dissabte, 6 de juny del 2009

El mateix cul i merda




Si en aquestes alçades de les eleccions i en plena jornada de reflexió encara teniu dubtes sobre la conveniència d'exercir el dret a vot i no teniu clar quin és el vostre candidat per fer realitat un país normal, no el que tenim, nosaltres no us podem ajudar, no us direm el nom de quin ha de ser el vostre vot, no cal, però us direm el nom del que no ens representa en absolut en res de res i que directament podem tirar, sense escrúpols de cap mena, a les escombraries i aquest no és altre que el candidat del PP. Recordeu també que votar PP és el mateix que votar PSC, són el mateix cul i merda i no se n'amaguen. Recordeu la Conxita Campoy dient, SENSE CAP VERGONYA, que entre els dos partits no hi han diferències. Amb aquest pensament, vosaltres mateixos, aneu a votar en consciència i preferentment penseu en CATALUNYA, en el nostre poble.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

estic d'acors en que el PP i el PSC son el cul i la merda pero tambe recordeu que gracias als traidors a Catalunya de ERC ens manen

Ramon

Anònim ha dit...

No t'amoïnis, el temps inexorablement posara al lloc que li pertoca al tripi-2. L'exultant xuleria de CiU i el seu monopoli de la catalanitat només podia frenar-se amb un acord contranatura i que ara, sí et reconec. ja dura massa.

Anònim ha dit...

exultant xuleria de CIU?. ara si que veig clar que els tripis 1 i 2 només tenien una raó. Esborrar CIU del mapa. Lamentablement, el resultat, companys, serà que esborrats quedarem tots els que pensem que Catalunya és alguna cosa més que una merda de autonomia.Acabarem sent un color blau o vermell al mapa de la Península i això em toca els nassos no saps com. Els catalans sóm l'hòstia!

Anònim ha dit...

23 anys de monopoli institucional, com s'ha demostrat, no son bons per a la salut política d'un poble i el recolzament de CiU al PP de l'Aznar ho confirma. Per això tampoc cal esgarrifar-se, un govern de dretes recolzant-ne un de dretes i un d'esquerres fent-ho amb les esquerres, vols més coherència? L'ambigüitat emprada i demostrada en el terme nacionalista per part de CiU, peix al cove, ara no toca, ha fet més mal a Catalunya que el que està fent ERC amb la seva pluja fina. Jo passo de dretes i esquerres, només m'interessa la independència de Catalunya i veig que ni a CiU ni a ERC els hi interessa seriosament. I tu, la vols?

Anònim ha dit...

viva españa

Anònim ha dit...

Jo si vui l'independencia de Catalunya pero amb un president de la Generalitat declaradament espanyolista i subordinat al PSOE no crec que sigui lo millor, pactar amb el Aznar per treure beneficis per Catalunya va ser lo correcte,
¿Que nem tret dun gobert tripartit nomes preocupat per conservar la seva poltrona?

Ramon