dissabte, 13 de juny del 2009

Ghetto sanitari “El pelotazo”

En el Ple del passat dijous la nostra alcaldessa es delia per que algú pronuncies el terme pelotazo, no ho va aconseguir ja que prudentment els regidors no varen fer us del qualificatiu mot per definir el futur polígon sanitari i que segons la brillant regidora Vega donarà molta feina al poble. Nosaltres ens preguntem com s'anomena, i no trobem resposta, a la compra a baix preu d'unes parcel·les de conreu sota l'amenaça d'expropiació imminent per part de persones estretament vinculades a l'administració municipal i que, casualment, un cop comprades es requalifiquen màgicament a l'espera d'arribar a la situació que tenim ara: la brillant pretensió de fer un ghetto sanitari més propi d'una Alemanya nazi que d'un país civilitzat. La gent gran, els avis i els malalts mentals necessiten com a part de la teràpia als seus mals i per a viure o guarir-se l'escalf humà de les persones al seu voltant, no que se'ls tanqui en àrees especials protegides i aillades. La pretensió de tenir aïllats i allunyats de la “bona gent” del poble aquest col·lectiu de població creiem que és una barbaritat d'idea i que nomes cerca de fer veure l'extrema sensibilitat que tenen les nostres autoritats cap aquestes persones, malalts mentals i gent gran, quan en realitat només els mou l'afany de col·locar encara més totxanes en una part del poble que ja de per si n'està saturada.

Resum: “Intento no anar amb moralina perquè me convé més anar amb moral, m'agrada més la paraula moral, no, no es la ètica sinó la moral. I l'altre, les confiances la té qui la té i les genera qui les genera i no la té qui no la té per més que la vulgui i no la genera qui no la genera per més que la vulgui”. Conxita Campoy.

La gent que no diu res quan enraona és la que enraona més”. Joan Brossa.


11 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo tinc una idea per desfer-nos de la Conchita, però clar tot té efectes secundaris. La Conchita anava al número 25 de les llistes del PSOE pel Congreso de los Diputados per la circumscripció de Barcelona, però els PSOE només en va treure 18. Potser si votem tots el PSOE a les pròximes eleccions ens acabarem desfent, però llavors tindrem quatre anys més de ZP... I no sé qui és pitjor.

Anònim ha dit...

"Mira, mira que em torno a presentar"...així amenaçava al ple...peró com es pot tolerar aixó? qui s'ha pensat que és?

Anònim ha dit...

I a la novena regidora com l'han enganyat pk voti que si?

Anònim ha dit...

No és la primera vegada que fa l'amenaça al ple del "em sembla que em torno a presentar". MIra tu. Com si algú en tingués cap dubte!.

Anònim ha dit...

Alerta!, la successora és la Mérida, però el tapat és el Valentín, el segon més pervers ppoeista de tota la secta.

Anònim ha dit...

k akesta tia es una titella no n'és cap dubte.

Anònim ha dit...

volem càmeres al ple per veure com la pega el posa en evidencia ella soleta. Aquest en Puignou de noves tecnologies no en toca gaires, el mes modern k deu coneixer deuen ser "els trobadors".

Anònim ha dit...

Com vols que la successora sigui la Mérida? Tú creus que algú destinat a ser el successor pot quedar indiferent davant temes tan importants com els que es parlaven el passat ple i no badar la boca? tú creus que un responsable d'urbanisme pot fer el paper que fa aquesta dona?

Anònim ha dit...

Doncs algú té que explicar-l'hi -que va a ser que no- perquè ella ja s'hi veu a la poltrona després de les seves portentoses gestions mediambientals, de compostatges varis i de rieres cobertes. Quina camarilla d'inútils tenim. Esgarrifa només pensar-hi.

Anònim ha dit...

Jo crec sincerament que no s'hi veu, perquè fa temps que ha dimitit del paper de succesora. Al principi del mandat se la veia més ficada, però en algún moment s'ha produit una inflexió. Ara la Mérida és una més que ni parla ni aclareix res, ja no fa el paper de segona, la veritat.

Anònim ha dit...

Deu ser que te una mica de vergonya