diumenge, 10 de febrer del 2008

Gran Circ Municipal (i III)


De standings, estandars i moltíssim treball a Madrid
No tenim paraules per qualificar aquest fragment en que se'ns mostra amb tota claredat el que tenim a l'ajuntament fent feina pel poble -diu ella- cobrant del poble i amb l'únic objectiu de viure del poble a canvi de no fer res de res pel poble, per pura incapacitat personal i a sobre estar-ne molt contenta. Aquesta dona no sap ni el que és diu ni com ho diu ni perquè ho diu, això sí, amb el vistiplau vergonyant d'una gent auto anomenada progressista i d'esquerres. Ens falten paraules, com hem dit, per expressar la gran pena que ens posseeix al constatar la trista i patètica realitat municipal malgratenca. Passem molta pena pròpia i vergonya aliena al veure la jugada de covard enroc feta per la nostra més alta autoritat municipal senyora Conxita Campoy.

5 comentaris:

MALGRATOT ha dit...

Lamentem que per motius aliens a la nostra voluntat s'ha perdut un missatge enviat.

Anònim ha dit...

Després d'escoltar aquest fragment d'àudio jo en trec com a conclusió que aquesta senyora està especialment malament de l'oïda entre d'altres coses, al·lega ella, que no va poguer escoltar el que es va dir per l'enrenou al carrer, excusa molt dolenta quan existeix una gravació de la ràdio a la seva disposició i un mes de temps per fer-ho. Més endavant ens parla de les
...seccions dutes a terme.
...standings, standars.
...de promòbils mòbils.
...vaig portar un DVD.
...jo vaig anar convidada.
...no soc de discutir.
...quan va començar l'aigua.

Tot això fins que la jefa del tot plegat va adonar-se del lamentable espectacle que estaven donant i diu alt i fort, la ràdio que la tallin, és un bé per nosaltres.

Hòstia puta!, quin nivell.

Anònim ha dit...

Fa un mes escàs aquesta dona, l'alcaldessa, bramava com a possessa, a duo amb el Valentín, Visca la democràcia!, visca la democràcia! I ara, trenta dies despres, és ella qui en una gran mostra de pràctica democràcia demana desconnectar la ràdio.
Visca la poca vergonya d'alguns, nosaltres proclamem!

Anònim ha dit...

aquesta tia no te vergonya, que no ho veu, que és la riota del pople,24000, ho aguanten tot, el pp de malgrat amb aquesta cap de llista ha quedat ben retratat, això es diu un ; apaga y vamonos;

Anònim ha dit...

Com pot dir aquesta tipeja que ha anat a Madrid a treballar si no sap el que és treballar, no ho ha fet mai!