dimarts, 28 d’octubre del 2008

Som la riota de la costa


Altre cop i gràcies a les intenses gestions de la gloriosa regidoria de turisme, manegada per la més millor de totes, assistida per l'equip habitual del PPOE, ens ha fet pam i pipa el poble del costat. Nosaltres que som una potencia mundial, el paradís de la petanca, ens hem quedat sense campionat d'Espanya i d'Europa, això sí hem tingut el campionat local de Festa Major, i al so de bandes i trompetes no hem salvat la temporada turística com sí ha fet el poble veí. Així ho veiem i així ens veuen els pobles veins del Maresme, amb un cap amb orelles d'ase i cua de porc dins un marc idíl·lic de petanca i mortadella. I, el millor de tot és que tot apunta que anem a més, encara no hem fet cim. Preparem-nos!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Nos anquitado hasta la petanca,S.Susana a realizado unos campeonastos con cientos de personas.

Anònim ha dit...

Al pas que anem, els pobles veins, ens guanyen per golejada en tots els aspectes, i tot gràcies a aquesta colla que governen amb tanta poca gràcia que ens estan duent per la seva ineficacia a ser un poble decadent i roinós.

Anònim ha dit...

Perdoneu que m'hi fiqui, però salvar la temporada sí que l'hem salvat. Jo treballo en el sector de l'hosteleria i si no hagués estat pel Festival de Música haguéssim tancat abans. Per cert, aquest any molt millor que altres anys (en tots els sentits)

De tota manera tenir o no tenir petanca no ha estat tal ho plantegeu. Pregunteu millor i informeu-vos bé abans d'escriure "xorrades". Us agrada tant liar-la.!!!!!

MALGRATOT ha dit...

Ah sí? Creiem recordar que l'any passat tota la gent que va venir per aquestes dates per la petanca era a Malgrat, però aquest any l'ajuntament no ha facilitat un espai de joc prou gran, cosa que sí ha fet Santa Susanna. El motiu és que al nostre poble ja no disposem d'espais buits habilitables prop dels hotels, per tant tot es redueix a una simple qüestió de mala planificació i d'insostenible sostenibilitat.

Recomanem visitar:
http://malgratot.blogspot.com/2007/10/mundials-de-petanca-o-qu.html

Anònim ha dit...

Son unos grapas el ayuntament

Anònim ha dit...

carai malgrattot et dignes a contestar??? caram caram. Doncs diguem quants cops a guanyat les eleccions la neus serra? i la verdaguer? va jo CRERC que un personatge com TUCIU ho ha de saber va enlluernem amb el teu discurs permanent. fes que vagi cap a llum. es vist com corre el rellotge tic,tac,tic,tac...

MALGRATOT ha dit...

Mira simpàtic/ca, no les han guanyades mai i no ho faran mentre qui les guanya actualment faci servir males arts democràtiques com ara son, fer us del clientelisme laboral i social, el populisme més abjecte i pervers i la opacitat i manipulació de la informació municipal. tic, tac... espavila o se us acabarà el xollo, la gent no sempre, i no tota, és imbècil integral i pepoista de mena.

Anònim ha dit...

Perdoneu que m'hi fiqui,jo tambè treballo en el sector de l'hosteleria i el festival de corals em podeu dir quants llits ha omplert a Malgrat de Mar?
Una coral de Blanes una altre de Sant Boi del Llobregat i una de Méxic.
Suposo que els de Blanes i els de Sant Boi van a dormir a casa seva. oi?

Anònim ha dit...

i el montilla quantes eleccions ha guanyat?

Anònim ha dit...

tan el un com el altre esteu ben atic tac tactss, la alcaldesa guanya les eleccions perque la majoria del pople, gent normal i corrent que no enten de politica la votan, la neus serra no les guanyara mai perque no es propera a la gent, te la trobes pel carrer i mai saluda a ningu a no ser que sigui molt proper a ella, en cambi l'altra saluda a tot el mon i es fa propera a la gent, i que consti que jo no la votare mai de la vida, pero encara que ella ho sap sempre que en veu em saluda, l'altra mai ho fa i soc de CIU, abans votaria a la Verdaguer.

Ramón

Anònim ha dit...

Ni cas als sociatas de merda.

Anònim ha dit...

Que entens per gent normal?,gent que no pensa?,gent acostumada el senyorito y a vesar peus per sidecas?,en fi a tot un munt de gent despersonalitzada?.Sigem realistes home.

Anònim ha dit...

CARAM CARAM MALGRATTOT NO SE PERQUÈ, ET NOTU UN AMICA TENS. ARA CONTESTEM PER QUE ACABES EL TEU DISCURS QUE PER CERT SEMPRE ES EL MATEIX I UNA MICA RANCI TOT SIGUI DIT, INSULTANT A LA GENT QUE PER SORT NO ES COM TU. TIC TACTIC TAC ESPERO QUE TOT EL QUE DIUS I AFIRMES AMB AQUESTA CONTUNDENCIA EN TINGUIS PROBES. PER QUE JO TAMBE PUC DIR DE TU MOLTES COSETES I TOTAL COM QUE NO CAL QUE PROBI RES. NO CERC QUE DIGUIS CA P VERITAT CIUFOS AIXI SERIES EL REI DE LA FESTA. EN CANVI ETS EL RESENTIT DEL POBLE EL PLORANER DE L'ESCOLA QUE ET PASSA QUE DE PETIT NO ET VAN PORTAR L'EXCALESTRIC EL REIS MAGS? CUIDAT

Anònim ha dit...

La Serra està molt més preparada que la Campoy per dirigir i governar Malgrat, sino compara les maneres d'una i de l'altre, i sino en tens prou, compares els "curriculums".

Anònim ha dit...

A què ve a l'any 2008 començar a parlar que la Serra mai guanyarà unes eleccions. Això no es pot dir, o ets endeví? o tens la bola de vidre?. Potser les guanya o potser no, però és aquí, tirant del carro, mentre altres que tan es venten ja haguèssin plegat de no tocar cadira. Això és el que val per mi

Anònim ha dit...

La que a escrito en mayuscula es vuestra alcaldesa la sra de la pruevas, veremos si no pasa lo de alaurin que si que hay pruevas.
Sra conchi valla se, valla se atomar viento por hay.

Anònim ha dit...

Sargent talla foc digali al remfe el escrito anterior eh.

Anònim ha dit...

aprofiteu qualsevol tema per treure el tema personal de la política local. Només sabeu parlar de Serra, Verdaguer Conxita Vega .... Ratlleu molt
I repeteixo: el tema de la petanca no és tal i com s'ha comentat. Malgrat té pistes de pentanca, però potser no estan al davant de l'hotel Bellaplaya.