dimecres, 20 de febrer del 2008

A l'infern hi manca gent!


Aquesta gent, guiada altre cop per la seva santa Conxita de la barra daurada, amb el seu lamentable alt grau de perversitat i que amb afany malaltís s'ha dedicat anys i anys a la destrucció sistemàtica de tot el que ens dotava d'unes senyes d'identitat local pròpia, després d'aconseguir el perfecte esmicolament de Santa Rita, la fàbrica de l'aigua, el sindicat, Torre del Castell, Pla de Grau, rieres,... Ara en aquesta postal podem veure el que també han estat capaços de trinxar amb la permanent persistència amb que han actuat en el que queda de la torre de la vídua Sala. De totes aquestes pintures no en queda res, volem dir res de res, l'aplaçament constant de la intervenció per part de l'ajuntament, aliada amb els fenòmens atmosfèrics dels últims dos anys, ha fet possible que novament aquesta colla de bergants incompetents i insensibilitzats ciutadans que diuen governar pel poble ens hagin fet perdre, a tot el poble, una part més del nostre ja molt migrat patrimoni local. Quina gran sensibilitat que ens han demostrat novament en la consecució dels seus prioritaris i nobles objectius de dotar al poble de Malgrat d'unes senyes d'identitat que és limiten a arrebossar el poble de gris ciment amb algunes capes de pintura color merda d'oca com a senyals identitaries i de modernitat més avantguardista.
I ves per on, com que son fidels creients en els seus sagrats dogmes privats, a sobre pretenen anar al cel!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

quina vergonya aliena me dona veura aquestas fotos,jo que no soc de malgrat ,no fa mol que visc aqui,i aixo es un altra cosa que no veure mai d'aquest poble.
Com podan tenir la vergonya de deixar que aixo es perdi per sempre,dona fastic.

Anònim ha dit...

Ja aniràs coneixent com actuen els que ens manen.

Anònim ha dit...

A part de no tenir ni vergonya ni sentiments,no tenen ni un minim de cultura.La paraula mes adient que els puc dir es, "despotes".

Anònim ha dit...

Jo ho arrebossaria tot de color merda d'oca i s'ha acabat la història.

Anònim ha dit...

el teu cervell també?

Sentinella en vetlla: ha dit...

Realment es tracta d'una gran pèrdua, potser era la única casa malgratenca decorada d'aquesta manera.
Si s'hagués actuat abans no hauria fet falta tirar a terra els sostres.
Llàstima...