passo per aquest tram de la riera per arribar fins al mar"
Una gota d'aigua

Anònim ha dit...

Aparte de ser de ERC i papanatas si hay que tirar a la conchi,verraca,renfe,zanpabollos,ni ño de la jefa e jordi no teneis ni idea de lanzar toda la mierda sobre ellos.
Jo pienso.. Pensais en joder a las gordas o en la independencia? Si es la segunda pediros un Happimel.

Anònim ha dit...

Graupi! apunta't un eslògan pel futur mur de l'escullera de la Riera:
"Vota CUP Malgrat!"

Anònim ha dit...

Per quan el partit de la nebrera a Malgrat? A veure si treu els pocs vots que té a la vega, i no entren i un ni l'altre. Aleshores vindrà el cebolleta com a salvador i el 2015 serà alcalde.

Anònim ha dit...

malgratot, volem una confesió del cebolleta. No pots aconseguir una entrevista amb el personatge aquest? Et donaria per a 10 articles al teu bloc, un per cada temática (cebollisme, perversió sexual, bisexualisme, homosexualisme, putes, drogues, exhibicionisme, corrupció, fotre a tots els malgratencs des de el PPOE...)

Anònim ha dit...

Ja ho has dit mur,perquè a la riera només hi hauria un mur,"U" de formigó i res més.ojo al dato!!.

Anònim ha dit...

Si pot ser, voldria veure aquest incorporat.
"Aquí jau
la dignitat
de Malgrat"

Anònim ha dit...

Tranquils titos, no us esvereu, no fos cas que us donés "un cobriment" de cor.

Anònim ha dit...

L'altre dia a la radio en Gili en mar sala i en Sebestia Soto,es varen ven despetjar amb En Ramon solr.Una parulad'en soto va ser l'alcaldesa pot fer el que vulgi que per aixo mana,entre d'altres delicadeses deixades anar per tots els tertulians.

Anònim ha dit...

La ignorància és molt dolenta.

Anònim ha dit...

"Una altra riera és possible"

Anònim ha dit...

Sí, però amb altre gent i amb altres interessos.

Anònim ha dit...

Per això, "Conxita dimissió".

Anònim ha dit...

es un pájaro, noooo es un avión, noooo, que es? es superrcebolleta el salvador de malgrat.Fora vega volem el cebolleta for president

Anònim ha dit...

Vega vigila que ve la NEBRERA.

Anònim ha dit...

Almenys la Nebrera ha tingut la dignitat de deixar l'escó al deixar el PP. N'hi ha tants del PSC que ni defensen el socialisme ni a Catalunya i que no deixen la mamella per res del món, com sorra a la platja.

Anònim ha dit...

Ja us fotaria jo dignitat i participació, a pic i pala i posant formigó al pati de darrera de casa. Com.poy

Anònim ha dit...

Ah, i gratis. No com jo. Xita.com

Anònim ha dit...

PATUELS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Rat penat forever Spain!

Anònim ha dit...

Però a Spain, no a Catalunya. Com per allà hi ha autovies gratis hi podeu anar facilment.

Rat Penat ha dit...

""" Anònim ha dit...
Rat penat, español con Ñ, cebolleta, no són la mateixa persona?
19 / octubre / 2009 14:32"""

Sembla mentida que no sigueu capaços de distingir el sentit dels comentaris i opinions d'una persona de les d'una altra.
Sempre m'identifico com a Rat Penat i per sort entre els comentaris encara no n'he trobat cap que m'hagi suplantat.
Y "NO", "NO" no sóc cap cebolleta.

Rat Penat.

Anònim ha dit...

Un dia d'aquests faré un estudi de les hores dels comntaris dels rats penats, epaÑols i altres herbes, i veuru com no són el mateix. I no us posseu a fer cabories de quina és la seva feina per escriure a certes hores, eh, que probablement tenen permís del seu cap i potser paga el prsssupost públic, perquè en realitat es tracta d'un servei a epaÑa que no té preu. I jo també escric a l'hora que em ve de gust i paga el poble.
Com.poy

Anònim ha dit...

Des de el meu punt de vista, pel que respecta a la Riera tal com quedarà la paret de l‘escullera canalitzada amb formigó en forma d’U, serà el resultat més barroer d’unes obres que, portades a terme, tindran els Malgratencs, comprenc que hi ha gent que quan militen en un partit polític tenen de dir sí a tot el que li proposen. Però a l’Ajuntament de Malgrat es dona el cas que, la qui mana, ningú del seu partit li pot contradir, encara que hi vegin un nyap, com és en el cas de la riera de Can Feliciano.
Si al final es dona l’ordre de canalitzar la riera en formigó, a les parets de l’escullera, el grafit que i posaria seria la frase que va fer servir el partit PSC amb les últimes eleccions Municipals, seria així, AMB EL COR I AMB EL CAP MALGRAT DE MAR HA QUEDAT PETRIFICAT.
Al final d’aquets entortolligat túnel, espero, esperem,que sigui per poc temps, que tinguem un contencions amb un resultat favorable, i que es retorni allò que defensem des de el primer dia, un espai natural verd i ecològic.
Bona sort.

Anònim ha dit...

Com guanyeu, m'en vaig del poble, apa. Xita.com

Anònim ha dit...

Guanyara PSC una altre vegada teniu clar això, perque per que s'enduguin els nostres cales al poble Saharaui.... si home!

Anònim ha dit...

Este ultimo tiene razón estos pesaos del sahara.