dissabte, 9 de febrer del 2008

Gran Circ Municipal (II)







Pautes, contrapautes i reconytrapautes d'un viatge a la nebulosa de cranc
La dura realitat del polític professional; motivacions, objectius, protocols, dinars, sopars, esmorzars, més menjars, lavabos, xapurrejats idiomàtics, eixida amb nocturnitat per l'eixida consistorial, caos informatiu, comèdia, cansament, satisfacció institucional, dietes, transparències-opacitats, sospites, claretats-foscors, Moha. Sahib, Consol Prados, Al Kalifi-Kalifi, màfies locals-internacionals, governadors, ministres, platós, teatre, competències, vols de baix cost, al·lucinacions, afanys electoralistes, comèdia, postals, FITUR, grimes varies, ai senyors!, Sant Benet, Diputació, urbanisme, que maques!!!... I tot pel mòdic preu de: 148x4+30+80=703euros + les tasses obligatòries corresponents que poden fàcilment arribar, si cal, a 20.000 euros de l'ala dels bocabadats ciutadans malgratencs que escolten embadalits els contes narrats per boca de la seva Sharezade local, sense piular quasi, emocionats i esmaperduts per les portentoses realitats consistorials. Estem parlant del PPOE, que quedi clar, i estem al·lucinats de tanta disbauxa municipal a tant baix cost oficial, com si diguéssim!

Seria fantàstic si algú pogués fer-nos arribar el vídeo de la TV marroquina amb l'entrevista a Ella, la dona, nosaltres li restaríem eternament agraïts en nom d'Alà i tota la seva família!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

llegint i escolTant, dedueixo que la Campoy va en representació d'en montilla, president.
El poble no s'entera de quasi res, a l'hora de les eleccions tot son bons proposits,
Si us plau els que sabeu del tema feu saber a tort i a dret que passa al poble i a l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Pues caca de la vaca pa los tres

Anònim ha dit...

Sembla ser que al poble ja li va bé el que té. Ha estat escollida democràticament, que no vol dir, que cregui en la democràcia, com molt bé demostra amb les seves actuacions i en les seves intervencions en els plens. Sembla, pel que diu, que no ha de donar explicacions a ningú, menysprea als seus propis regidors, menysprea als regidors de l'oposició, ja que desconeix que representen a una part de la població, ha pactat, per poder manar amb tranquil·litat, amb una persona que desconeix totalment la realitat que l'envolta, una persona que no té coneixements de rés. Com a recontraciutadà/na no em mereixo això, per dignitat i salut democràtica hauria de dimitir a l'igual que els regidors del seu partit, que pel que sembla són incapaços/es de tenir idees pròpies. Formen part d'un equip de govern, en què no obren la boca, no sigui que contradiguin les idees de la jefa, d'un equip de govern que tothom val per tot, sinó, mireu les competències que tenen cadascun d'ells. quan obren la boca és per dir no a totes les propostes que se'ls pot fer per part de l'oposició, sense raonaments, però, si tenen clar una cosa, que sembla que els fa molta por i, és la participació ciutadana. És clar, participació ciutadana vol dir, posar en evidència les seves mancances i això no es pot tolerar.

Anònim ha dit...

Els 4 anys no terminan junts

Anònim ha dit...

Aquest ple és el més patètic que jo he escoltat des de el dia que l'Arias Navarro va sortir a TVE i plorant va dir " Españoles Franco ha muerto".
El partit socialista de Malgrat encara no ha mort, però podem estar segurs que s'està suïcidant molt lentament, poc a poquet, tal i com s'han de fer les coses ben fetes.
Enhorabona per la gran tasca que esteu realitzant, el poble en serà el beneficiat.

Anònim ha dit...

Molta gent parla d´aquest viatge. A la cua d´un supermercat local -no dic noms per no fer propaganda-unes persones comentaven el tema del viatge i el senyor marroquí del Passeig que els va embolicar.Diuen que té el dvd de la campanya de la conxita a la botiga per ensenyar a tothom que son amics.

Anònim ha dit...

Es por el Rabo

Anònim ha dit...

només em ve al cap una cosa, el partit delpsc si encara existeix a Malgrat tindria que entrar en el joc i substituir a la Conxita Campoy

Anònim ha dit...

Y a mas de uno.

Anònim ha dit...

el pp a malgrat si ha mort, es la riota del pople