dimarts, 9 de juny del 2009

Juas, juas, juas!!!

ÚLTIMA HORA: Sàviament i com no era d'esperar Malgrat no ha estat premiat i s'ha imposat, anecdòticament, el seny, que duri. Rejuasjuasjuas!!!

Volem contribuir a la genial idea de la Diputació de postular Malgrat de Mar com un dels municipis a rebre el premi “Millor iniciativa d’estalvi d’energia 2008″ amb aquestes dues fotografies fetes a les tres de la matinada i on clarament s'aprecia el sentit d'estalvi que impera al nostre ajuntament, quines portentoses ments privilegiades que tenim i no valorem en la seva justa mesura. Quines persones més sensibles, sostenibles i... La llum de dintre el local de la petanca cremant tota la nit mentre a fora l'ingent quantitat de llum i no precisament de baix consum, mercuri i sodi els hi és ven bé igual, fa possible llegir el diari en plena nit arreu de la plaça de la petanca i situen fidelment als responsables municipals en la més gran de les irresponsabilitats i en la disbauxa consumista que ara, a sobre, pretenen premiar. I és que aquest espai de privilegiats ciutadans, del que ja parlarem un altre dia, es mereix un tracte molt especial. Clarament se'ls trepitgen els dallonses!

Malgrat opta a un dels premis d’energia de la Diputació de Barcelona

52 candidatures opten enguany als Premis “Millor iniciativa d’estalvi d’aigua” i “Millor iniciativa d’estalvi d’energia 2008″, convocats per l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. Cada convocatòria atorga un primer premi de 6.000 euros i un accèssit de 3.000 euros, per a cadascuna de les categories. D’aquestes 52 candidatures, 33 són sobre projectes d’estalvi d’aigua i 19, sobre estalvi d’energia. En aquesta última candidatura hi concorre Malgrat de Mar.

El municipi veí participa en la categoria, corresponent als municipis entre 5 mil i 50 mil habitants, juntament amb 8 pobles més com Esplugues de Llobregat, Manlleu, Capellades, Calella, Sant Just Desvern i Tona.

Els Premis de la Diputació de Barcelona pretenen distingir aquelles actuacions que els ajuntaments i agents socials del territori porten a terme en matèria d’estalvi d’aigua i d’eficiència energètica, així com del foment de les energies renovables.

El lliurament dels premis el pròxim dimecres 10 de juny, a les 7 de la tarda, amb un acte festiu.

09.06.2009 – Ràdio Palafolls

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tan de bo els hi donin el merescut premi.

Anònim ha dit...

El més curiós és que només podem optar a premis d'això, de posar bombetes de duro i arreglar rotondes amb 4 pedres. Segur que mai ens donaràn el premi al millor projecte dinamitzador de comerç i turisme, o al millor projecte de poble que preserva el patrimoni i l'estima. Una autèntica llàstima.

Anònim ha dit...

Tranquila. Aquests te'ls reserves per tu per quan governis. Això si algún dia succeix.....juas juas juas.

Anònim ha dit...

Ajuntament i Diputació son de la mateixa màfia i si tenim en compte que la Conxita n'és la sicària més competent s'entén tot de tot. Tot queda dins la molt honorable família. Exemplar.

Anònim ha dit...

No exagereu. L'ajuntament de Malgrat és dels que menys gasta del Maresme en energia elèctrica. Trobareu les dades al Punt del dia 11 de març.