diumenge, 17 de febrer del 2008

"Un cuento xino"


Si no tenim un viatge amb l'objectiu clar i definit, lícitament podem pensar que l'objectiu era subjectiu i per tant sotmès a les especulacions interpretatives populars més diverses i agosarades. Aquí teniu la nostra de teoria, digueu-nos rebuscats, però és que ens estan donant motius sobrats per ser-ho més que ells.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

En el bloc de la Neus s'estan fotent d'hosties! I tu fotent el gilipitxi amb Morocco....es més interessant allò.

Anònim ha dit...

la neus censura. ara es baralla amb els de la plataforma... a aquesta dona no l'entenc gaire...

Anònim ha dit...

Eps! gent, crec que no fem les coses bé, tot el que no suma resta i, crec jo, que estem restant sense adonar-nos-en, cal reconduir el tema de l'arbreda i eliminar suspicàcies i malentesos que han anat sorgint els darrers quinze dies. Hi som a temps i cal seguir sumant, no podem prescindir de ningú, sigui qui sigui. Deixem-nos de vanitats personals i tots a una i sumant, en positiu.

Anònim ha dit...

Aquí a Malgrat l'obra està parada, el finançament del partit se'n ressent i cal buscar noves fórmules per que la màquina de fer diners no s'aturi, aquesta gent no explicaran obertament els seus objectius si aquests son inconfessables, però l'argument aquest del Marroc pot tenir la seva lògica veien com en son de rebuscats i actuen aquesta gent de l'ajuntament.

Anònim ha dit...

ANICETO