dimarts, 21 d’octubre del 2008

Catàstrofe i delicte ecològic municipal



Aquí tenim el resultat de la destrossa dels dos plataners, quasi centenaris, talats al carrer Ramon Turró i la imatge d'un dels cràpules pepoistes responsables directes d'aital despropòsit. Diuen que els arbres molestaven per la realització de l'obra, i els tallen ara quan l'obra ja està acabada, jejeje!. La soca la deuen voler deixar de decoració i que el poble recordi qui mana i qui legisla sobre viabilitat i armament ofensiu, es a dir, qui són els amos del poble i quines són les seves grans gestes de progrés i sostenibilitat. És ben clar que tant de verd com tenim els posa frenètics i han de prendre decisions per molt impopulars que siguin. És el progrés imbècils!, ciment és progrés i el verd evoca la selva, diuen, i es queden tant panxos. Aquesta gent són plenament ofensius en la doble accepció de la paraula.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

com'è che questa volta non si a chiesto un informe a mare e murtra ?; come mai questa volta non si invita al direttore de mare e murtra al Pieno de l'Ajuntament ?

Primo le acazie, adesso i plataneri, domani ?

"que tremoli l'arbrat en veient les nostres serres; qui fa caure espigues d'or, també pot trinxar el paisatge"

Anònim ha dit...

Óstia.. com es pot ser tant cafre!!
Qui és el responsable polític d´aquesta animalada??
I la polícia munícipal que ha de vetllar i protegir el patrimoni municipal, no va aturar cautelarment aquest àcte d´incultura fins a esberinar qui era l´analfabet responsable?

Anònim ha dit...

Caro Enzo, come lei comprovando, la lotta vezinale nel quartiere Arbreda Feliciano questione si riduce alla volontà del sindaco ho assunto assassini, armati di motosega in mano, in un dato accesso diretto al ruscello e speculare sui loro terreni ai privati "a cor que vols", gli alberi del comune devono essere i piccoli asili nido, siano essi grandi con la lettiera sporca la parola e reso insostenibile per il municipio di manutenzione, il futuro piano di alberi i vegetazione nel popolo paese passa attraverso la registrazione e sterminio totale di specie e di reimpianto bonsai, molto più a buon mercato i sostenibile. Il tema del cambiamento climatico, qualcosa per cui essi non sono più accadere in futuro governo di Malgrat, in modo semplice, così facile.

Anònim ha dit...

Voleu dir que el Pinyoles no hi té res a veure en la tala i conservació de la soca?

Anònim ha dit...

Amb la fusta n'han fet trossets per algunes de les llars de foc del carrer del mar, on en tenen afició a col.leccionar fusta per cremar a l'entrada de la llar.

Anònim ha dit...

i deien que al gener entalarien més ,perquè? quina necesitat hi ha això no és normal.

Anònim ha dit...

a malgrat si és normal

Anònim ha dit...

Algú sap si se'ls pot denunciar per delicte ecològic?

Anònim ha dit...

Tenei que denunsia ala gorda verraca, pue ella e la causante de tal de proposito,vota brios con la golda del ppc y sus esbirrios.

Anònim ha dit...

Si, en Vinyolos es el que badona el permis per telar-los,i es telaren per que feien nosa a la imatge de l'edifici,i els altres es talen per motius decirculacio segons el que ba dir l'enginyer alla present,on tambe i havia el cap de policia i el propoetari

Anònim ha dit...

Collons quina col·lecció d'artistes locals, tanta matèria gris en acció quasi bé fa por.

Anònim ha dit...

tallen els arbres que fan nosa, i el pivots de ferro de les voreres que molesten per entrar als garatges, no el poden ni tocar..ni un pam de net!

Anònim ha dit...

con que feien nose a l imatge de l' edifici tallen uns arbres centanaris?i els altres per motius de circulacio? jo que sapige no hi han arbres almig del carrer, que es on passan els cotxes, els arbres estan a la cera,o es que tenen que passar els cotxes per alla?

Anònim ha dit...

Son inutiles y no dan mas.
El perolas i el tallafoc.

Anònim ha dit...

No els han pas tallat. És que en Vinyoles si va arrepenjar sense voler i els va fer caure. Mira que sou mal pensats!

Anònim ha dit...

A aquest pas no en quedará ni un en peu. L'alcaldesa deu patir alguna mena fe arbrefovia i si no li donen el tractament adequat, es a dir la fan plegar acabara amb tota espurna de verd a Malgrat. Pobre Malgrat, pobres Malgratencs...