divendres, 1 de febrer del 2008

De tasca en tasca, quina gran tasca municipal

...patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac...

Ahir quan estàvem visionant el telenotícies comarques de TV3 varem quedar pasmats, d'un pasme que encara ens dura, al veure dins el reportatge referent a la presencia catalana a la fira de turisme FITUR a la nostra regidora local Ana Vega passejant per la fira i fotografiant estands turístics, és a dir fent turisme de qualitat i tot pagat, per la capital d'allà. A nosaltres ens havien comentat que anaven a treballar però pel que varem poder veure amb els nostres propis ulls entre tasca i tasca i a pesar de la dispèpsia derivada de tanta tasca, encara els hi queda temps per fer el turista accidental amb propietat. Hem de suposar i així ho desitgem que a la tornada de les extenuants jornades de treball a la capital d'allà aquesta senyora, així com les cinc persones restants que l'acompanyaven en el seu seguici, justifiquin, naturalment per escrit, les seves activitats com a representants institucionals i els 4.500 euros més imponderables de l'ala que ens costarà pel cap baix l'alegre farra celebrada en nom de ves a saber tu quines martingales.

Diu l'alcaldessa que l'ajuntament no pot enganyar a la gent, però nosaltres ens sentim profundament enganyats per ella amb el pacte municipal de la mortadella i l'enviament de la senyora Vega, regidora d'inserció laboral -concepte aquest que ella pensa que deriva del grec i tradueix per: mortadella-, a fer gestions de turisme, matèria aquesta en que l'únic coneixement que en té és el de fer de turista ociosa i malgastadora de despesa pública com si d'una llima és tractes.

Algú hauria de dimitir per haver permès un despropòsit d'aquesta dimensió, no ho creu així senyora alcaldessa? I en quant a la senyora Ana Vega voldríem dir-li que, quan és recuperi de la dispèpsia adquirida de tanta tasca, no oblidi si us plau de fer-nos arribar un informe per escrit, com ha de ser, de tot el succeït, almenys nosaltres, els malgratots tots, farem salut llegint-lo, per allò del riure i que ja sap vostè que ens plau en gran manera de fer-ho a costa seva.

Avui obrim carpeta:
...patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac, patric, patrac,...



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo que le moló mas a la vega fue el bocata de ladrillo con mostaza picante que va mui bien para guiñar

Anònim ha dit...

A la pàgina web de l'ajuntament han penjat una crònica de la presència de l'ajuntament a FITUR i en les dues fotografies incloses han obviat a la berruga que tenen de sòcia al govern.
En el fons n'estan avergonyits.
Extraordinari!