dilluns, 29 de juny del 2009

Adopta el català

Esteu avisats de que escoltar l'àudio "Línia directa amb l'alcaldessa" no nomes pot provocar-vos trastorns psíquics aguts de caire crònic sinó que a més si arribeu al minut 40 aquests trastorns poden originar-vos un quadre d'irascibilitat aguda de desconegut tractament fins el moment per la ciència mèdica moderna. Constatar el servilisme d'aquesta dona cap a l'interlocutor-votant -esbirro- i l'us dels seus camaleònics recursos adaptatius en l'àmbit de la parla i de les idees, ens permet afirmar que estem davant d'un estrany fenomen natural que nomes està a l'abast de molt pocs dels elegits i ungits per la ma del creador i és que ens agradi o no hem de reconèixer que estem davant d'un sagrao peaso darcardesa que se queda ma ansha que la puñeta con mascarilla, peineta i olé!!! Sota la vostra responsabilitat i que sigui lleu!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Si Déu vol...ja es tancarà definitivament l'etapa Conxita i no l'haurem de sentir més. Gràcies a Déu.

Anònim ha dit...

Ves que d'altres obrint finestres és fotin d'alt a baix i tampoc puguin ocupar el tant anhelat càrrec que persegueixen des de fa anys.
Malgratot, ves en compte si et mossegues la llengua no t'etmetzinis.

Anònim ha dit...

No us fa pena a uns i altres estar cada dia amb el mateix amunt i avall!!!!

Anònim ha dit...

La pena la fot qui havent de donar exemple de ciutadania i de categoria personal amb l'us del català, actua com a enemiga i destructora de la llengua cada cop que en té ocasió.

Anònim ha dit...

Si escolteu el minut 40:37 se li escapa a la dona que parla en dialecte d'extremoduro de dir: "tantes escales com s'han posat ara" en un perfecte català, d'on es dedueix que la dona no només l'entén sinó que a més el parla i mentrestant l'alcaldessa fent la seva lamemtable i jocosa interpretació de servilisme espanyol.

Anònim ha dit...

Deixem de queixar-nos i fem un acte de sobirania. Podeu consultar la web "acte de sobirania.cat" i així, de pas, potser s'acabarà el PPOE