divendres, 29 de febrer del 2008

Ràdio bla, bla, bla!, "la seva"


boomp3.com
boomp3.com

Hem cregut oportú alleugerir-vos el “línia directa amb l'alcaldessa” i fer possible entendre-ho tot en 4 minuts en lloc dels 40 que poden escoltar els valents malgratots que ho desitgin i estiguin preparats per pair-ho.

I és queden tant amples!!!


4 comentaris:

Anònim ha dit...

això és el que se'n diu un gran governant !!!!

Tothom reconeix que els grans governants, els que marquen època, els que senyalen un abans i un després, són aquells que tenen "el país al cap" --en aquest cas "el poble al cap". Qui pot dubtar que ella li té, tot, complet, sencer.

és clar que ella li té una mica embolicat, confós, nuat, empastifat...fins al punt que a una trama urbana que des d'antic es caracteritza per basar-se estrictament en una xarxa rectilínia, de carrers que es creuen ortogonalment, la sra. alcaldessa li preveu un esquema de circul·lació RADIAL

jajajaja, i tant de bon humor que està ella...

Anònim ha dit...

Gran nivell per una peixatera, però per una alcaldessa, no sé, no sé si és tolerable tanta ignorància i a sobre fer-ne ostentació sense, pel que es veu, cap problema d'auto estima, fent el ridícul a l'engròs, sense xarxa, amb el cap ben alt, amb dos... Grandiós moment el que comunica al poble de Malgrat per ràdio i d'amagatotis del tot, que tindrà que passar un altre estiu sense accés a la platja per la seva nul·la gestió, per la falta de planificació, és a dir, per la seva incomparable i portentosa incompetència en les gestions més elementals.
El trenet?????? ein? RENFE???
VERGONYA majúscula la que se'n desprèn del document sonor.

Anònim ha dit...

he escoltat que diu?
quan arribis al carrer dels padres tindràs que girar pel carrer nou.
només puc dir:

olé, olé, ole, olé, oleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ara no tan sols tindrem una currua de cotxes per davant el col.legi Montserrat i per davant el col.legi Fonlladosa, ara també per davant el col.legi Chanel

més de 1 miler d'alumnes esquivant els cotxes.
Si, senyora, aixó es pensar amb el cap i el cor.

Anònim ha dit...

El que té la pita chumba, és que verdeja molt i amb la fòbia que aquesta dona li té al verd, no en quedarà cap en tot el poble per verdes, intrusives i mores descregudes.