divendres, 16 d’octubre del 2009

Participació ciutadana del vergonyant PS€

Doble clic a la foto i veureu que es comenta sola.

Finalment després de molts anys de donar-hi voltes hem capit l’autèntic significat de la tornada que fa anys cantava la Conxita: “i els rat penats quan es desperten, volen a Malgrat, volen a Malgrat”. I ho fan, ara ho tenim clar, per succionar els diners del pobre contribuent.

S’ha de reconèixer el enorme mèrit que té l’alt grau aconseguit en la tècnica de marejar la perdiu, també coneguda com la de tirar pilotes fora o també, tractat de posologia del supositori per a memos. Cada dia són més els espavilats que a manera de rat penats pul·lulen pel poble beneficiats d’un estudi , d’un projecte, d’una realització..., pagada per l’ajuntament i que oh!, casualitats de la vida, estan conxorxats i ben enxarxats, d’una manera o altre, en aquesta mena d’ens supralocal a l’engròs en que el PS€ ha convertit la “Diputació i Caixa Catalunya, business i Cia.”.

Si aquestes dues fotografies són la fidel imatge de la participació ciutadana que ens volen vendre, i no dubtem que siguin les millors imatges que tenen per publicar, hem de pensar que darrera el llenguatge grandiloqüent que utilitzen per fer les valoracions dels actes que organitzen aquesta secta d’espavilats s’amaga una clara voluntat de faltar a la veritat, d’enganyar al poble en definitiva.

Com s’atreveixen a anomenar-ho participació ciutadana si hi havia més tècnics que participants tot i el suborn-al·licient que representa l’esmorzar gratuït.

Tot plegat, indignant!, això sí, altre cop pioners.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

No ens podem queixar. Almenys són sincers, perquè amb el fotoshop podien retratar-hi més gent de la que viu a la comarca i no ho han fet. Són rats penats, però inofensius. El que passa el que Malgrat els deixa qu volin i volin i ens xuclin la sang encara que ells voldrien, en realitat ser mes honestos/es. Pobrets/es. Fan pena.

Anònim ha dit...

En el fons són tristos i fan pena. tens raons.

Anònim ha dit...

Si a la fotografia amb més persones se'n conten set, si cinc dels participants eren tècnics, pregunta: quants participants van assistir-hi?
Algú ho sap?

Anònim ha dit...

Jo ho sé del cert, perquè vaig veure la comitiva. 4 i el cabo. Deu ser un mini laboratori fet per mini governants.

Anònim ha dit...

Mini-governants amb maxi-sous. Quina poca-vergonya.

Anònim ha dit...

A mi em reventen aquestes solemnes patxangades!
Quan no són fantàstics viatges "de treball", són comissions d´estudi o laboratoris del què volgueu.
A aquesta colla que tenen el sou a càrrec nostre i que pol.lul.len pel carrer del carme nº30, no se´ls hi veu la crissi pintada a la cara. Al contrari.
Aquí no passa rés i vinga bandes (de música)i cel.lebrem el patró dels municipals, i remodelem el barri vell ara que són vaques grasses, i no oblidessim pas les publicacions d´autobombo, què són baratetes.
Amb la que està caient, els hauria de caure la cara de vergonya de viure i cobrar a tot tren.. aixó sí: ben preocupats de seguir generant ingressos que els garenteixin la mamella, malgrat sigui a canvi de carregar-se el poble o endeutant-nos fins on calgui.
No és aixó, companys. No és aixó.
Un alcalde, un càrrec electe, ha de bategar amb el seu poble, patir quan el poble pateix, viure els maldecaps de la seva gent, estar -en resum- al servei del seu poble.
No viure a càrrec del poble.
Fa uns dies, algú escrivia aquí recriminant l´anonimat dels missatges. També algú comentava que la Sra. Alcaldessa está molt pendent d´aquests blogs..
Doncs mirin, tot aixó que es diu aquí, és el que molta, moltíssima gent pensa i no s´atreveix a dir. I quan surtin al carrer, senyors i senyores electes, mirin els rostres dels ciutadans amb els que es vagin creuant, potser en coneixeran a uns quants o a molts, peró en realitat desconeixen els seus pensaments. En realitat, tots som possibles candidats a escriure al Malgratot. Tots som candidadts a l´anonimat.
I si hi ha algú que escriu, no és per ganes de molestar. Més aviat diria que és un àcte d´amor: d´estimació a Malgrat. Perquè ens l´estimem, ens preocupa i ens en preocupem. Al cap i a la fi és la petita parcela on ens ha tocat viure i des de la qual interpretem el món.
Per cert... no els hi sona tot aixó? Segurament. Esclar que la diferència és que per nosaltres, sentir, reballar, defensar el nostres poble, no té preu.
Ni mai en tindrá.
Cordialment.

Anònim ha dit...

Una altra Malgrat es posible! Vota Cebolleta el 2011, vota exhibicionisme, pervesió sexual, drogues i escarni públic per tots els malgratencs!!

Anònim ha dit...

És veritat això que diuen que al 2011 el cebolleta serà número 1?

Anònim ha dit...

no, ho serà la Conxita.

Anònim ha dit...

el pp no necessita llista el 2011, només cal que la regidora actual es posi a la del psc. total...

Anònim ha dit...

Sí, però recorda que els votants del pp, no voten a la vega, voten PP, i si aquesta es presenta pel PSC, no tindran 9 regidors.
Però, el que deien era si el cebolleta seria cap de llista pel PP. És un rumor, dins la seva pròpia campanya d'autopromoció.

Anònim ha dit...

que el cebolleta ja planeja tallar-li el coll a la Vega o que? Aquests del PP sempre amb els ganivets ben esmolats.

Anònim ha dit...

No, els del PP es dediquen pel darrera a festejar altres partits fent veure que volen enderrocar a la Campoy. Viure per veure!

Anònim ha dit...

Caram quant globusa sondav en aquets ultims escrits.
L'anonim de las,13'49,quanta rao tens,pero jo enscsrs i dic mes,algun dels de l'quip de govern el noto acollonit,traumatitzat,acovardit,atemorit,incapas de reaccionar,ells sabran perqui i perque i, jo els pregunto,que els fa tant cobardts?tant poca dignitat tenen?.

Anònim ha dit...

La dignitat se la varen vendre al jurar el càrrec a canvi d'euros.
Ara són més rics i menys persones.

Anònim ha dit...

No són globus sonda, no. Hi ha reunions ben estranyes a un bar del carrer Escoles.

Anònim ha dit...

El cebolletas es el Viñolas i este personaje de buena fe no puede ser el numero 1 porque lleva tres carteras i con una tiene faena para llevarla i porsupuesto el que vende billetes ni nonbrarlo porque vastante tiene cuando salga de la politica para dar explicaciones a sus amigos.
Luego ya veremos losque lesqueda.

Anònim ha dit...

el cebolleta es el de las juventudes del pp de malgrat, el romagueras

Anònim ha dit...

El de la Manguera?

Anònim ha dit...

No toqueu la pera. Xita.com