diumenge, 3 de febrer del 2008

Volem un agermanament molt urgent!!!

Finalment hem rebut dues postals de Gàmbia, la terra dels Mandinga, en que de forma coincident i contradictòria alhora, ens informen que no hem de preocupar-nos de res, que tot marxa segons els plans inicialment previstos en la planificació del viatge i\o projecte fet per l'agència de viatges municipals “Malgrat de Mar”, ens diuen que hi ha un riu amb molta aigua, fa molta calor, el cel és molt blau però sovinteja la pluja, han vist molts animals salvatges i la gent és molt amable i atenta, també ens diuen que més endavant ja ens faran arribar més informació si sorgeix alguna novetat important, cosa aquesta que no està prevista. La postal del cap de l'expedició solidaria és, com podeu veure, molt maca i engrescadora per les grans tasques que altruísticament estan realitzant en un pobre país deixat de la ma de déu, nosaltres voldríem dir-li's, senyors que manen, que el proper viatge que facin no sigui restringit només als membres del PPOE local, sàpiguen que la resta de malgratencs també frisem per participar en aquesta gran tasca solidaria a baix cost endegada pel nostre magnífic ajuntament que fins i tot per estalviar al màxim l'han realitzat sense acompanyar-se de cap metge per planificar el centre de salut previst, quina genial idea per reduir d'espessa innecessària i contar amb més diners per fer obra social.

La segona postal rebuda, aquesta d'en Morales, cràpula i llibertí de categoria contrastada a més de doble agent del SIM, coincideix en tot el que ens explica el cap d'expedició però ho amplia dient que voldrien allargar l'estada per la molta tasca que els hi queda per fer, també ens comenta que tenen una herba de primera qualitat (?) no sabíem que el Morales jugues a golf, el peix, segueix dient, és enorme i boníssim, les festes nocturnes salvatgement salvatges, les platges i allotjament idíl·lics, el menjar millor que el del Bulli i en quant a la gent, alegre, generosa i complaent amb els requeriments dels visitants,... és a dir, diu final i textualment, un paradís a la terra. Jutgeu vosaltres mateixos, nosaltres estem perplexos i no sabem que pensar-ne de tot plegat però sí dir-vos que hi veiem gat amagat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Més d'una deu frisar per trobar el destacat de la segona postal... o més d'un !!

Anònim ha dit...

Que no ens enganyin més, sense cap dubte els motius del viatge son els descrits en la segona postal. Finalment l'ajuntament ha trobat el tresor Mandinga amagat a casa seva.

Anònim ha dit...

Es que no en teniu ni puta idea del que parleu.

Anònim ha dit...

Explica doncs el que sàpigues, a mi personalment m'agradaria estar informat "ben informat", ja que no vull ni m'agrada fer judicis de valos, però si ningú diu o explica les coses el poble es nudreix de rumors.
Ens pots, doncs, dir què ha passat amb aquest viatge, quin ha estat el propòsit, perquè hi han viatjat tantes persones i, en el seu cas, quina és la seva tasca? Seria bo, que algú ens ho expliquès almenys en algun mitja per tal de que les persones poguem estar informades, ja que, en cas contrari, deixeu les portes obertes a rumors, com ja he dit.
Crec que l'assumpte es mereix una explicació seriosa i amb rigor ja que es trcate d'afers de l'Ajuntament del poble.

Gràcies