dissabte, 11 d’octubre del 2008

Xoriços PPOE

I lamentablement de nou ha arribat

la festa de la hispanidad,

la seva ferum ens fa sentir

que els de la raza encara estan aquí.

Per contribuir a la celebració d'aital efemèride, us facilitem l'audició de la part de precs i preguntes del gloriós Ple municipal amb els millors moments del mateix, com ara, l'ACA i Hidrocanal, hores extres a l'ajuntament, l'11 de setembre de 1989, l'afer Ramon Solé i l'ARE ARE, pisos ARE entre d'altres temes de la més rabiosa -mai millor dir- actualitat municipal i on novament els membres de la secta ens il·lustren -prenent-nos novament per il·lusos- amb el seu enciclopèdic saber fer.

Nosaltres per evitar-vos intoxicacions de bandes, himnes, brancadiers, i altres desgracies populars, us recomanem que aprofiteu el dia per escoltar aquests dos arxius del Ple municipal on tindreu més clar, si us cal encara, qui són i que volen aquesta gent, alhora fareu salut rient una bona estona amb les intervencions de la primera i segona dives de la casa. Finalment, quasi quasi, Ràdio Malgrat ha aconseguit rissar el ris i transmetre un Ple sense masses incidències i talls, enhorabona, seguiu millorant així. Un prec, el proper, si pogués ser sencer, ja seria perfecte.

__________

NOTA: Ens plau anunciar-vos que el lloro que tenim ja ha aprés a dir, encara que sense massa solta ni volta, difiego, tasca, pgotocol, pegfil, i cogueu electgònic, i és que el nostre lloro és d'origen i gaça espavilada, no com altres lloros.



16 comentaris:

Anònim ha dit...

El regidor d'hisenda va dir que ja hi estava a sobre, jejeje. Com sempre hi estan treballant, jejeje.

Anònim ha dit...

Això de fer 17 hores extres el mateix dia és il·legal i per tant de jutjat de guàrdia, d'aquí s'infereix que l'ajuntament actua d'una forma delictiva.

Anònim ha dit...

eres enfermiza / o haz que te lo traten quizas hay alguna brebage a base de pan contomate o aromas de montserrat que pueden alibiar el odio contra todos los que no son como tu que gracias a dios no soys mochos

Anònim ha dit...

és veritat que el de les 17 hores fa 4 dies que treballava a l'ajuntament i és parent d'una exregidora socialista? Ho he sentit però no m'ho acabo de creure.Seria inaudit.

Anònim ha dit...

Tenim una plaga de rates que estan ratant tot el teixit soci-econòmic de la institució municipal i ells, els responsables, tan panxos. Ara, la Conxita de nou ens sorprèn a tots amb un viatge a Noruega?, per prendre noves idees de gestió municipal, és a dir: agermanaments de més luxe, parcs, salmons, arbredes, fiords, rieres i, suposem també, crisis. No hi ha res com viure del cuento i després pogué explicar-ho per ràdio a les embaviecades senyores Pepetes de torn. Sensacional, visca el socialisme igualitari, integrador i sobretot honest d'aquesta gent.

Anònim ha dit...

El viatge a Noruega era per regidors de benestar social per anar a visitar experiències de primera mà.Crec que ho organitza la Diputació.

Anònim ha dit...

Diputació, igual PPOE.

Anònim ha dit...

Una mica lluny per anar a veure experiencies de primera mà.

Anònim ha dit...

Si van a Noruega.. els hi han d´explicar que pertanyen a un partit que enganya sistemàticament als coiutadans.
I que la última enganyifa l´han fet precisament a costes del benestar social.
Ara resulta, que després d´omplir-se la boca amb la LLei de Dependència, tenen el morro, la barra i la cara dura de dir que "potser es van crear massa expectatives".
Prengui´n nota Sra. Alcaldessa del PSOE: si aixó hagués passat a Noruega, algú de molt amunt hauria dimitit o hauria estat cessat.
A veure si aixó ho aprenen en el seu viatge i veiem dimissions en el nostre Ajuntament...
Em doldria que el resultat de l´excursioneta només consistís en canviar la passió mortadel.laire per la del salmó!

Anònim ha dit...

El Romerito hi deu haver anat a buscar desfibriladors d'última generació i l'alcaldessa a compar-se robes noves per superar les inclemències de l'hivern, o potser pensen fer una repoblació de salmons al riu Tordera? Esperem que un cop retornats del periple viatger, donin explicacions al poble per la ràdio, com a mínim, o no cal?

Anònim ha dit...

home!comprar-se roba li cal, no té el mínim sentit del ridicul amb les seves samarretes negres i els pantalons pirates. Senyora si no li diuent els seus que no va acord amb l'ocasió, l'enganyen.

Anònim ha dit...

és com el conte del vestit de l'emperador. No hi ha res a fer, qui ha nascut hortera,.....

Anònim ha dit...

Deuen haver anat a Noruega per aprendre la manera de dessalar el bacallà i al mateix temps aprendre les tecniques de formigonar rieres.

Anònim ha dit...

El Romero creo que es el unico regidor que no es friki porque miralos a todos por ejem ( La rata,la rata que manda,el cervecero promocionando al deporte que imagen da , el friki poli,la filla de la pescatera,etc menos romerito porque es nuevo pero al lado de estos frikis dos dias lequedan para estar a sus alturas.

Anònim ha dit...

el Romero también es friki de te cagas. Donde va con ese peinado Antonio Molina.

Anònim ha dit...

la pega no es friki mejor es frooki