dimecres, 8 d’octubre del 2008

Lletania de la secta PPOE

Àrea residencial estratègica a l'entrada del municipi i a tocar de l'N-II
- Malgrat de Mar - 8,97 ha al carrer Escultor Clarà
- 525 pisos (276 de protegits i 249 de lliures)
- Aproximadament 2000 persones ubicades de patac.
- Grau de sostenibilitat pel municipi = 0

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Tindríem que cercar un nom ben bonic per referir-nos a aquesta àrea.
Jo proposo el de "Residencial de la martingala".

Marieta Voladora ha dit...

Bonic nom, però... algú podrà comprar un pis? ni que sigui protegit...? Ben mirat, sempre els podran cedir a les entitats que no tenen local...

Anònim ha dit...

doncs a mi m'agrada aquesta idea, malgrat s'omplirè de gent i haurà més moviemnt pel comerç i més ambient als depressius carrers de malgrat... tan de bó en fessin una altra ARE i mñes gran encara a l'altre cantó del poble també pel barri del pavello germans margall

Anònim ha dit...

Si, ja es veu que com més veins més moviment i més comerç, oi? T'equivoques de ple. Les coses han de ser equilibrades per funcionar. Malgrat ha cresqut molt i el comerç cada dia va pitjor. La gent que ve de fora no dona cap moviment al comerç. Ves al Malgrat Sud i mira que veus pel carrer. Veus gent comprant? gent passejant? Jo hi passo cada dia i només veig persianes avall.

Anònim ha dit...

malgrat és una merda de poble, és un poble desert que fa fins i tot por de caminar depèn quines hores. malgrat és un poble fantasma, sort que els joves marxen d'aqui... a veure quan puc marxar!
potser malgrat d'aqui poc serà el poble més enraderit i amb menys habitants de la zona, per la manera MODOSA i amb POR que en tenen als grans projectes per les critiques de 4 amargats com volsatres

Anònim ha dit...

ojalà estigues tot construït fins al nostre poble veí de blanes, ojalà veuràs com s'acaba la tonteria

Anònim ha dit...

podrien aprofitar tot el pla de grau i unir forces amb blanes i fer un gran complexe turistic de qualitat com per la part del pais valencià, que currat ho tenen ells... amb tot el terreny que tenim podriem ser el punt de referencia turistica d'europa!

Anònim ha dit...

Molta merda ala espardeña.

Anònim ha dit...

I per a dos mil habitants quantes pistes de petanca es necessiten.

Anònim ha dit...

Si ara tothom veu que el totxo no era la manera de fer productiu un país. Si ara ens adonem que hem d'alliberar l'avinguda dels Pins per donar més qualitat a la zona turística del municipi. Si ara s'adonen de que cal un replantajament del POUM per donar més qualitat als serveis turístics. Si ara comencen a copsar els problemes que hi ha per conjugar l'ús residencial i el turístic. Em pregunto: per què s'encaparren en trinxar el territori fent habitatges que no es compraran i no transformen el RAE en un producte de millora de la zona turística del poble?

Anònim ha dit...

no patiu deixeu-me a mi. tia miula!va fes-nos una explicació de les teves, per que tots ho entenguem millor, AAA, AFEGEIX TAMBÉ EL TEMA DELS EMBOTITS QUE SEMPRE QUEDA BÉ.

Anònim ha dit...

Està tot molt ben controlat per la "conxorxa" de la Generalitat i del nostre equip de govern; ho tenen tot molt ben estudiat per seguir abocant gent que saben de ben segur que els votaran a canvi de petanques, cursets, excursions, i demés histories que s'inventaran sobre la marxa per a tenir-los contents. Estan fent de Malgrat un suburbi.

Anònim ha dit...

Sí, i jo encara diria més, un suburbi prostibulari per donar satisfacció a les baixes pulsions dels adinerats membres de la nostra oligarquia municipal. És que s'excel·leixen en excel·lència aquests malgratencs de pro.

Anònim ha dit...

VISCA la ANNA VEGA, visca,visca, la corrupçio,malgratenca en aquet ayuntament.

Anònim ha dit...

Deixeu en pau a la pobre Vega que està de dol pel seu company d'Austria...(Efímera és la vida...també pels fatxas ...)