dimarts, 9 de juny del 2009

Inquietant abstenció

Gràcies a la més que notable, inquietant abstenció, els 2.634 vots roig i gualdes del municipi han donat la victòria a les eleccions europees del passat diumenge 7 de juny a la cara més carca, reaccionaria i destructiva de la convivència. L'abstenció, la força victoriosa de lluny (8.585 vots, 63,9%) ha optat de nou a donar via lliure als professionals trinxadors del territori i que amb provada eficàcia representa el PPOE i que aspiren només, no ens enganyem, a la total destrucció del que en queda de territori municipal. Per fer-nos-ho mirar tots plegats.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Fes-t'ho mirar. Estàs obscecat que els 8585 votants que es van abstenir de votar, són tots gent que pensa com tu? Erres i de bon trós si penses això. També es pot donar el cas que hi hagi gent del PSC, desanimada perqué encara no tenim el finançament que es reclama per Catalunya, gent de CiU desil.lusionada amb la política, gent d'IC-EUiA també desil.lusionada i gent d'ERC farta de tanta cap a la independència i que mai arriba.

Anònim ha dit...

Traduexu el que diu i sent la gen i el perque de l'ebstencio,fan fastic,fan pena.faran el que voldran,tots ban per la pasta,no paga la pena fan el que volen,etc etc,i tenen rao,no parlan dels problemes ni fan politica,nomes s'einsulten,desprecien,enfronten la societat,amb el perill que aixo comporta,nomes parlen de anti aquest anti aquell,etc etc.Cincerament per a mi qui ha perdut son ells els politics i aquestes aleccions per els resultats harien de ser nules.
El que tenim no son politics, son potines de la politica aqui el poble a Catalunya

Anònim ha dit...

perdoneu m'he deixat a Espanya i Europa.

Anònim ha dit...

Tenim el que ens mereixem però la pena és que el que tenim queda clarament sintetitzat en la foto.

Anònim ha dit...

D´acord amb el que han exposat els posts anteriors. La najoria de la "classe política" s´ha desprestigiat a sí mateixa.
Penso que no tots són iguals, peró ara paguen justos per pecadors.
El que está resultant molt greu al meu entendre, son els indicis de "putxerassu" que s´estan trobant a molts pobles tant a Euzkadi com a Catalunya amb els resultats de les eleccions de diumenge passat.
Els vots de Iniciativa Internacionalista desapareixen quan els filtren des del Ministeri de l´Interior...