dilluns, 13 d’octubre del 2008

L'últim Ple i els sospitosos habituals





Quan una regidora davant l'incompliment de contracte i anomalies varies de l'empresa de gestió del servei de recollida selectiva s'encaparra a renovar-li el contracte per seguir fent la mateixa feina, tot i els negatius i constatables precedents de mal servei, a nosaltres no se'ns acut altre cosa que malpensar sobre els reals motius d'aquest afany de renovació, o és que la regidora en qüestió té el do de llegir el futur i sap que a la segona va la vençuda i no li fallaran?, si tant clar veu el futur, ens podria avançar als encuriosits i ignorants súbdits, qui serà el/la postulant pel seu partit al lloc d'alcalde/ssa en les properes eleccions o hem de pensar que la seva bola nomes és de joguina i en segons quines qüestions només fa figa?

Aquí incloem el text íntegre que ens varem descuidar d'incloure en el passat fil amb la transcripció de les preguntes que Ramon Solé va formular a l'equip de govern i que aquest cop sí tenen resposta, encara que aquesta no sigui la dels interrogats, que segueixen enrocats en la seva patètica actitud del jejeje, ja t'ho diré.




PREGUNTES D’UN BON TREBALLADOR MOLT MAL PAGAT, I ACOMIADAT, A UN MAL EQUIP DE GOVERN MASSA BEN PAGAT…(PLE D’OCTUBRE 2008)

Sóc Ramon Solé. L’equip de govern de l’Ajuntament de Malgrat no ha dubtat en atribuir-me “manca de responsabilitat” i “poques ganes de treballar” per justificar el meu acomiadament com a director del taller d’ocupació. No poden entendre que una cosa és la responsabilitat per desenvolupar les funcions necessàries, i l’altra acceptar imposicions d’un equip de govern que no podem dir que sigui cap exemple de responsabilitat. Amb aquestes preguntes, que tenen la meva resposta amb negretes, crec que quedarà prou clar:


  • S’han preocupat, la Sra. Alcaldessa, i/o la regidora d’inserció laboral de saber quantes hores de dedicació setmanal a la feina tenia el director del Taller d’Ocupació acomiadat? Es a dir, saben les hores fora de jornada dedicada a gestions amb proveïdors, preparacions de temes, o gestions diverses? Amb quin o quins proveïdors han parlat que no hagin confirmat gestions meves fora de la meva jornada ? Els mateixos militants del PSC del barri on està el taller d’ocupació m’han vist reiteradament treballant més de la jornada, molts proveïdors poden confirmar les meves gestions a les tardes, i els monitors i treballadors/es en formació poden també corroborar tasques meves abans i després de la jornada.


  • Quina persona va autoritzar una setmana d’absència a una treballadora en formació del mòdul de jardinería, i després ha tractat de desprestigiar-me afirmant que donava masses dies d’assumptes propis i que no controlava res ? No es cert que aquest permis va autoritzar-lo, en el seu despatx del carrer Ramon Turró, la cap d’àrea de serveis personals, abans de l’inici del taller d’ocupació, comunicant al director aquesta decisió per correu electrònic? Sí, va ser la cap d’àrea dient que era millor que aquesta persona estigués al T.O. (Perquè no va cridar a un/a suplent? Ella sabrà, però al menys que assumeixi la seva responsabilitat).


  • Quantes vegades va visitar el taller d’ocupació la cap d’àrea de serveis personals abans de les avalauacions del primer semestre i les discusions del pla de vacances ? Tan senzill com cap.


  • Quantes vegades ha incomplert la regidora d’inserció laboral les suposades dues visites setmanals que es va comprometre reiteradament amb els monitors i la direcció ? Simplement totes.


  • En concret, quin va ser el desencadenant del meu acomidament : Les diferències de manera d’actuar amb la cap d’àrea de serveis personals ? el permis a un musulmà per anar a resar una hora els divendres a canvi d’assumptes propis ? no posar bona cara per anar escoltant la COPE amb la regidora de Malgrat a Tordera i tornar? no agafar una trucada de la regidora, al meu mòbil, a les 9 de la nit ? no acceptar les injerències polítiques ? que vaig demostrar que la regidora no es llegia els repetits informes urgents que ens demanava constantment sobre absències ? que tins diferències de valors amb l’alcaldessa en relació a què vol dir fer les coses ben fetes i que els diners no ho poden comprar tot ? Sincerament crec que aquest equip de govern és incapaç d’assumir que hi hagi persones que pensem i actuem en funció de valors diferents dels seus.


  • A qui li sembla justa la proporció de sous que existeix dins de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, entre treballadors/es que ratllen els mil euros mensuals i els bons sous de l’equip de govern ? A mi no.


  • Es cert que el dia 27 de desembre de 2007, la seva secretària va trucar al domicili de l’alcaldessa, al voltant de les 10,00 del mati, comunicant que calia signar uns documents per portar a Barcelona, al Servei d’Ocupació, per poder començar el taller d’ocupació el dia següent ? Sí, és cert, i la sra. Alcaldessa va arribar dient que “i si m’en hagués anat a comprar ?


  • Es cert que aquests documents havien d’estar signats el dia 21 de desembre i que es varen quedar sense signar per anar a un pica pica per celebrar la jubilació d’un caporal de la policia local ? L’acord de la comisssió de govern que s’havia de portar al S.O.C. es va prendre el dia 20 de desembre, dijous, però l’alcaldessa i demés responsables del tema no ho varen deixar signat, el mateix dia, ni abans de marxar a aquest pica pica, l’endemà dia 21, divendres.


  • Quina persona estava inistint a la secretària, que era imprescindible portar aquests documents a Barcelona ? El director ara acomiadat, encara que el seu contracte començaria el dia 28 de desembre, divendres.


  • Qui va portar aquests documents al Servei d’Ocupació de Catalunya i els va passar per registre per poder començar el taller d’ocupació ? El mateix director a qui ara s’acusa de no ser responsable...


  • Quina persona va trucar, junt amb un responsable de Secretaría, el mateix dia 27 de desembre, a dues persones que havien d’entrar al taller d’ocupació i que tenien problemes amb el núm. de la seguretat social ? una persona era del mòdul de forestals i una altra de jardineria i finalment es va poder sol·lucionar la incidència ? També aquest director acomiadat i realitzant gestions amb el mòbil particular que l’ajuntament no paga.


  • És cert que les vacances d’agost de 2006, aquest director, sense administrativa que havien portat a l’àrea de serveis personals, va estar modificant la documentació de justificació econòmica del primer semestre del taller d’ocupació “Espais Verds” i de l’escola taller “Zones Verdes” perquè el S.O.C. havia modificat els criteris de justificació ? Sí, és cert, vaig quedar-me sense vacances, igual que havia de portar en la pràctica la direcció del taller d’ocupació i de l’escola taller, amb un total de 48 treballadors/es en formació i 7 monitors, a més amb criteris i actuacions moltes vegades imposats per la cap d’àrea de serveis personals sense coneixement suficient de la realitat. Però malgrat les dificultats, es van desenvolupar ambdòs projectes amb bons resultats. ( És per això, i no per cap mena de favor que l’Alcaldessa em va proposar quedar a l’espera de futurs projectes).


  • En el temps d’espera entre projectes, i malgrat combinar tasques d’operari amb tasques de preparació dels nous projectes, s’ha pagat sou d’operari o de direcció ? Sou d’operari, i sense cap mena de retribució d’hores extres. És més, vaig canviar les vacances del mes d’octubre voluntàriament per poder presentar el projecte del taller d’ocupació (l’acord de la Comissió de Govern té data del 25-10-2007, dia del termini per presentar-lo), i al voler gaudir-les al novembre em plantejaren problemes per l’acumulació amb el dia 2 de novembre, com dia d’assumptes propis.


EN DEFINITIVA, QUE JUTGIN ELS CIUTADANS I CIUTADANES DE MALGRAT L’ACTUACIÓ DEL SEU EQUIP DE GOVERN, I D’AQUEST DIRECTOR ACOMIADAT, QUE TINDRÀ EL JUDICI A MATARÓ EL DIA 6 DE NOVEMBRE PROPER, EN DEFENSA DEL SEU LLOC DE TREBALL I ESPECIALMENT EN DEFENSA DE LA DIGNITAT COM A TREBALLADOR AMB LA SEVA RESPONSABILITAT, PERÒ TAMBÉ AMB ELS SEUS DRETS COM LA IGUALTAT DE JORNADA LABORAL AMB LA RESTA DE PERSONAL DE L’AJUNTAMENT.


10 comentaris:

Anònim ha dit...

Serà la més alta, la més guapa, la més sostenible, la més verda i per descomptat la més fetillera.

Anònim ha dit...

A on s'ha vist una regidora de Medi Ambient que donés suport al cobriment de la riera, si ella no fos part beneficiaria de l'esmentat cobriment. No sap el que és tenir vergonya.

Anònim ha dit...

Amb una mica de sort potser algún dia visitarà Malgrat el fiscal anti corrupció (l'Alcaldessa també té interès directe en la Riera i n'ha cobet un tram que no estava pensat així). I a més potser algú dirà si és lícit pagar amb diner públic una pàgina del diari El punt el 14-10-2008 per atacar l'ACA.

Anònim ha dit...

El que hauria de fer aquest bon home, és callar d'una vegada, passar pàgina i buscar-se una feina que la situació ja està prou complicada, així que no perdi més el temps.

Anònim ha dit...

La regidora de insersio laboras es una traidora i una liossa sempre atigunt el mateig taranna,i els del ppc de malgrat son unas ratas de croaca comensan pel la mixa merda del torete.

Anònim ha dit...

saps perquè no ve el fiscal anticorrupció doncs perquè aqui a malgrat, malgrat us pesi a tots el que feu seguidisme de aquest blog d'informació. no n'hi ha. i si saps alguna cosa potser que ho denunciis per respecte aquest poble que dius que tant t'estimes

Anònim ha dit...

gordaaa chorizaa, tots sou iguals.

Anònim ha dit...

Anna pega, y lisa menudo espectaculo diste el sabado noche por cierto te se apasado la borrachera que tenias en cima.

Anònim ha dit...

Este home callara cuando seaga justicias porque la dictadora loa echado a la calle por llervarle la contraria.
De todas maneras hay una perra que es la que lleva el tema.

Anònim ha dit...

Som un grup de treballadors del taller d'ocupació. I el nostre missatge al "senyor" Ramon és de que digui d'una vegadaper totes la pura veritat, no la seva. Estem farts de que ens perjudiqui, tant quan era director, i més ara la nostre imatge. Ramon, no pots pasar-te pel folre ni l'ordre de l'alcaldessa, l'opinió de 16 treballors i 2 monitors, envers un inmigrant a l'hora d'anar a rezar. S'et va dir que no en tots sentits. A nosaltres ens vas enganyar amb excuses com: "ha anat al metge", o "ha portat la seva filla al metge". Qui t'ha de creure? A la reunió que vam tenir amb l'alcaldessa al mes de maig, et van dir que no busquesis follons. Que vas fer l'endemà següent? denunciar per un cantó l'Ajuntament a lÍNEM, i per l'altre a la Generalitat. Explica quantes hores de català has ensenyat, CAP. Quantes hores d'informàtica? CAP Quantes hores has dispensat ha donar formació a les aules? CAP, marxaves SEMPRE. T'han fet fora per incompetent. Deixan's en pau. Busca?t feina. Vergonya ens fas amb les teves paranoies. Penses que guanyaràs? No pots canviar la veritat de 18 persones.