divendres, 8 de febrer del 2008

Gran Circ Municipal (I)



Visca la incultura!, diuen des del reajuntament

Com va quedar clar ahir en el Ple municipal, aquesta gent del PPOE no volen cultura, tenen al·lèrgia a la cultura, els espanta la idea que a Malgrat una part àmplia dels seus ciutadans demani la creació d'un Consell Municipal de Cultura amb l'objectiu de parlar obertament i coordinar el conjunt de temàtiques folklòriques, educatives, esportives, associatives, etnogràfiques, patrimonials, etc., que conformen l'enorme ventall que podem interpretat com a realitat cultural del nostre poble. És realment curiós adonar-se que davant la paraula cultura a aquesta gent se'ls hi disparin totes les alarmes i amb una gran demostració del nivell cultural que tenen, sobretot per part d'un dels membres de l'equip de govern, siguin capaços d'afirmar, després de lluir-se amb els seus demagògics arguments plantejats, amb un “nosaltres votarem no al Consell de Cultura”. Sense cap mena de dubte, ens volen enzes i llondros, dropos integrals és com ens veuen ells i tal com voldrien també a tota la ciutadania, saben que augmentant el nivell cultural del poble acabarà amb la presencia de tota aquesta gentussa que actualment ocupa els llocs de responsabilitats municipals i pels quals n'estan plena i documentadament incapacitats.
Aquesta gent, tota ella, més que falta de pautes, com diu la Vega, el que els manca és vergonya per no adonar-se del patètic espectacle que transmeten cada cop que la seva sòcia de govern, determinant per tenir la majoria, obre la boca per cagar-la novament, això ja sembla un eslàlom de cagarades. I així ens va als malgratots-tots en aquest llarg viatge d'incultura municipal superlativa i vergonyant.

I el seguici va seguint
darrera l'autoritat!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

pautes, pautes, pautes...hem comentat, però no les hem estudiat, quan les estudiem veurem les pautes. quan tinguem les pautes vostè tindrà tot el dret a rebre la contestació, mentre no tinguem les pautes no li puc dir...

visca la Vega o el parlar sense dir res.

Anònim ha dit...

M´encanta el perfil d´aquesta dona. Crec que serà la futura alcaldessa de Malgrat. s´assemblen de formes i tamany, és burra igual i interessada per la cadira.No sap parlar, però sap intrigar fent falses promeses i mirar a l´oposició amb fàstic i menyspreu. Una troballa. La gent li farà confiança ja ho veureu. És un animal politic en potencia.

Anònim ha dit...

Bé, deixem-ho en animal a seques.

Anònim ha dit...

io la vorrei come sindaca dal Comune di Corleone !; è un paese pieno di pautes !

Enzo: "no al consiglio culturale, e vivva il consiglio gondoliere e

MALGRATOT ha dit...

Caro Enzo, come vai? questo che solicite non è possibile. La Vega e il patrimonio culturale della nostra città ed è un valore nell'aumento perché e molto giovane ed esso è preparato per l'esercitazione della politici. Lo abbiamo ritenuto ma non è possibile da essere trasferito, se i facieremos l'unione dei humoristis di malgratuttis prenderia fuoco di il nostro consiglio di città. lo abbiamo deplorato che.
Arrivederci ha desiderato Enzo!

MALGRATOT ha dit...

Benvolguts companys, us anunciem que demà amb gran fruïció viatjarem a Marroc de la ma de les nostres més insignes autoritats monocipals.

Anònim ha dit...

Sra Vega aquien de vemos votar al pp o psoe porque sea canviado la chaqueta.

Anònim ha dit...

Pero que conyo de cambio de chaqueta ni que leches, joder, si va desnuda y sinverguenza!

Anònim ha dit...

Está bien claro que el PP y el PSOE son exactamente lo mismo. Los mismos perros y distintos collares.