dijous, 25 de juny del 2009

Felicitats per la revetlla


Gratament sorpresos varem quedar els assistents a la revetlla de Sant Joan organitzada pel GEM i que, amb la col·laboració de ciclistes, geganters, escoltes, diables de Malgrat i co-patrocinat per l'Ajuntament, aconseguiren guarnir la revetlla d'un extraordinari espectacle de llum i color. Si a això hi afegim l'encert de comptar amb l'actuació de la Societat la Polar a més de la magnífica Orquestra de la Bona Sort de Palafolls que va escampar bon rotllo arreu per amenitzar la vetllada, podem dir que malgrat la persistent dèria d'alguns de remar contra corrent amb el malt rotllo que els hi és habitual per bandera, la festa va tenir un gran èxit. Exemplar i destacable l'assistència a l'acte de gran part dels representants del govern municipal de Palafolls per contra a la nul·la presència dels representants governatius malgratencs, PPOE en ple. Ells sabran el perquè de la seva absència, nosaltres també ho sabem.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

gran nit entre diables, castellers, el gem i tots els colaboradors...el dia que arrosseguem tota la gent del passeig cap a dins del poble ja serà la òstia

Anònim ha dit...

El dia que arrosseguem als del passeig a dins del poble, els veïns ens "cagarem" (amb perdó) en la gent que ho aconsegueixi.

Anònim ha dit...

Com més serem mes riurem i per un dia a l'any que vinguin els del paseig no et passarà res, que n'hi ha que els han d'aguantar tot l'estiu.

Anònim ha dit...

es aquesta mentalitat amb la que mai arribarem enlloc, si fem les coses almenus que vingui gent a veurens. El dia que vinguin els del passeig disfrutaremcom llops.