dimarts, 8 de setembre del 2009

Felicitem-nos malgratencs

Tenim l'immens plaer d'anunciar-vos, per a d'aquí tres dies, l'inesperat i sorprenent retorn de la nostra admirada i nostrada Mosca collonera amb les seves incomparables contribucions a la salud mental de tots els malgratencs-ques en aquests dies en que el nostre govern local, intrèpid ell, navega sense rumb i contra onatge amb ferma voluntat de que els hi toqui la rifa i solucionin la gran crisi que, ells solets, tant metòdica i profesionalment han confeccionat amb l'inestimable col·laboració de la gran mega-regidora Vega. Ben retrobat i a la feina!, que n'hi ha molta i per a tots, tot Fotent país.

Aquí podeu veure la pàgina del web del PSC amb la convocatòria dels actes que preparen pel proper dia 11 de setembre, actes alternatius, com veiem, als que celebra el poble de forma quasi unitària i en el que nomes i falten ells, els enemics declarats del poble, el PPOE roig i gualda en ple. Alerta!, espavileu, avui és l'últim dia per apuntar-se a la magna celebració.

Aquí podeu escoltar tot el passat Ple municipal i fruir dels divertits esquetxos sobre nudisme i homosexualitat, sobre la recepció de la TDT per l'eminent regidor Puignou i el Viñolas mostrant-nos el seu saber com arquitecte. Divertidíssim tot plegat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran notícia la tornada de la mosca...alegrem-nos-en !!

Anònim ha dit...

Visca el escurçonegra visca