dimecres, 6 de febrer del 2008

Es que anem de Guinness fins...!


Volem assegurar-vos que estàvem francament contents quan, el passat diumenge, en sortir a passejar pel poble varem adonar-nos que havíem trobat un motiu del que estar-ne cofois i aquest no era altre que el de constatar que finalment érem pioners en quelcom que podria catapultar-nos directament, per poc que les nostres autoritats ho promocionin, a rebre un diploma de record Guinness i ser l'enveja dels pobles veïns al tenir una vorera que no l'hem vist enlloc en els nostres molts i variats viatges pel país. Tenir quinze centímetres de vorera és d'una excepcionalitat indiscutible i per poc que es promocioni aquesta peculiaritat local els autocars de turistes arribaran com eixams de mosques omplint hotels i generant incomptables guanys en tot el teixit comercial de la nostra població i tot pel nimi esforç de la nostra insigne responsable de turisme en fer la corresponent sol·licitud d'homologació al Guinness Awards Record World en la modalitat de voreres impossibles d'utilitzar, i sinó, feu la proba de passar-hi sense ser atropellats pels cotxes que passen pel carrer, nosaltres ja ho hem provat i francament ni de canto és transitable. Això sí, abans de posar oli al llum potser caldria que el nostre admirat regidor en manteniments varis i viaris arrangi la paperera nº1 que, francament, resta mèrit al peculiar espai i, ja amb l'embranzida que agafi en fer l'arrengament podria aprofitar la inèrcia generada per actuar a continuació sobre les papereres nos. 2 i 3, més que res per una qüestió d'estalvi energètic i ser així més sostenible pel pobre poble que és qui el paga i coherent alhora amb els eslògans del seu incompetent partit.

Volem afegir-hi a la conya sostenible que una paperera que teníem clissada fa poc temps amb les mateixes anomalies que les de les fotos, el regidor i-responsable del tema, va trigar UN ANY en adonar-se'n i arrengar-la, de record Guinness també, vaja!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

i el senyor de la moto i la càmera, em pregunto, què fa? aquesta paparera nº1 fa molt que està feta una pena. De fet al lloc que l'hanposat si no posen pilones no durarà res, perquè és l'espai de càrrega i descàrrega oficial del carrer a falta lógicment d'un altre espai millor.

Anònim ha dit...

El senyor de la moto passeja. Coherència municipal ho anomenen!

Anònim ha dit...

Otro tonto del culo.

Anònim ha dit...

Enchufao de algun pelagatos

Anònim ha dit...

El que tindria que fer en Viñoles és llençar-se ell directament a la paperera a l'espera de ser reciclat en quelcom útil pel municipi.