dijous, 16 d’octubre del 2008

Excoriació dèrmica d'al·lèrgia al verd




Aquí tenim a la nostra màxima autoritat dels trucs perduts després de l'empelt de bosc nòrdic cranial que ha escollit fer-se per enfocar la seva etapa final al front del PPOE, pervers i indesitjable element troya enquistat en la societat local i que està causant estralls irreversibles en la convivència entre veïns. Sembla que a conseqüència de l'empelt norueg via Diputació i gens gratuït pel poble, la dona ha sofert un efecte advers semblant a una fibrosi dèrmica, una mena de tumefacció de la zona frontal que li produeix una pruïja compulsiva que no no es calma ni gratant, vulgarment anomenat en el seu pla idioma com a “la primera en la frente”. Aquesta dona, que es creu Napoleó, tindria que recordar l'illa de Santa Elena, lloc on el seu admirat emperador va passar els seus últims dolorosos i solitaris dies de vida execrat i menystingut pels mateixos que el varen coronar i riure-li les gràcies fins que la seva egolatria en desmesura va deixar de fer cap gràcia i es convertí en una nosa insostenible.

A mans d'aquesta dona, la degradació de Malgrat, el nostre poble, no té límit, s'ha de posar fi a tan lamentable situació. Si us plau, que algú li aconselli un bon centre mèdic per posar-se urgentment en tractament.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Sant Boi té mol bona reputació, allà es trobaria com a casa seva.

Anònim ha dit...

Treient tota la irònia que respira l'article, tinc clar que això ja no és pot aguantar més. A Malgrat tot és desidia i, fins i tot, els seus es mouen arrossegant els peus sense il·lusió. Ens ho podem permetre? Senyors regidors de l'equip de govern, que el sou que cobreu no sigui l'excusa per donar suport a aquestes actuacions.

Anònim ha dit...

el dia que parli a mes d'un i una tindra que marxar del poble.em refereixo a tu malgrattota i alguns com tu anomenes dels teus esbirros. tic,tac,tac,tac

Anònim ha dit...

Podria anar al xalet de Santa Rita a fer com les sargantanes, prendre el sol, badocar i escriure les seves sucoses memòries.

Anònim ha dit...

Es friki lequeda molt be un poco gorda pero para la edad que tiene no esta mal-

Anònim ha dit...

sant miquel, ja has tornat, amb un altre nom. Només saps insultar, amenaçar? el que has escrit ho sembla.
Pel que diues, tàgradaria que a Malgrat es produís un èxode dels malgratencs i malgratenques que discrepen de les polítiques de l'equip de govern, d'aquesta manera, el poc que queda de patrimoni (històric, cultural, natural...) al pobles desapareixaria totalment, Malgrat de Mar, es transformaria en un nou municipi, modern i encimentat, en què, les noves generacions no tindrien identitat, ja que haurien perdut els seus origens, com diu una cança d'en Raimon. Però no tindràs sort i, continuarem visquen a Malgrat, mal et pessi. Seguirem treballant per no perdre els origens, seguirem denunciant les actuacions que no ens semblin bé, és toalment legítim en democràcia.
Amb el tic tac final que acostumes a utilitzar deus voler simbolitzar el so d'una bomba, en aquest cas el que diràs el dia que parlis, doncs, jo tànimo a que ho facis.
Que tinguis molt bon dia,
Salut i força a tots els malgratencs i malgratenques (malgratots/es)

Anònim ha dit...

jo no vui cap èxode com tu dius. jo no amanaço a ningu i el tema del insult ,millor el diexerem. està molt bé que diguis això si el blog només fa servir mentides i insults per desprestigiar els altres. està molt bé que em critiquis a mi i no ho facis amb el blog. el tic tac no és cap bomba és el temps que va passant i el temps posa a tothom el seu lloc.

Anònim ha dit...

Siguen siendo frikis marcelos y conchis.

Anònim ha dit...

Marcelo que esperas subir de categoria despues del congreso alo mejor te ascienden a mierda entera, porque de momento tienes el cargo de media mierda.

Anònim ha dit...

De aquesta gen en el ppc de malgrat i nian mols.

Anònim ha dit...

dons si, i lo que no enteng, és perqué és creuen importans.Buenuu tothom és com és.

Anònim ha dit...

La gorda hoy esta con las bandas de musica o esta de vacaciones?

Anònim ha dit...

quin poc respecte teniu per la persona que més ha fet per aquest poble. No li arribeu ni a la sola de la sabata. Ignorants de pro!

Anònim ha dit...

?????????.....

Anònim ha dit...

De qui parlas dela gorda del ppc.

Anònim ha dit...

De la otra pegui