dijous, 30 d’octubre del 2008

Cada ase s'enamora del seu bram


Nosaltres ens preguntem com algú amb estudis superiors, la persona més il·lustrada de la penya del PPOE, pot justificar amb arguments medi ambientals i de sostenibilitat els avantatges de tenir una riera cimentada en lloc de naturalitzada tal i com pretén fer la mare superiora de la seva secta. No serà que tot si val i no calen arguments quan es tracta de beneficiar-se de l'automàtica requalificació del terreny del seu jardí particular? Com gosa aquesta senyora d'anar per les escoles donant lliçons de medi ambient i sostenibilitat transmetent als nostres fills els seus raonaments més falsos, egoistes i perversos? Es curiós observar que de la riera, de l'arbreda Can Feliciano, qui sempre n'ha parlat i tots sabem de com i amb quin to i finalitat ho ha fet, ha estat la servidora superiora, no la regidora de medi ambient. La feina d'aquesta senyora, a part de pretendre tirar endavant des de la seva altre regidoria d'urbanisme el magne, insostenible i explosiu projecte ARE, només consisteix en apuntar-se a àuriques i absurdes campanyes organitzades per la Diputació de reciclatges, compostaments, fires de medi ambient, estalvi de bosses de plàstic, deixalleria,... aspectes tots ells respectables però als que se'ls hi dona una transcendència absolutament desmesurada i que justifiqui l'estratosfèric sou que el poble paga per gestionar els seus, cada cop més esquifits i en perill d'extinció, espais medi ambientals.

Mentre tant el trinxament del poble segueix endavant, el Cap de la Tordera, espai protegit, està en un estat lamentable, de Santa Rita oblidem-nos-en i els malgratencs i malgratots vivim el dia a dia d'esquena al mar tot i viure-hi arran. Quin ufanós i llustrós ajuntament regeix el nostre present, en quina pena de poble estan convertint Malgrat!!!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Quins apunts més ben ordenats i polits ens has llegit. Gràcies Sta.

Anònim ha dit...

malgrattot la teva ombra comença a ser massa llarga. tot i que no ets molt mes alt que un hobit.

Anònim ha dit...

Malgrattot pasa de estos payasos que porque tienen poder teamenazan.
Tiempo al temp cuando no manden a nadie ya nos reiremos de ellos.
Pero hoy as fallado, y porque muy facil es el dia que Maradona cumple años y el santo del Marcelo el numero uno en bajas laborables y celebro de mosquito del ppmalgrat.
Hay que hacerle un mericrisman con piñata.
PL hay que dar prate eh tallafocs.

Anònim ha dit...

guerra que s'et veu el la pluma! jajajaja

Anònim ha dit...

Como eres camparta....

Anònim ha dit...

Patètics els Nou Malgrat Confi. s'atribueixen el do de la "rigorositat" i no se què de contrastar idees, diuen que son periodistes reconeguts a fora (deu ser a fora de la nostra galàxia). Més que rigorositat tenen el do de l'arrugositat.

Anònim ha dit...

L'ofuscació de no rebre cap premi dels últims "Premis Blocs del Maresme" ha frustrat les seves expectatives d'expansió i monopoli de la informació a Malgrat. La rebequeria d'ara va encaminada a marcar el territori amb inequívoca claredat, tal com fan molts espècimens del gènere animal. Una pena, però que hi farem.

Anònim ha dit...

aneu rien daquesta dona pero abiat sera alcaldesa del poble, pardillos!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

AQUESTA LA MÉRIDA ES COM LA SUOPOSADA PORTAVEU DE LA PLATAFORMA D LA RIERRA. UNA QUE SEMPRE DORM PER DEIXAR FER I DESFER ALS QUE LA MANIPULEN.

Anònim ha dit...

crida, crida, no deves tenir mas feina a fer.

Anònim ha dit...

Prefiero la hija de la pescatera osease la Merida que la chiquimonquis actuales.
Valla se¡ Concha que en Madrid no estaras, al zapatero no loquieren en todo el mundo pacta con ETA,Chaves,el cadaver de Fidel,Ebrio Morales y ultimamente con el constitucional porque alos terroristas catalanes los an absuelto.

Anònim ha dit...

Vinyoles como andamos de barriga estrella dorada damm i patatas de bolsa?
Un pajaraco meadicho que tevas del partido porque la jefa tiene la mosca destras del su pedazo de culo. No salen las cuentas en gastos y otros hay muchas Dam.
Que pasa nen...

Anònim ha dit...

Felicidades Marcelo por tu santo de arriba españa por ser hijo de donde salen los cerdos de toda españa salamanca pata negra de facha,rata,corrupto,inpotente ultimamente porque no se te enpina i sobre todo al abuelo casi le entra una anbolia por ser el hijo que preparo y has sido peor que el tagua que fue la ultima gota del papel marron del bocata de choped que se estaba comiendo la o tu Nº JUAN.

Anònim ha dit...

la mare del tano, com està el pati.

Anònim ha dit...

ja ho pots ben dir

Anònim ha dit...

renoi!

Anònim ha dit...

Aquests espanyolitos, els nous vinguts que tenen poca feina. )igual que malgrat tot), tot sigui dit!!

Una abraçada mooolt falsa!

jaja

Anònim ha dit...

Todo lo que paso en el ppc de malgrat los culpables fueròn los listos, TAGUA, ANA VEGA,Y MARCELO.Este fue el judas, con el tiempo saldra toda la mierda que secuece en el ppc de Malgrat de mar