dijous, 18 de juny del 2009

Recaptar, recaptar i plorar

No en tenen prou de convertir l'Ajuntament en la immobiliària de “Cal Peret i les cabres” per mirar de sobresortir dins del trepidant i mutant món de la construcció que ara pretenen obrir la via d'ingressos, barroerament directes, com és el pagament per accedir al “popular” parc públic F. Macià i als espais d'aparcament del poble per més endavant, en una segona fase, instaurar pagar també per passejar, anar amb bicicleta, trepitjar panots o banyar-se. Com hem manifestat diverses vegades des del bloc, no tenen ni la decència d'adecentar les parets exteriors del parc tot i comptar amb una legió de brigadistes endollats a canvi de vots, pobre gent, no poden ni comprar la pintura per fer-ho possible, estan arruïnats diuen, com contrariament i científicament ho demostra l'ampliació de la il·legal construcció del local de la petanca. Nosaltres els hi podem suggerir la igualació del sou dels regidors amb el SMI 624€ al mes per poder augmentar la caixa i fer front a les despeses de manteniment del mobiliari urbà, espais urbans i hores extres de l'incompetent funcionariat municipal, si una família -diu el propi govern del PSOE- pot viure amb aquests ingressos, pensem nosaltres que també poden fer-ho, per donar exemple, els nostres representants municipals i no estar cobrant abusius sous que multipliquen per deu aquesta quantitat. Que se n'assabentin, NO VOLEM PAGAR MÉS EN CONCEPTE DE RES, nosaltres i gràcies a la seva estraperlista gestió sí que estem en plena crisi.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies els nostres impostos la teva dona cobra cada mes no? Com si no s'ha de sostentar el sistema? Tard o d'hora és convenient que l'ús d'aquest parc en part sigui pagant per tal de tenir un manteniment idoni i segueixi sent uns dels més visitats de la comarca i rodalies. Només cal veure el cap de setmana la gent que el visita.

Anònim ha dit...

Doncs perque no van dir-ho quan van aprovar la seva construcció??

Anònim ha dit...

Sense ànim demagògic, em sembla que sí. Que s´està acostant el temps que els candidats a regidors i alcaldes, ho tornin a ser per vocació i esperit de servei i no per altres interessos més materials.
Que no hi ha voluntat de servei al poble ho demostra que CAP càrrec electe (amb sou important), davant la crítica situació econòmica hagi expressat la més mínima intenció de retallar-se uns ingressos que, per a molts ciutadans, no estan justificats.
No estic dient que hi perdin diners en la seva funció d´electes, peró aquesta no pot ser una excusa per obtenir uns ingressos que mai en la seva vida professional, laboral, haurien obtingut.
Cedeixo -gratuïtament, esclar- la idea, per a la propera campanya municipal.
Per cert, a Tivissa l´Ajuntament acaba de presentar un ERO per a la meitat dels seus treballadors.

Aire fresc ha dit...

Comença a prendre cos l'emergent formació Reagrupament.cat que té com a premisses bàsiques dues coses:
- La independència de Catalunya.
- La regeneració política.
La primera és obvia, la segona deixa clar l'important que és al nostre país l'acabament dels privilegis adquirits per una classe política que ha fet de la seva feina un modus vivendi per ells, amics, advocats, funcionaris, constructors i tutti quanti...
Indispensable una regeneració de cap a peus, sense cap mena de dubte s'ha d'acabar amb les martingales dels polítics ostentant càrrecs durant anys i panys.

Anònim ha dit...

I ho lidera un que fa anys i panys que està en la política? No era alcalde aquest senyor? que no cobrava? Un senyor que ha tingut el privilegi de que li retornin el seu lloc de treball quan ha volgut. Llavors que només podràn ser politics els funcionaris, no? anem apanyats, vaja món aquest.

Anònim ha dit...

Em sembla molt be lo dels de Reagrupament, pero aquets no son els mateixos que amb els seus vots ens han emcolomat al Montilla, i aquets no son els mateixos que a Catalunya voten una cosa i a Madrid en fan un altra, aquets no son els mateixos que per sortir a una foto matarian a la seva mare, son els mateixos de ERC pero ara es volen penjar un altre collar.

Ramon

Anònim ha dit...

Em sembla que hi ha una confusió en els posts anteriors: "..aquests, no són els mateixos què..?".
No.
Els que possiblement siguem els mateixos, som la gent que vam votar ERC i que ara ens sentim estafats pels dirigents d´aquest partit.
Possiblement, serem els mateixos que vam votar ERC els que ara votarem Reagrupament. Almenys el Sr. Carretero diu alló que pensem. Almenys el Sr. Carretero, va tenir la decència i la honestetat de dimitir, DEIXAR EL PODER, quan l´ostentació d´aquest era a canvi de renunciar als seus principis.

Anònim ha dit...

Ramón, maco... tu mateix et desqüalifiques.

Anònim ha dit...

El que està clar és que a ERC d'independència no en volen sentir parlar, per tant només queda o les CUP, si es presenten, o Reagrupament per desfer-nos de les cadenes ecspanyoles.
Falta per veure encara, si CDC està pel tema o no, que ho proclamin clarament i sense ambigüitats, és un desig personal encara que pugui semblar una ingenuïtat.

Anònim ha dit...

Penso que a les declaracions de principis de molts partits hi ha la voluntat sobiranista i d'independència: erc, ciu., icv. A l'únic partit fora el Pp que no hi és és al PSC, precisament aquell que els independentistes han entregat el país. Curiós, no?

Anònim ha dit...

Amb que em desqÜaliquico, he dit alguna cosa que no sigui veritat, jo soc catala , catalanista , independentista i tot el que tu vulguis pero no m'agrada que em prenguin el pel

Ramon

Anònim ha dit...

Ramonet, si no he llegit malament has dit que la gent d'ERC serien capaços de "matar la seva mare"... Com li dius tu a aquesta estupidesa. Jo també sóc independentista però amb gent com tu no anem enlloc.

Anònim ha dit...

Diguem que es lo que esta fen en Carod Rovira, estas segur que no mataria a la seva mare per sortir a la foto, pobreta...

Ramon

Anònim ha dit...

Repeteixo: amb gent com tu no anem enlloc.

Anònim ha dit...

A part de "amb gent com tu no anem enlloc" en pot dir si es veritat el que dic o es mentira, estic segur que tu no deus ser dels que matarian a la seva mara, com es clar parlu dels dirigens de ERC que lamentablement tenim es una frase feta sense anim d'insultar als que com jo estimem Catalunya.


Ramon