divendres, 12 de juny del 2009

“Maguda estranya”

Algú s'atreveix a reanomenar aquesta magnífica i divertida pintura de l'escola flamenca de l'any 1640 feta per Hendrik Pot?

Si ens atenim al que ahir varem poder escoltar en l'esperpèntic Ple municipal per boca de la regidora Vega, hem de convenir amb ella en que el desllorigador final de l'afer Riera de can Feliciano es troba a Barcelona, lloc on li diuen amb meridiana claredat, a manca de parer propi, el que ha de dir i que casualment és el mateix lloc a on es desplaça la nostra alcaldessa per aconseguir fer realitat les seves fantasies més íntimes i els seus més perversos projectes especulatius particulars, i ai d'aquell/a que gosi ni tant sols insinuar el que a nivell de poble és un clam, la legítima sospita ciutadana que darrera aquesta obcecació de cobriment de la Riera s'amaga un interès privat, corporatiu i familiar, i no, com afirma ella, un sentit de responsabilitat i servei a la ciutadania.

Ja comencem a estar-ne ben farts de polítics potiners que diuen no fer servir moralina i actuar només amb criteris morals quan tots els indicadors ens condueixen a pensar just tot el contrari. Ahir amb dos projectes urbanístics de primera magnitud per el futur desenvolupament del municipi, la regidora d'urbanisme, com és habitual en ella no va badar boca, va ser l'il·lustríssima servidora qui va monopolitzar el “suposat” debat, i diem suposat perquè el que menys es veu en els Plens és debatre les idees o aportacions de treball dels grups opositors i el que més s'aprecia és que ja està tot dat i beneit d'avant ma, o millor dit de sotamà. Definitivament, de nou, una “maguda” estranya i divertidament vomitiva.

Novament Ràdio Malgrat, fidel als seus particulars criteris de servei públic, ha deixat d'emetre el Ple via web, no fos cas que l'emissió de la cada cop més lamentable justa dialèctica plenària arribi al gran públic arreu del planeta i es posi encara més en evidencia el retrograd discurs populista i facinerós de la nostra monolítica autoritat. I quedo curt, i quedo curt, i...



11 comentaris:

Anònim ha dit...

Així d'aquesta manera t'obliguen a venir al Ple i veure't la cara fas mentres parla la teva amiga conxi i vas prenent nota amb el teu bloc de les afirmacions que fan en el ple.

Anònim ha dit...

"La deriva dels miserables" m'estaria bé.

Anònim ha dit...

www.actedesobirania.cat i així s'acabarà el PPOE arreu...

Anònim ha dit...

Però el partit PPOE com a tal no desapareixerà, residualment seguira remenant la cua i producte de la seva experiència actual passarà a ser el futur partit feixista català. El proces cap a la independència és ja imparable. El proces de desintegració de l'imperi espanyol iniciat l'any 1581 i encara inacabat té els dies comptats. Al loro eh!

Anònim ha dit...

Al final del fragment nº. 6 no té pèrdua, passarà a l'antologia dels disbarats polítics del PSC a Malgrat. La Conxita defensant la Vega i al seu dret a no respondre les preguntes que li fan, fent-se aquesta l'ofesa i callant. Escoltant a la Conxita i la Vega he tingut la sensació d'estar escoltant dos papagais en ple deliri verbal.

Anònim ha dit...

Poder,poder,poder,jo mano,jo mano,jo mano i a mi el pider no m'el treureu,perque a mi hem vota la gent que sap el que vol???,jo mano i punt i es fa el que a mi hem dona la gana i ount,i aquesta no contesta perque a mi no hem dona la gana i jo no contesto perque no hemdona la gana,aqui es fa el que jo dic i punt que os heu cregut vosaltres, aqui la que mano soc jo.

Anònim ha dit...

Si tingues un mínim de DIGNITAT la Mérida ja l'hagués plantat després del patètic paper que està fent ple rera ple, només parla ELLA com si els demés fossin memos. Només deixa parlar extensament al Puignou, perquè ella encara compta en pessetes i els demés apa, a fer de floreros tret de la Vega que fa de toia.

Anònim ha dit...

Pobre Valentin, no li arriben els 3 milions per posar dos senyals...i diu que ha de contractar una empresa per posar.los...aquest paio es patetic, es un buscabulles

Anònim ha dit...

Que faci el referndum si te tanta confiança, i si perd que marxi.

Anònim ha dit...

Minut 13 i 10 segons, part 8:

"Jo estic al·lucinant mandonguilles" - Conchita Campoy; filòsofa i politòloga. Alcaldessa de Malgrat.

Anònim ha dit...

No puc entendre com un apersona amb estudis com la Mérida pot anar ple darrera ple i oferir la imatge que ofereix. És titular d'una àrea i queda ben clar que ni negocia res de l'àrea ni participa a cap negociació. Tot o remena la jefa. No sé, hi ha un cosa que es diu dignitat.