dimarts, 28 d’octubre del 2008

Gravíssima planificació de la insostenibilitat


Aquí teniu l'arxiu sonor de l'últim Ple municipal que ens ha fet arribar un malgratot atent a l'actualitat municipal i que nosaltres teníem, però escapçat. De tota la comèdia que representa el Ple municipal mensual al nostre poble, sens dubte, la part que crea més expectació son les preguntes del públic i que sovint son desateses o mal contestades pels regidors, afegim que aquesta part no consta en l'acta escrita pel secretari i per tant les intervencions dels regidors son paraules al vent a les que no es pot invocar per molt grossa que la diguin, la bestiesa. En aquesta última pregunta efectuada pot escoltar-se clarament com, els sectaris impulsors del ARE que ens caurà a sobre per a major glòria divina d'una servidora, s'ha “planificat”?, per dir-ho d'alguna manera, utilitzant la part del cos on l'esquena canvia de nom i no té cap altre objectiu que la col·locació de totxanes a l'engròs per aconseguir que la gran immobiliària en que s'ha convertit l'Ajuntament pugui seguir esmicolant el poble a cor que vols i alhora garantir la perpetuació en els càrrecs que ocupen de tots els sectaris membres a dins del consell de direcció immobiliària.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

La 1a dona que parla, folla molt poc i pensa massa.

Anònim ha dit...

I tu deus follar molt i pensas molt poc i de respecte nul.No l'hi arribes ni a la sola de la sebate.

Anònim ha dit...

El mateix respecte que té aquesta merda de bloc envers els treballadors de l'ajuntament, i envers la gent de Malgrat. Ni més ni menys. "Punto final".
Per cert, si que follo si, i tant.
I la meva feina fa que em passi el dia pensant força, i em va molt bé. Però tranquil/a no treballo a l'Ajuntament.
I sebate, s'esciu: sabata.
Burrot que ets un burrot.

Anònim ha dit...

Dejaros de follar y los quen nos van a follar son la Poli Max Renfe sargent de ferro, porque an conprado una grua nueva y eso hay que pagarlo.
Otra se supone que la llevaran dos polis locales por que el recebo no puede llevarla por ser coche ficial.
Hay que estudiar el caso legal.

Anònim ha dit...

Hostres tio,se gur que olles?,donç tal com t'expreses sebla estas molt amargat.

Anònim ha dit...

Perdoneu que entre tant follatge gosi parlar del Nou Malgrat Confidencial: trobo una falta de respecte monumental que el prestigiós "dire" de l'esmentat mitjà no hagi informat als seguidors habituals dels canvis en la tramesa de comentaris. Sobretot perque no explica els motius que l'han portat a prendre aquesta decisió i el perque ha suprimit els enllaços amb webs polítiques...

Anònim ha dit...

I una més. És simptomàtic que Malgrat Blogesfera (+-), és a dir, l'altre blog serrano hi figuri només l'enllaç amb la web de les JSC i no d'altres.

Anònim ha dit...

Que l'ajuntament planifica amb el cul és d'una evidència absoluta, com sinó s'explica l'abandó del macro projecte residencial de Vilaró Regull al qual han renunciat tots els constructors. A l'ARE no l'afecta la crisi? L'objectiu d'aquesta gent és el d'arribar als 20.000 habitants i cobrar un sou més alt alhora que els polígons nous ocupats per nou vinguts s'ha demostrat científicament que son votants socialistes, amb el que, d'aconseguir tirar-ho endavant, hauran aconseguit la perfecta quadratura del cercle i el ple al quinze.
S'ha de plantar cara a la futura perversió que se'ns presenta

Anònim ha dit...

En Serrano el que li va és la premsa rosa, la tonteria, com si diguessim, està fent oposicions per ser fitxat en plantilla per l'ajuntament i a fe que de seguir així ho conseguira.
Lo seu es el periodisme asèptic i per conseguir la màxima asepsia fa servir el profilactic de la marca "niOpinion", el més segur pels professionals del ram.

Anònim ha dit...

aixi, amb 20000 habitants hi ha més regidors i es cobra més? ahhhhhhhh, quina kasualité

Anònim ha dit...

les jerc de malgrat estan manipulades pel ramir i la seva doneta que es veu que te poca feina a la sebateria

Anònim ha dit...

Al serrano la gorda de napoles o sea franco en malgrat ya le llamo la atención y por las entradas del blog creo que tambien porque es como la serra o das datos o no escrives. Mami me hago cacotas.
Que telolimpie la mortadela.

Anònim ha dit...

QUI ´S EN RAMIR?

Anònim ha dit...

Algun poli o moña.