dimecres, 6 de febrer del 2008

Les pedres del meu molí


Si no heu pogut escoltar-ho avui, si voleu carregar-vos d'arguments en contra de, si voleu passar-ho pipa, si..., escolteu l'entrevista d'avui a ràdio Malgrat, no té desperdici res del que l'inefable regidora de col·locacions diu. Dispenseu per la mala qualitat de l'àudio i la falta d'un fragment de 2-3 minuts, xino xano ja ho millorarem!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Laregidora ANA VEGA tiene menos verguenza que un burro debajo del rabo y mas en bustera que pinocho esta es la clase de politicos que actual mente nos administran el dinero del contibuyente.2.400 del ala.

Anònim ha dit...

Jo crec que ja no hem d'esperar més. Cal que ella mateixa si és capaç de sortir del seu naufragi neuronal, convoqui un concurs d'artistes per fer-li una escultura equestre de bronze que durà el seguent epitafi : a la pitjor política local de la història de Malgrat --deixant de banda els alcaldes de l'etapa franquista. A la política més incapaç. I en homentage a la més gran impostora. Les llenties i la mortadel·la agraides.

Impressionant gravació !: queda clar que és incapaç de distinguir entre crítica i falta de respecte; que no sap sumar !: vuit homes i vuit dones al taller,1 dona i set homes al forestal, 8 dones i 1 home a jardinaria --a mí em surten 9 dones i 8 mascles. Que encara no sap que està obligada a explicar i raonar el seu vot. Que va enganyar al poble dient que donaria explicacions per escrit: ara ni això. Que menteix sistemàticament: amb les felicitacions, amb les entrevistes --ai, no se'n recordava !.

Donem-li les gràcies per informar-nos que els nostres regidors van a Madrid a tenir converses amb diputats i consellers de la Generalitat ! --no ho poden fer a Barcelona ?

Mai havia escoltat tants desproposits ! i una actitud tan impresentable i insultant. Arriba al sarcasme de demanar plens més dialogants, ella la regidora muda !

Per sort ens va informar que té la consciència tranquila...potser la té anestesiada !

Ni a la mia Italia ho visto un político cosí --voglio dire una parodia cosí di político

Enzo

Anònim ha dit...

malgratot crec que a la imatge del Baco que apareix a la foto només li falta el nas d'en pinotxo.
Gràcies per la gravació, hem passat una estona ben entrentinguts. Tenim ganes de veure el paper que farà demà.

Anònim ha dit...

En mi pueblo hay un dicho y esque el que nace inutil muere inutil y de los 8+1 quien se salva?

Anònim ha dit...

Fins i tot els angelets se li pixan els peus!!
manda "huews"....

dimisió ja palanganera!!!!

raspberri

Anònim ha dit...

i aquesta senyora parla de respecte? respecte vol dir donar comptes de la seva feina. no saber respondre cap pregunta és tenir molt poc respecte.
per altra banda, penso que fa acusacions molt greus. diu que l'oposició va insultar. això és denunciable.

Anònim ha dit...

Acabarà de segur als tribunals com correspon a la gent de la seva classe. Amb els delinqüents a la garjola.

MALGRATOT ha dit...

Amico Enzo, poichè vedete molto bene la i voi opinione è che cosa la mortadella non deve avere cervello i nel relativo posto. Esta vergonianti política en la tua Italia natale harie ombre al mismissime capo de le fascisti italiani, Dom Berlusconi.
Enzo, malgratutti che stanno andando a morituri di Vegacione, saluta a vo. Ciao!