dijous, 7 de febrer del 2008

A lo que ve ga!



Aquestes píndoles homeopàtiques presses així en petites dosis son menys nocives per a la salut que la versió convencional clàssica que pot arribar a provocar empatx. Nosaltres hem separat el gra de la palla per que pugueu gaudir en quatre minuts dels millors moments d'aquesta nostra auto anomenada jove política, que no demana 24.000 euros pels seus serveis, no, ella no, ella amb tota la seva particular modèstia beatífica només gossa demanar que els plens fossin més dialogants. Model, ella, de sana frugalitat pel poble i a la que només li agraden les llenties, el choped i com podem comprovar en la recent foto de treball al FITUR acompanyada de la seva amiga l'escudera Mérida, a la paella ecspañola tampoc li fa ecs!

Ara ja té carnet del PPOE i, ens agradi o no, ens causi nàusees o no, és el que haurà de patir el pobre Malgrat de Mar els propers anys si un empatx sobtat no ho evita, pregueu companys!, els que sapigueu resar, reseu el doble, a conte dels que no en saben, per que això, com veieu, pinta fatal.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Menudo artazgo de trabajar que se pegó esta delegación en Madrid. Esto es de juzgado de guardia. La corrupción a nivel institucional para esta gente no tiene límite. Tendrian que explicar los éxitos obtenidos de tanto trabajo en restaurantes i locales nocturnos.
Marruecos, Madrid, Gambia i suma i sigue hasta la saciedad de tomar el pelo al pueblo. Que verguenza de gentuza nos ha tocado en suerte. Exijo la vuelta de la guillotina para atajar tanto abuso de poder.

Anònim ha dit...

el que demostra l´entrevista és que el tagua està darrera de tot el muntatge del pacte del pp. no és cert que ha marxat. ja tornarà ja, quan passi el temporal.

Anònim ha dit...

a la despedida diu "m´agradaria que els plens fosin més dialogants"..i com es fa això si no contesta?. Vol dir dialogar sol?.

Anònim ha dit...

Analfaveta

Anònim ha dit...

Algú podria dir-nos els estudis que tenen tant la Vega, que és qui ha destapat el tema, com la resta dels regidors?
Els que jo sé:
Mérida - Químiques
Aubanell - Magisteri
Vega - Palanganerisme
?
?
?
?
?
?

Anònim ha dit...

Unas delas primeras faeinas de la VEGA van se al toro de Tordera, pregunteuli perque va marcha corren. patric patrac ..... visca ANA.

Anònim ha dit...

En el Ple d'ahir la Vega fa fer una exhaustiva -i exhausta per als oienst- relació de tots els tios i ties amb qui havia estat a Madrid... un fotimer!! Quina orgia més monumental.... això si un darrera l'altra, no trios ni altres guarreries, que sino en Meli l'excomulga!!