dilluns, 22 de juny del 2009

Orchis i Càmping La Tordera

Finalment i mentre les nostres intrèpides autoritats, atrafegades per les seves importants gestions municipals de Pacte d'alcaldes, Agenda 21, Turisme de qualitat, Casernes policials, Viatges de plaer, Recaptació d'impostos i sancions..., ignoren aquesta vergonyosa realitat, és l'iniciativa privada qui s'implica en la posada en marxa de mesures orientades a la salvaguarda d'aquest espai deixat de la ma de déu i dels nostres insensibles representants. Felicitem a Orchis i Càmping La Tordera per haver arribat a l'acord de restauració, ordenació i preservació de l'espai fluvial especialment protegit amb que tots els nostres polítics s'omplen la boca cada dos per tres però en el que, a l'hora de la veritat, ningú actua. La vàcua xerrameca que s'escampa des de la regidoria de medi ambient sobre l'importància de prendre consciència dels reptes de futur com són: Reciclatge, sostenibilitat, compostatge, deixalleria, estalvi, respecte medi ambiental..., entre d'altres conceptes, ens demostre que nomès és això, xerrameca política amb l'única finalitat de no perdre el lucratiu càrrec que vergonyosament ocupen.
Felicitem-nos-en tots per la bona i atípica noticia de benefici pel nostre territori municipal.
Material gràfic procedent del blog "La Natura a la Baixa Tordera"

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ACLARIMENT:
La regidora i la tècnica de medi ambient també estan treballant per aconseguir actuacions que beneficïin el delta de La Tordera, en aquest sentit, la nota de premsa ja estableix que: "Càmping La Tordera i Orchis, Naturalistes de la Selva i l’Alt Maresme mantenen contactes amb diferents administracions per establir actuacions que permetin la recuperació del delta. En aquest sentit, són optimistes al preveure actuacions concertades amb d’altres administracions per a garantir la preservació actual del delta més enllà dels criteris que tinguin cadascuna de les administracions implicades en la gestió del delta".
Potser les actuacions arriben tard però benvingudes si arriben i, en aquest sentit, crec que tots ens n'hem de felicitar.
No seria just deixar passar el comentari que féu de la notícia sense fer menció de la feina que s'està duent a terme des de la regidoria.


Marc Monguilod
Càmping La Tordera

MALGRATOT ha dit...

Gràcies per l'aclariment de la participació, també, de una part de les administracions que haurien de vetllar per la preservació de l'espai. Més val que ho facin tard que mai però d'haver assumit les seves responsabilitats fa anys, aquest espai patrimonial de Malgrat seria a dia d'avui un emergent focus d'activitat medi ambiental i no l'oblidat i degradat lloc que és ara.

Anònim ha dit...

Amb això et dono tota la raó.

Marc