dimarts, 7 d’octubre del 2008

Fenòmens paranormals

Mentre una compta la de formigoneres que li queden per avocar al terme municipal, l'altre s'extasia amb la de mortadel·les que es cruspirà a la salud del pobre poble de Malgrat els propers anys. Malgrat paga els delirants capricis d'aquestes dues grans dives malgratenques amb aquella alegria que nomes es pròpia dels babaus i sedats pacients d'un psiquiàtric en permanent i profund estat catatònic. Una diu que és d'esquerres i s'alia amb la dreta més reaccionaria i caduca, mentre l'altre essent una retrograda consumada irreversible, s'alia amb la que diu ser d'esquerres. No entenem res o, potser sí que està ben clar tot plegat i és tan fàcil d'entendre com que el negoci és el negoci. Que ens hem tornat tots boixos o què? Quant de temps hem de consentir tanta comèdia i tan mal interpretada per tan incapacitades dives, algú pot donar una explicació satisfactòria a l'extraordinari fenomen que s'esdevé al municipi?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Parece un peloton de sufilamiento con esos caretos cuando entraron los rojos en paracuellos del Jarama y fusilaron a todos los Nacionales dirijido por Carrillo y la pasionaria.
Valla colla falta un notaron donde estan los dos Huylis.

Anònim ha dit...

la explicació satisfectòria, ens la donarà la teva tia miula

Anònim ha dit...

Ja que se'm demana, et donaré l'explicació satisfactòria al fenomen paranormal que ens ocupa i que no es altre que la galopant falta de vergonya i sentit del ridícul sumat a la hipocresia personal de que ambdues fan gala, així com a una enciclopèdica manca de cultura. A destacar també, l'aglutinant que fa possible l'entesa de les dues dives i que és la partícula elemental (E) que les dota d'un sentit de l'espanyolisme a prova de terratrèmols i amb un suport moral i legal en tota regla així com la debilitat pels embotits, xoriços i mortadel·les. Resumint, quasi, quasi, indestructibles en les seves conviccions de servei al poble de Malgrat, a falta d'una, ara tenim dues humils servidores.

Anònim ha dit...

auqesta és la teva aportació? caram tia miula em pots tornar explicar el tema dels embotits que no m'ha quedat gens clar

Anònim ha dit...

Banquers, promotors, constructors i experts en general en fer grans operacions mercantils, pels qui els governants dèbils i incompetents són sempre un gran negoci. Allò tan antic de les mosques sobrevolant la tifarada.

De res!

Anònim ha dit...

Dives especialitzades en "compravenda" miserable i sense escrúpols, sense sentir el menor rubor i vergonya davant el poble de Malgrat, amb el consentiment total ( ho troben tot perfecte ), l'exbanquer,el ferroviari, la monja, el de les neveres, la mestre, etc,etc. Martingalegen a tort i a dret, menyspreant els grups de la oposició de males maneres; en definitiva, política en estat pur.