diumenge, 26 d’octubre del 2008

Molt contents, contentíssims!!!


Aquí us oferim dos arxius de l'últim programa a Ràdio Malgrat de “Actualitat municipal” amb l'espectacular intervenció de la nostra diva-2 monocipal parlant de tot i de res, encara que se sembla molt més al res que al tot. Si una virtut té la nostra diva-2 monocipal, és que se li entén tot de tot, tant el que diu com el que no diu, així com el que pretén dir però es fa la lia un pixo i també se l'entén, nosaltres no sabem si qualificar la seva intervenció com la d'un llibre sense fulls, o és diu sense lletres?, tant se val, deixem-ho estar. Us posem un arxiu/tràiler/resum pels que no tenen disset minuts per perdre i vulguin entendre-ho tot en dos minuts, encara que sincerament pensem que amb el títol del fil ja ho hem ben resumit tot i amb escreix. Per cert, algú sap i ens pot dir amb quin producte, "Ella" la diva-2, es vitamina per no tenir cap infermetat?

Pobre Malgrat!, anem acceleradament, de cap, cap a l'abisme, menys mal que ho fem amb banda de música al davant.



15 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero, com pot ser que el partit Sociolisto, hages posat a l'quip de govern una persona tan inuttil?,tant poc s'estimen i tan poc estimen el poble?.Com pot ser que aquesta persona tan inutil, amb el seu vot domini el pobble.Els del PSC(Poc Socialistes Coerents)no podien caure mes baix.24.000 euros llençats aixi de elegrament i algun mes que hen deu caure per un vot tan aixi de nefast.

Anònim ha dit...

Anna tothom vol canalitzar la riera:tu la vols tapada per passejar-hi per damunt i d'altres la vonel naturalitzada.És fort que ens representi,si no sap,no està informada, ... però que és això!!!!

Anònim ha dit...

Al setembre el que no tenies era un sou.L'administració,pot canviar les decisions per millorar-les,mira la teva regidoria no hi era i ara sí.

Anònim ha dit...

Estem molt contents de tenir aquesta regidora contenta del ajuntament content de tenir-nos tan i tan contents de la ineptitud tan contenta de la infeliç regidora de la panxa contenta que es pasa les hores estan contenta i contentan als seus contents
caps de govern que alhora estan contents de tenir el que tenen...

Collons que content que estic.....!

La Pega que dimiteixi, però que estigui contenta!

Raspberri

Anònim ha dit...

La Vega es el gripau que ens hem d'empassar tots els malgratencs; no cal deixar a l'oblit que la causa ha vingut del pacte "antinatura" que va fer Una Servidora i els seus regidors, sense cap mena d'escrúpol i de vergonya, per poder seguir governant amb el seu estil.

Anònim ha dit...

i no és pot fer res perquè aquesta sra dimiteixi, som la riota dels poples veíns, i la vergonya dels de malgrat

Anònim ha dit...

ANA VEGA tienes toda l razon del mundo cuando dices que el tienpo cada uno lo pone donde tiene que estar ati, seguro que te pondra sobre un monton de mierda que es donde tendrias que estar actual mente ati y toda tu camarilla

Anònim ha dit...

No sé perquè perdeu el temps criticant a la regidora del PP. Ella, a la fi, només és un instrument. Les circumstàncies i la inseguretat de la Conxita li van oferir en safata una oportunitat de colocar-se on ni ella encara s'ho creu i ho aprofita. Res a dir. El tren passa una vegada i quan hagi de pagar el preu de tant despropòsit qui sap on pararà. Crec que s'ha de focalitzar la responsabilitat en el PSC que poden escollir pactes molt més profitosos i positius pel poble ha posat per davant els seus interessos particulars pactant amb qui menys perill li suposa cara al futur. Ben legítim si voleu, però el poble els hem de demanar en el seu moment comptes a una manera d efer política completament obsoleta. No tot val ni és acceptable per mantenir el càrrec.

Anònim ha dit...

Si un pacte com el que volies tu,que tot i proposar-li a la Conxita,ella va dir nanai de la Xina.L'entenc a la Conxita i si parles,...Poseu el número 2 de la llista de CIU en el lloc número 1,ens agrada més.

Anònim ha dit...

El blog del serrano esta en objetivo del Ayuntamiento y segun que comentarios los borra.
Serrano lo del articulo La Batalla sigue el pos borrado es que la mujer del listo que puso un pos cuando la tengo debajo apretandola no dice lo mismo de su marido.
Arrivederci.
Estas perdiendo cualidades desde que entrevistas a doña flor.
Uno lucha por la livertad y si para tener un blog el cual no telocierren hay que decir loque doña cloqueta diga que le den por el ojal al blog y a ti.
Da igual ser catalino o españolito pero una pandilla de ratas no manda a nadie en su personalidad.
Antes de periodista piensa que eres persona y no tiene precio sea Concha la gorda o toda la pandilla de orejones.10222

Anònim ha dit...

Jo també penso que el nº 2 hauria d'anar de nº 1. També m'agrada més.

Anònim ha dit...

Definitivament que plegui la nº 1.

Anònim ha dit...

bona nit xavier. espero que dormis tranquil avui.

Anònim ha dit...

Teas meado fuera por trasnochar no soy el que esta encontra de vosotros, primero porque paso de vosotros y del payaso de rajoy,dulors montserrat hija de franco,el ceporro de los votos trucados de llavaneras,el memo gay de pineda y todo el PP lait que parece socialista o sea igualado a los comunistas.
Yo todavia tengo faltas de ortografia pero tengo personalidad ni me vendo ni me cavio de partido.
Viva España.

Anònim ha dit...

viva el chou de los teleñecos, y sus compinches, osea pega y cia