divendres, 24 d’octubre del 2008

Stanco di lavoro



Diuen que el nostre HOME, així en majúscules que són més grosses, el nostre gloriós regidor d'obra pública, després de la tala perpetrada en el carrer Ramon Turró, va quedar tan esgotat amb la tasca que va anar tot seguit amb gran astultícia a controlar les obres del pas sota la via d'accés a la platja i que ja porten dos estius en marxa, camí de tres pel que es veu, va ser allà, al no trobar-hi ningú treballant, com de costum, que carregat de cansament per la seva dura i sacrificada activitat consistorial no va poder aguantar més i va aprofitar la calma habitual del lloc per fer una becaineta i recuperar-se de cara a l'ingent quantitat d'obra pública que encara li resta per fer abans d'accedir a la seva gloriosa i daurada jubilació. N'hi ha que no és que neixin estrellats, no, és que ja neixen jubilats, cansats, mal girbats i excesivament pagats.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

uns altres neixen fills de .... i entre tots, malgrat tot els aguantem!
salut!

Anònim ha dit...

Segur que es el mateix Vinyoles qui contesta aixi tan, com en podriem dir.

Anònim ha dit...

Senyorialment potsr?

Anònim ha dit...

la que esta dormida es la giol en los plens jajajajajajajjujuju

Anònim ha dit...

Qui és la giol, una regidora?, jo vaig als plens i no he vist mai ningú del públic dormint, però sí algun regidor endormiscat.

Anònim ha dit...

Malgrat tot emsembla que us esteu pasan de la linia de foc.

Anònim ha dit...

Sabemos que en malgrat hay muchos hijos de P..A pero el primer pos tiene la mare i el pare osea dejemonos de hacer el payaso y solucionemos el problema si hay que buscar firmas para echar al govierno las buscamos y seguro que sacamos mas que ellos en sus votos de mierda.

Anònim ha dit...

Aquesta tarda m'han comentat que alguna persona anònima havia fet un comentari despectiu vers la meva persona en un dels blogs.

Quan he arribat a casa he comprovat que era cert i, després de llegir que s'havia escrit, reconec que encara no entenc el comentari o quina és la seva intenció, la primera reacció ha estat deixar-ho córrer, però, després d'una estona de reflexionar-hi, he decidit que no, que havia d'escriure aquestes línies, destinades a la persona anònima que les ha escrit, esperant que abans de fer comentaris sense solta ni volta, com és aquest, reflexioni.

Si perseguia que m'enfadés, no ho ha aconseguit, tot i que pot pensar que si, aquestes línies només estan escrites en defensa de la meva dignitat.

No sóc una persona amb càrrec públic, sóc una dóna que visc a Malgrat i que hem preocupen els esdeveniments que hi tenen lloc, la seva conservació, el patrimoni, la qualitat de vida dels seus habitants... Potser a vostè aquesta actitud el/la molesta.

Deu assistir a tots els plens i deu conèixer a totes les persones que hi ha presents i pel que escriu, sembla que està més pendent de l'actitud del públic i, pel seu comentari sembla ser un observador/a força dolent, que de seguir el desenvolupament del ple.

Montse Giol

Anònim ha dit...

Tranquila Montse, jo vaig estar aquest darrer Ple al teu costat i no dormies. Però l'anterior Ple una militant del PP tenia els peus descalços damunt d'una cadira de davant i aquest sr o sra no li va dir res ( encara que potser la veia davant seu ). Si diu això serà perquè li va molestar la teva posició davant l'alcaldessa en el tema de la manca de places escolars a Malgrat.
Ramon Solé.

Anònim ha dit...

els peus descalços i damunt d una cadira?quina vergonya i quina mala educació clar que, que me be a dir ami de aquest grupet... vaja vaja

Anònim ha dit...

Així podem anar descalços als Plens i emportar.nos el bocata?

Anònim ha dit...

Sí, i fins i tot l'ordinador per jugar a cartes, com he vist fer a algú de la tribu dels mortadelos.