dimarts, 21 d’octubre del 2008

La nítida imatge del treball


Aquí tenim els sòlids fonaments de la governabilitat en el nostre poble, la crosa d'un govern tocat per la crisi, no només econòmica, que també, sinó per una crisi més profunda encara com és la d'identitat i principis ètics i morals, grans paraules que amb molta freqüència les nostres legítimes autoritats del PPOE no s'estan de fer-ne gala deixant clara la coherència que acompanya el seu comportament i la seva gestió, una gestió absolutament ineficaç, críptica i falsaria sustentada només en la màgica paraula, prostituïda ja fa molt de temps, com és: “endegarem”... i quines penques: Pas sota la via d'accés a la platja, auditori municipal, piscina coberta, camp de futbol, tram peatonal carrer del Carme, trenet ajagut al Castell, Zona industrial II, Peixateries, Torre Can Sala, reforma Barri Antic, etc., etc... Que potser esperen que s'apropin les eleccions municipals per, d'una punyetera vegada, posar en marxa algun d'aquests projectes del seu programa electoral, o hem de pensar que la seva incompetència i la ineficacia en la gestió són la norma i l'estafa, el trilerisme i l'incompliment constant són la genuïna marca de la casa, cosa aquesta que tampoc ens sorprendria massa al veure la fotografia que il·lustra aquestes ratlles i que creiem donen sobrada explicació de la magnitud de la catàstrofe en que Malgrat està immers i sense salvació possible. No foten res i no se n'amagen, nosaltres no podem imaginar més alt grau d'immoralitat i perversió en un ajuntament, es clar!, ja ho entenem, el que nosaltres tenim aquí a casa nostre és, propia i planament, un reajuntament fet nomès per motius econòmics, o algú amb arguments, no insults, pot desmentir els nostres catastrofistes malpensaments?

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Alerta!, amb el tema riera estan aconseguint desviar l'atenció de l'absoluta inactivitat en altres temes també importants pel poble. Focalitzar l'atenció de l'oposició en la riera és una jugada estratègica brillant. Al lloro!

Anònim ha dit...

acaben de tallar plataners del carrer Ramon Turró, diuen que el gener en talaran més.

Anònim ha dit...

toma ya, despres direu que no treballan.

Anònim ha dit...

Arbooooooool vaaaaaaaaaaaaaa!
Cuidado con el loro!

Anònim ha dit...

El dia 6 juicio en Mataro contra el cap de moduls.

Anònim ha dit...

el que biene el coco , ha quedado anticuado ahora se dice que biene la sra de la foto, joder que cosa ma fea.

Anònim ha dit...

TU TRANQUIL QUE L'OPOSICIÓ (ERC, ICV I EUIA) NO S'HA DE PREOCUPAR PEL TEMA DE LA RIERA,JA EL TÉ ALS JUTJATS I JA HI HA QUI SE N'OCUPA.
NO ESTAN FENT CAP JUGADA ELS QUE GOVERNEN, NO EN SABEN.DE TOTES MANERES GRÀCIES I ESTAREM ALERTA.

Anònim ha dit...

antes de cortar los arboles que corten este blog y que los propietarios den al cara.

Anònim ha dit...

Que t'has pres una infusió de boldó?
Vigila, nomes és per fer gàrgares.

Anònim ha dit...

Jode con el loco de la colina quiere que le corten en blo estar chalao er tio ese debe se der ppc. jode,jode

Anònim ha dit...

no el lo nego ante el juez .el no pertenecia a ningun partido politico, ba por libre mucho chope.com

Anònim ha dit...

Osea el loco es el de salamanca el visutero el que por orden del pinñolas tiene la función de acabar con el C.d.Malgrat de futbol para que construllan el auditori.
Pues lo tienes claro Marcelo y Viñolas en los Olivos os an calao pringaos.
Yo tambien se da un telefonazo para hacer voicot.

Anònim ha dit...

Lo del voicot ya locontare porque es de juzgado de guardia contra una regidoria de malgrat , tiene tarea la cosa.

Anònim ha dit...

vaca rumiante chorizera.com

Anònim ha dit...

Eso cuenta lo del boicot contra una regidora de malgrat.

Anònim ha dit...

Pero eso cuenta lo del boicot de una regidora de malgrat, meparece que no tiene desperdicio.

Anònim ha dit...

La verraca no esta gorda solamente tiene los mofletes inchados los e la cara que de esto tiene mucha y los del culo para poder sentarse en la poltrona, cobrando

Anònim ha dit...

Lo del boicot ya saldra en su momento, pero lo que si esque el sr enrique tiene claro es que tiene dado ordenes al segundo del pp osea marcel de que undan al c.d.malgrat.
Porque todo esto muy facil antes marcelo era el dos del ppmalgrat y ahora sigue siendo el dos porque su proteguida ana sigue siendo la uno y el es un cero.

Entramos con el de deportes yo soy un prigao pero ten encuenta que tequedas sin cerveza y patatas con migo diste y te confundiste pero yo tengo mas mala llet que tu jefa la conchi.