dissabte, 27 de juny del 2009

Ordenança de civisme i constatació de resultats

Després de més d'un any i escaig d'haver estat dotats d'una normativa cívica bàsicament sancionadora, no in/o formativa, voldríem saber quina valoració en fa el conjunt de la gent del poble. La valoració que de la seva aplicació en faria l'inefable regidor Valentín ja la sabem, no així el que observa la gent normal en el seu dia a dia particular, com i quines millores ha notat en els espais de convivència urbana si és que n'hi veu cap. Nosaltres el que específicament també voldríem saber és la quantitat de diners que, fruit de l'entrada en vigor de la normativa de civisme, ha beneficiat al poble de Malgrat perquè, a jutjar pels múltiples grafitis que decoren el poble, pensem que no tenen diners ni per tapar-los ni gent sancionada per repintar parets malmeses.

Excel·lència és una paraula que sovint la nostra alcaldessa fa servir per marcar i vendre'ns uns objectius de futur que es contradiuen obertament amb el lamentable estat en que es troba bona part del centre comercial de Malgrat. Si excel·lim en quelcom és en deixadesa, en brutícia, en arbitrarietat en l'imposició de sancions i en ordenances cíviques inútils que només han servit, ens temem, per intentar justificar el sou que percep el responsable de la seva elaboració.

Tornem altre cop a la càrrega: fins quan als cotxes aparcats al passeig els hi està permès d'ocupar dues terceres parts de vorera per a vianants. Té arguments per respondre a la específica qüestió el nostre “excel·lent i eficient” creador d'excelses viabilitats perimetrals i urbanes? Prenent-ho com a model de com s'han de fer les coses i tenint en compte la falta de rigor dels agents municipals al respecte, nosaltres exhortem a la gent del poble de Malgrat per que aparqui on i com li plagui que de segur no serà sancionat ja que la permissivitat dels responsables és infinita. Esperem que funcioni, vaja!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si si, tu ves aparcant un pam fora de la linia blava dels parquings i et cau una de mes de 50 euros, és igual si ha estat un minut, arriba el o la de la moto i ja te l'ha clavat, amb la maquineta telematica, per aixó si que tenen diners.

Anònim ha dit...

Certament la banda del Valentín ha conseguit imposar al poble la llei de la selva i a sobre encara et vacil·len.

Anònim ha dit...

Que voleu si precisament tots aquets son dels que voten PPSOE.Nomes cal ser una mica observador.

Anònim ha dit...

N'estas segur que tots voten el que tu dius? Diuen que la ignorancia es la mare de l'atreviment. I em sembla que ets un mal observador.

Anònim ha dit...

Si aparques bé el teu cotxe també et sancionen? O és nomes si ho fas malament?
Conec personalment un parell de la "banda" que dius i són gent normal i corrent que només fan la seva feina, obeint els seus caps i a canvi d'un sou amb el que mantenir la seva família, suposo que com la majoria de nosaltres. I si et denuncien per qué has infringit qualsevol llei, és que compleixen bé amb la seva obligació.