divendres, 29 de maig del 2009

Sàvia incoherència



Si els grans ja han demostrat que són molt hàbils en les múltiples tasques que realitzen a l'ajuntament de Malgrat, els cadells d'aquesta secta ja insinuen, cara al futur, de ser uns fora de serie quan toqui fer el relleu generacional que previsiblement s'apropa. Tot i que el regidor de joventut s'asseu al consistori al costat de la sòcia de govern, la Popular Ana Vega, en el cartell de les JSC, anuncien la voluntat de canviar Europa parant a la dreta, però convivint amb ella, sense escrúpols, com si tal cosa, sempre que sigui convenient per poder seguir tirant de beta, Euskadi i Malgrat de Mar en són els dos exemples més significatius. TODO POR LA PATRIA o LA PASTA, tant se val, és l'eslògan al que incondicionalment no pensen renunciar. Dreta, esquerra, moral, ètica, coherència, servei... Cara dura, pensem nosaltres és el que els hi sobra.


17 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya tela amb el cartellet dels socialistes, encara rai amb aquests que són joves i tenen tempts per adonar-se del que l'estan cagant amb les jsc...
Només falta la foto de l'Stalin en comptes d'aquesta dona i ja tenim gulags repartits per tot Europa...

Anònim ha dit...

Aixó és el que un votant català enviarà a Europa per defensar els nostres drets socials i nacionals de votar pel PSC.

Juan Fernando López Aguilar
Ramón Jáuregui Atondo
Magdalena Álvarez Arza
Maria Badía i Cutxet
Miguel Ángel Martínez Martínez
Carmen Romero López
Alejandro Cercas Alonso
Iratxe García Pérez
Enrique Guerrero Salom
Inés Ayala Sender
Antolín Sánchez Presedo
Juan Andrés Perelló Rodríguez
Raimon Obiols i Germa
Eider Gardeazabal Rubial
Josefa Andrés Barea

Fernandos, Ramones, Magdalenas, Ineses, Antolines i Josefas. Santiago i cierra España amb l'ajut de l'incorrupte braç de Santa Teresa. I és que aquesta gent anomenada socialista són gent molt bregada en l'art de fer transformisme i escapisme tipus Fregoli. Embadocadors de mena, en definitiva.

Anònim ha dit...

Hòstima, si fa aparició el fantasma de Malgrat, la cara fosca del PSC.

Anònim ha dit...

CARA DURA ,LA DE UNA, QUE JO ME SE.

Anònim ha dit...

El jueves por radio malgrat se pogramo un debate con representantes de diferentes partidos de nuestra poblcion al gunos heran diputados y sino el cabeza de lista de su formacion. Donde estaba la sra vega que mando un niño de 18años al debate y no era de malgrat,esto es todo el potencial del ppc de malgrat,

Anònim ha dit...

Per demostrar las seva total ignorància en tot, no li convé anar a cap debat i certificar que és cert, per això en els plens i a la ràdio parla com menys millor. La pena de Malgrat és que hi hagi gent que sigui capaç de votar per ella i confiar en, ves a saber tu què.

Anònim ha dit...

En las ultimas elecciones municipales los votantes del ppc fueron engañados prometiendo que no pactarian con los socialistas pero la pela es la pela y sino que se lo pregunten alos dirigentes del ppc marcelo, Vega, Tagua,segun malas lenguas Tagua sea apartado de la pareja de mafiosos porque no traga lo que estan haciendo,en chufe tras enchufe de sus familiares y amigos e ana.

Anònim ha dit...

coj! y que hacia tagua.... com la conxi, claro! la pela es la pela!

Anònim ha dit...

Be, si s que encara hi ha algú que anira a votar que se'n recordi que PP = PSOE, i els demes una colla de frikis.

Anònim ha dit...

També es pot votar "alló que més mal els hi fa". Avui es diu Iniciativa Internacionalista - Solidaritat entre pobles.
En aplicació de la Ley de Partidos, el Psoe i el PP l´havien prohibit per a aquestes eleccions, peró finalment el Suprem (per raons de gelosia de poder, no us pensessiu!)els ha desautoritzat i permet la presentació d´aquesta candidatura.
Votar Inic.Inter. és votar "donde más le duele" al poder Espanyol.

Anònim ha dit...

D'acord: Fer mal a l'Estat és votar els qui realment volen canviar aquestes estructures hipócrites del PP i PSOE i no aprofitar-se'n d'una manera o altra. Endavant Iniciativa Internacionalista.

Anònim ha dit...

Com poden estar en les institucions democràtiques els del PP que no han condemnat el franquisme ? Perquè la pela és la pela, i els dels demés partits suquen prou i no volen posar en perill el seu status.
Jo també votaré Iniciativa Internacionalista i que es fotin el PPOE i els seus companys d'institucions "democràtiques (?)".

Anònim ha dit...

Visca el ppc vosatres neu caantan que yo me estic engrexan payasus

Anònim ha dit...

si no sabeu qui vota, voteu p.a.c.m.a

Anònim ha dit...

El Pacma... Mare déu si n'hi ha de freaks!

Anònim ha dit...

dons tu vota a la vaca burra per se mes friki.

Anònim ha dit...

La vaca cada dia tiene las posaderas mas goldas parece una de las hermanas gilda y el torete se parece al botones secarino.