divendres, 3 d’octubre del 2008

De sarsueles a bandes i sectes




Setmana del Si Fa Sol, no surtis de casa

De nou i recollint el que sembla ser un clamor popular, en contra de les nostres voluntats, les nostres magnífiques i portentoses autoritats ens obsequien amb el que de segur serà el magnífic IX Festival Internacional de Bandes i que, sens dubte, passarà a convertir-se amb el temps en un exemple i referent pel país de com, sense cap altre afany que el d'allargar la temporada turística i aconseguir pernoctacions hoteleres, entabanar a tot un poble amb les excelses virtuts de la música de bandes, per cert, en el programa hi trobem a faltar una representació de les bandes militars de tan llarga i gloriosa tradició a Ecspaña.

Perplexos estem encara d'assabentar-nos del cost que representa pel poble la celebració de tant magne acte i que puja en total, no us espanteu, la bonica quantitat de 76.339 euros o el que és el mateix 12.824.952 pessetes.

Sembla ser que la crisi no ha arribat encara a la Casa Gran i alegrament decideixen obsequiar-nos, diuen, a tots els malgratencs amb unes activitats que amb el pas del temps ens convertira en una vanguardia mundial pel que fa al “txim-txim-pum” més tronat i xaró. Mentrestant Malgrat no només no té cap banda musical pròpia, sinó que no està previst de tenir-la tampoc en un futur en constatació de tal i com va l'escola Municipal de Música tot i les ingents quantitats de diners que any rere any els nostres servidors van avocant-hi amb aquella alegria que els caracteritza al disposar sense cap esforç del diner públic (pasta gansa) a dojo.

Sensacional trobem la relació de despeses detallades que us adjuntem i que parlen per si mateixes del gran èxtasis quasi místic que aquesta setmana representa pel catatònic poble de Malgrat. Jutgeu per vosaltres mateixos.

Per cert, diuen que la regidoria de turisme, que és qui organitza tot el sarau, està a càrrec de la nostra graciosa, divertida, jocosa, riallera i majestàtica alcaldessa, tota una garantia d'espaterrant èxit “butlletinesco” de l'esdeveniment.

Malgratots tots, prepareu els taps de cera i aprofiteu la setmana per practicar sexe tàntric, gran esport per practicar quan l'ajuntament entra en joc amb voluntat d'oferir-nos activitats.

42 comentaris:

Anònim ha dit...

Y para el deporte no hay un dolar.

Anònim ha dit...

Adquisició partitures corals, 159,95 euros. Algú pot traduir que significa?

Anònim ha dit...

lu millor de tot el lloguer de cadires i de la carpa, baratet

Anònim ha dit...

collons...!!
resulta que per aquest esdeveniment el que calgui i per la festa major ni un trist envelat per fer els actes populars on s'han de fer, a la platja i no en un pavelló esportiu, que hi ha una barreja de calor, humitat... que acabem tots marejats. Després no entrem en temes d'esports ja que no hi ha ni un euro, demanas ajuts i et diuen que... sempre el mateix, no hi ha dret de tenir aquesta colla de carallots, i que consti que a mi la mùsica m'agrada molt, però s'ha de ser mes previsor i no tira la casa per la finestra quan no és necesari, i aquesta vegada no ho era.

Gràcies!

Salut

raspberri

Anònim ha dit...

Això són els comtes de la gran capitana, 3200eurus en decoració del pavelló, un jurat amb honoraris i 26.000eurus en premis, no és tot aixo una despesa excesiva i insuportable per un poble com Malgrat. Que s'han tornat boixos?

Anònim ha dit...

Ostia tu, l'any que vé hem passaré a veure la conxita per a que em contracti al jurat. O sino li dire que em faci presentador, que pel que veig hi ha posat en Riera (com no?, de la familia havia de ser). Si, si, 1000€ per dir el nom de les bandes i no gaire més. Que em pasin el micro, que ja les presento jo. Això si, pels de fora es gasten 77000€ i hi ha regidories que aquesta es la seva partida presupostària.

Marieta Voladora ha dit...

Anònim de les 18:14, adquisició de partitures vol dir que l'ajuntament compra els originals de les partitures de repertori obligat per als concursants. Em sembla que en total han comprat les partitures de 8 cançons, però ja sabeu a quin preu estan el llibres.

A Malgrat mai hi ha hagut tradició de bandes, el festival és un invent per atraure grups d'altres països i que omplin els hotels en temporada baixa.

El festival coral sí que estaria bé que es potenciés: almenys a Catalunya tenim tradició coral! Però només fa tres anys que el fan i encara no rutlla com caldria...

Anònim ha dit...

qui és en Toni Riera?

Anònim ha dit...

El fill del talla sques i de la Manolita i germa d l'edu el fitipaldi, del Maria Cubi.Si hpme aquell que porta un cotxe negra llarc i amb remor de tanc.

Anònim ha dit...

És a dir un endollat de la secta, oi?

Anònim ha dit...

Bàsicament, és l'endollat. Treballa al registre de l'ajuntament, preparen les carroses de reis enbutxacant-se calers, ara presenten festivals al "mòdic" preu de 1000€... i el que no sabem per que ho amaguen. Per cert, els 2250€ de les banderoles quí se'ls ha quedat??? perque han penjat les de l'any passat canviant-li la data amb un afegit enganxat a sobre. AIXO FA MALA OLOR.

Anònim ha dit...

Todo por la familia sabes que es la familia en Italia? La mafia porque tanto viaje a Italia por el lambrusco o como joder a un Malgratense.
El Antoni Riera el Talla socas el que tiene toda las bascas de lante de la fher que da pena, todo ilegal pero la prima es la prima jefa de la camorra de Malgrat.

Anònim ha dit...

Quant ens costa al llarg de l'any el lloguer de cadires pels diversos actes que es programen?, no fora millor pensar en tenir les cadires en propietat o el motiu de no fer-ho és l'interes d'accedir a les comissions derivades del lloguer? Del que es cuina a l'obrador de la casa gran no en sabem res, tot es fa amb total opacitat, el que dona lloc a fer elucubracions d'allò més perverses, però legítimes. Aquesta llista de despeses perquè no la posen al butlletí municipal i que el poble sàpiga en que gasten els seus diners els que manen?
No n'hi ha un pam de net!

Anònim ha dit...

Doncs, ja saps el que et toca a tu i els teus. Agafar el cotxe i anar fins a Arenys de Mar.

Anònim ha dit...

El diner negre és opac i la millor forma d'esvair dubtes o males interpretacions al respecte és la transparència administrativa. El poble vol saber, i ha de saber i veure les factures del que paga amb els seus impostos. Un ajuntament transparent és justament el contrari del que tenim.
Quant ha costat el viatge a Veneçuela, per exemple o l'últim desplaçament a Incisa in Val d'Arno? Algú ho sap?
Visca les farses monocipals!

Anònim ha dit...

Silos hoteles qieren llenar en temporada baja que les pongan calefacciòn y hagan un convenio con el incerso y tendra trabajo las tiendas de malgrat y alo mejor el ayuntamiento no tendra la escusa.

Anònim ha dit...

Vaja vaja,veig que som tots molt llestos!,organitzant aquestes històries us voldria veure jo!!!!!Que els toros,des de la tanca,es veuen molt bé!! Quan es parla cal informar-se primer per no dir-les,si més no,gaire grosses. Encara que veig que això us té entretinguts i potser és el millor, que ho esteu!

Anònima

Anònim ha dit...

Lo de les taules i cadires fa anys que l'oposició ho demana i l'ajuntament es nega amb l'excusa de que ocupen un espai en algun magatzem. Que preguin exemple dels pobles i associacions del voltant.
-Palafolls. Taules i cadires per a 1000 persones (sopar a la fresca, cinema a l'aire lliure cada divendres...)
-Pineda. Dos envelats per a concerts de festa major, sant joan i d'altres.
-AAVV de Can Palomeres. Taules i cadires per a 200 persones.
-AAVV Malgrat Nord. Taules i cadires per a 200 persones.
-Etc, etc, etc...

MALGRATOT ha dit...

Molt agraïts anònima blocaire per la concessió del teu particular nihil obstat sectari, això ens reconforta i anima a seguir barrinant per la mateixa via.

Anònim ha dit...

Malgratot, aquest últim comentari teu ha estat molt poc afortunat.
O sigui, que si jo, posem per cas, un malgratenc de tota la vida, o no, no pennsa com el 80% de la xusma que fa , mira i està d'acord amb el bloc, ja és de la secta, oi?? DOncs no nen.
MIra xaval, xavals o xavales, la veritat, no m'agrada massa el govern que hi ha, però si t'haig de dir la veritat, el fet de "rajar per rajar" i sense tenir ni puta idea, la majoria de vegades, del que reajeu, trobo que supera els limits del lector.
Ara, com que tots sou amiguetes ja va bé.
Pero com jo, que no sóc amiguete teu, suposo i espero, vaja, trobo que ho fas força malament.
Perquè si realment sapiguessis de que va la pelicula, molts posts, per no dir tots, ni els penjaries.
M'he estat llegint el post de les motos, i m'he tingut que aixecar del terra del riure que m'he fet.
Cuida't! I fins el proper post nen.

---ANTI MALGRAT TOT---

P.D--> Ara no em diguis que si no m'agrada el que dius no et llegeixi eh...que ens coneixem!

MALGRATOT ha dit...

Jejeje! el noi de la mare o la mare del noi ara fin i tot ja sap anar d'anònim, s'ha fet gran, ummmmmm!... molt interessant saber que té coïssors.

Anònim ha dit...

Anti malgratot tot, no escric en majúscules perquè no m'agrada cridar.

Per dir el que es pensa no fa falta utilitzar termes despectius com: xaval, xavals o xavales, xusma...

Sembla ser pel que dius estas molt ben informat, però, quan critiques un post no l'argumentes, curiós oi! o potser és que no saps de que parles?

Amb aquest blog m'ho paso molt bé, jo també ric i, riure és sa, més en aquest poble, en què veus
molta gent pel carrer amb cara que expressa amargor, per alguna cosa serà.

Quan vulguis i exposis arguments que rebatin els fils d'aquest blog, et donaré també arguments de què s'està fent en aquest poble i que a mi i, crec que a molts altres no ens agrada.

Per si caues en la tentació no sóc l'autor/rs o autora/es d'aquest blog.

Salut

Mar

Anònim ha dit...

Bé, bé bé

Després de veure quan es parla de l'organització dels actes, dels pressupostos tant a la lleugera, sense haver-se apropat, segurament, als organitzadors per preguntar sobre el què i el com dels pressupostos .....

És tan fàcil parlar de tot sense tenir tota la informació! És tant fàcil despotricar de tot sense saber l'origen d'un festival i els seus objectius!

M'encanta veure que els més valents són els que més criden, potser? Són els que saben posar l'ham perquè la resta hi piqui?

Sincerament jo crec que : POCA FEINA !!.

Després de llegir els vostres missatges vaig anar a informar-me i creieu-me, jo de vosaltres ho faria.

Veig molta mala llet en els missatges i d'altres només s'ofenen per què se'ls ha tractat de xavals i xavales.

Ja us val!!!

Anònim ha dit...

Informar-se a l'Ajuntament de Malgrat d'alguna cosa que no agradi a l'equip de govern és molt impossible...Ni tan sols donen informació als grups de l'oposicicó que ho demanen per escrit.
Si aquest darrer anònim té accés a la informació, potser sabrà què hi fa la Sra. del dirigent local municipal d'UGT a la Oficina de la Policia Local ? Gràcies.

Anònim ha dit...

Demanar que ens informem sobre el spressupostos de turisme és la conya. Haver deixat un organisme com el Consell de Turisme ho haver-ne creat qualsevol altre. Mentre no tinguem on anar a escoltar que es fa i que es proposa i com es paga només ens queda especular, i això de pagar 1000 euros a un treballador de l'ajuntament perquè presenti un acte és de mal gust, sobretot si es compara amb el que paga el mateix ajuntament a segons qui que aporta nom, treball, curriculum, feina, trajectoria i un premi d'honor de les lletres catalanes. Pregunteu i compareu. Jo encara no m'ho puc creure.

Anònim ha dit...

tic,tac,tic,tac,tic,tac ja canseu. tic,tac,tic,tac,tic,tac ja sabeu. tic,tac,tic,tac,tic,tac ja caureu. tic,tac,tic,tac..... informació de l'ajuntament treureu tic,tac,tic,tac,i la publicareu. tic,tac,tic,tac,tic,tac el cercle s'estreny tic,tac,tac.....

Anònim ha dit...

Ai mireu,

Em sembla que no costa tant anar a preguntar directament a qui organitza.

Ah Per cert, el presentador de les corals també cobrarà. I si compareu els imports veureu que per dos dies de feina cobrarà la meitat que el presentador del Festival de Bandes de Música

Anònim ha dit...

tic,tac,tic,tac lo temps és breu tic,tac,tac,tac...

Anònim ha dit...

tic, tac, tic, tac.. sembles la Madonna..

Anònim ha dit...

tic,tac,tic,tac,tac,tac,tac,tac,tac...... . . .con loli con loli!!!

Anònim ha dit...

Treure informació de l'ajuntament de temes que no agraden a l'equip de govern és gairebé impossible (i sense el gairebé).
Vés a demanar informació de la riera, o de la torre de la vídua sala. Et posen mil impediments.

R.

Anònim ha dit...

tic, tac, tic, tac, tiiiic, taaac, ara un parent, tic, tac, ara un altre, tic, tac, ara un amic, tic, tac, bon profit, tic, tac ara endollat, tic, tac, ara....PATAM! què ha passat? . Ostres quin poema més xulo m'ha quedat.

Anònim ha dit...

Com tot és possible, posarem cava a refrescar per celebrar el PATAM quan es produeixi...Tanmateix potser algún dia s'acabarà tant desproposit.

Anònim ha dit...

Estic del rellotge aquest fins al monyo, per no dir una altra cosa.

Anònim ha dit...

També hi ha molta gent que estem fins el monyo d'aquest equip de govern, i l'explicació sobre com pot estar aguantant tot això, salvant les distàncies, també s'ho pregunta el Notari Lopez Burniol, avui al "Periodico", en relació al poder de l'inepte, i altres calificatius, Sr. Bush a EE.UU. Però, el tema és evident "...si estirem tots, ella caurà..." sigui quina sigui l'estaca a Malgrat i als EE.UU. I si a les persones ja ens va bé com va tot, doncs no ens queixem...I si volem canviar alguna cosa, algun esforç haurem de fer. Jo estiraré tot el que pugui. Ramon Solé.

Anònim ha dit...

tu el que tens que fer es buscar feina i deixar-te de fer el dropol que ja som grandets! de cartellman!

Anònim ha dit...

Al qui pensi que sóc un dropol, pot venir a dir-m'ho quan estigui fent de cartellman. Jo sóc prou grandet per defensar la meva feina, no haig de cercar una feina diferent, sinò defensar la que feia. Salut. Ramon Solé.

Anònim ha dit...

No cal Ramon que contestis més a aquest fascineros dropo integral que pul·lula pels blogs a la recerca de covard combat. Ell va dient i retratant-se esplèndidament tot sol.
Salut!

Anònim ha dit...

sort ramon, estem amb tu.

Anònim ha dit...

Perdonad mi incursión en el bloc...

Gracias a las bandas de música en mi casa se ingresan dos mensualidades más. Debe ser que al señor o señora que ha escrito el artículo le sobra el dinero o símplemente es un "ricachón" que explota a la clase obrera, y que por decontado no tiene problemas para llegar a fin de mes.

Por lo tanto, me da exactamente igual el color político del ayuntamiento, quien dirija,etc. Lo que a mi me importa realmente es que gracias a la oganización del festival puede dar a mis hijos mejor calidad de vida.

Si us plau, penseu més en els treballadors i treballadors abans de dir les coses.

Salutacions

Anònim ha dit...

aquest ultim deu treballar a lajuntament i deu fer 17 hores extres al dia. O potser li han posat un soc com al presentador¿?

Anònim ha dit...

Quina poca vergonya emorar els fills i la seva qualitat de vida. La qualitat de vida dels teus fills millorarà si gestiones bé els diners de la família, potser treballes en un hotel i pots estar trevballant dos mesos més. Fantàstic, però alhora podries també lluitar perquè el ram de l'hosteleria pagués més als seus treballadors, que el gremi senyors, està com està i no ens enganyarem pas. En definitiva, no donis les gràcies i tingues una mica més d'orgull a la teva vida i als teus ingressos. Em sap greu llegir aicò, i només em queda pensar que ho fa algú de l'ajuntament, perquè donar les gràcies a un ajuntament per millorar la qualitat de vida dels fills d'un és el més penós que he llegit mai i mostra una falta d'autoestima brutal.

Gràcies de què, o és que cobreixen la barra per tu? Millor et sortiria fer de presentador!!!!mira que fàcil que és, dedicar-se a tot i a res.