dimecres, 13 de febrer del 2008

Moltes felicitats Valentín!!!


Aquest pobre home que a sobre de sortir-li la declaració de renda positiva, pobre home!, aquest pobre home que ha d'aguantar les constants posades de pota de la seva servidora i a sobre fer-ho sense riure, aquest pobre home que ha dotat a Malgrat d'un pla de viabilitat pitjor que el que tenen a Calcuta i a sobre se n'en fot impunement, aquest pobre home que es veu obligat a viatjar al Marroc amb la seva "Santa Conxita de la barra daurada" per obrir horitzons de futur econòmic al seu partit a traves de la construcció, aquest pobre home que pretén enviar els antidisturbis per fer callar les veus del poble en ple exercici dels seus drets democràtics, aquest pobre home que ha sorgit del món de la mediocritat més mediocre com és el món de la RENFE, aquest pobre home que prioritza que els agents municipals puguin fer pràctiques de tir un cop l'any a dotar a Malgrat d'un Institut d'Ensenyament Secundari com li correspondria per la ratio d'habitants-estudiants del poble, nosaltres, els malgratots-tots, només li desitgem que en el dia de la seva onomàstica la seva dona li regali una tarota ben grossa per poguer-se mirar al mirall i adonar-se finalment del ridícul que està fent, fent el que fa i actuant com actua.

MOLTES INFIDELITATS!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest home és un perill greu per la pacífica i necessària convivència ciutadana.

Anònim ha dit...

També és l'autor del sistema d'atorgament de guals gratuïts que estan estudiant per a la seva implantació a Sicília, pel que té de perfecta pràctica mafiosa "democràtica".
Un senyor com si diguéssim!

Anònim ha dit...

No, només és un "personajillo" vingut a més. Un trepa. Un esterrufat. Res de l'altre món.La seva incapacitat el fa inofensiu. Sort en tenim. En definitiva, un pobre home que ha trobat un espai on fer veure que és algú. A Malgrat és del PSC, però si tingués residència a un altre lloc seria del PP. En qualsevol dels dos partits es pot moure la mar de bé.

Anònim ha dit...

Hoy es su dìa osea el dia del capullo Felisitats