dilluns, 1 de juny del 2009

Tot és normal i maco


Sembla ser, pel que es desprèn de les declaracions de la nostra alcaldessa fetes el passat dijous en el programa de ràdio Malgrat que "tot va molt bé, que tot és normal i maco i el poble resta en pau", us sona això?
Aquí teniu un petit fragment de l'últim sermó de la muntanya del Castell en que com cada últim dijous de mes, Ella, ens alliçona i anestesia alhora sobre els temes de més candent actualitat: Seguretat o inseguretat ciutadana, depèn de com es miri. Estat de la recepció de senyal de TDT i ràdio al nostre poble, així com del repetidor de Montagut. Neteja dels carrers així com d'espais públics, xiclets, gossos...
La manipulació d'un servei públic com és Radio Malgrat arriba al punt de silenciar la transmissió digital, curiosament cada cop amb més freqüència i coincidint precisament, no amb els nostàlgics i decadents espais musicals, sinó amb els d'opinió. Estem davant d'una forma subtil de censura, ens preguntem? El que sí que tenim clar és que, un estiu més a Malgrat, escoltar la ràdio o mirar la TV i gràcies a les nul·les gestions dels nostres incapacitats i manipuladors gestors municipals serà de nou com un autèntic bunyol de quaresma elaborat en ple estiu.
Cha la la la la oh oh oh...