dimecres, 17 de juny del 2009

Esperpènticament real

Ens preguntem si de veritat aquesta portentosa regidora, molt satisfeta sempre de tot, pensa seguir obsequiant al sofert poble de Malgrat amb les seves lamentables valoracions que ja no complauen a ningú, tret de la seva jefa, la persona que ha aconseguit convertir el socialisme en la més burda pallassada en els annals de la història contemporània local i en la més eficient màquina de destrucció territorial. Espanyola fins la medul·la, ignorant a parir, nostàlgica del franquisme i aprofitada a cor que vols de les misèries socialistes, els seus cínics companys de viatge, tenim a Malgrat un quadre al més semblant possible al que s'entén per esperpent. Esgarrifa saber que aquesta persona, que mana, i mana molt, conti amb la indiferència absoluta del 63,89% de la població. Per fer-nos-ho mirar.


11 comentaris:

Anònim ha dit...

Caspòs caspos!
sense comentaris!!
pp+Vega=IGNORANCIA I MENTIDA!!

mandrin

Miquel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Doncs res, si a la regiodira no hi ha feina doncs la Vega a l'Atur també!

Anònim ha dit...

Quant li pagan per l'assistència a les juntes de govern local, comissions, inauguracions... perquè no se'n perd cap ni per malaltia. Quants diners recull cada mes per no fer res de res, per estar en stand by permanent, apalancament total al càrrec com lamentablement ignora tot el poble??????

Anònim ha dit...

mentidera, i poca vergonya.

Anònim ha dit...

no se´n perd cap, perque hi han bocatas i drinky drinky, no es tonta.

Anònim ha dit...

Mare de Déu, com es poden dir tantes coses absurdes amb tants pocs minuts i parlar del que una no en té ni idea?. Com es pot afirmar tranquilament que s'ha ensenyat un projecte d'iniciativa privada al partit de Barcelona abans de pasar-ho per un ple?. Això em sembla una barbaritat.

Anònim ha dit...

I ara sembla que li estan preparant un lloc de treball fixe a l'Ajuntament a la seva càrrec de confiança. Per això s'ha tret el certificat del nivell C de català, ella, tant pepera, que està en contra sistemàticament del català i de qualsevulla iniciativa del Govern per defensar-lo i impulsar-lo. Temps al temps.

Anònim ha dit...

El pacto de govierno para malgrat no fue politico sino fue de intereses entre unas personas una para que no le saltara la poltrona y la otra parte par poder asegurarse el modus viventi durante toda la ligestatura y el sr marcelino poder colocar a su nuera de cargo de confianza de la VEGA sin tener nocion de nada pero el enchufe ya esta en marcha, y por esta razon la VEGA botara lo que ledigan y mas, y la al caldesa la defendera a capa y espada porque si fallael invento se queda sin poltrona una y sin el dinero que sale del contribuyente la otra y sin el enchufe la nuera del sr MARCELO que de paso es el sopla gaitas del partido popular.

Anònim ha dit...

je je je

Anònim ha dit...

Clarividència, company, clarividència absoluta!!!