dilluns, 6 d’octubre del 2008

D'imprescindible lectura








Recomanem, amb caràcter d'imprescindible, la lectura i participació en el debat obert en el fil del meu gos i jo
parlant del futur i apocalíptic Malgrat que ens està cuinant el PPOE a l'obrador de l'ajuntament.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Perdona, però cal corregir la vostra informació en aquest cas. L'ARE no el fa l'Ajuntament, ni el govern de torn. L'ARE és una merda que ens ha encolomat el tripartit. S'ha cuinat a la cuina d'en Nadal i s'ha aprovat per Decret. Les coses pel seu nom.

MALGRATOT ha dit...

A cap ajuntament l'han inclòs en el projecte ARE en contra de la seva voluntat, són interessos compartits, convergents, no divergents. Malgrat s'ha postulat com a candidat al Pla i ha estat escollit en funció del metòdic esmicolament urbanístic del Maresme. En definitiva, el PPOE pilla cacho!

Anònim ha dit...

Sóc neòfit en econòmia i urbanisme.. peró a veure qui em pot justificar la necessitat d´aquesta aberració de 500 pisos més, en un poble on només cal passaejar-s´hi una estona per veure la quantitat d´immobles que están a la venda i no es venen i la quantitat de terreny urbanitzat a la zona de l´escorxador, completament buit perquè cap constructora hi veu possibilitat de negocí.

En una situació així s´imposa una moratòria d´urbanització, d´almenys cinc anys.

I si "aquesta merda" ens l´ha encolomat en Nadal i companyia, demano que l´Ajuntament -que ha de vetllar per l´intrerés del poble- encapçali la més ferma oposició al projecte.
I que no em surtin dient que és per reactivar l´economia...

Anònim ha dit...

Sí home!, darrera s'hi veu l'interes descarat per reactivar l'economia privada d'aquesta colla de bergants.

Anònim ha dit...

al primer comentari: és l'ajuntament qui accepta posar o no l'are. no és pas obligat. per tant, serà el psc i el pp qui decidiran si volen l'are o no. i em sembla que ja han dit que sí

Anònim ha dit...

Bé, bé, però pensa que el govern actual de la generalitat que promou aquest bunyol és progressista, d'esquerres i sostenible i sembla que per tant, la seva política és descaradament d'esquerres. Per aquesta regla de tres ja està bé el bunyol, no? Vinga, les coses com siguin. Amb la bestiesa aquesta d'anar parlant de fer habitatge estan planificant un país a la mida d'uns i sinó agafa el mapa i mira on han col·locat els creixements. són àrees estratègiques com el seu nom indica, però per l'estratègia de segons qui.