divendres, 18 de setembre del 2009

D’un sac, d’un blat i d’un lligat


Sembla ser que en els últims ajuts de la Unió Europea, a través dels fons europeu de desenvolupament regional (Feder), als quals concorria Malgrat de Mar en la categoria de pidolaires professionals reincidents, les coses no varen anar com tenia previst la plana major del govern municipal -qui collons deuria haver fet el guió?-, com ja va anunciar el secretari general de Governació a l’afirmar que: “s’han rebut menys diners que en altres convocatòries”.

La cara d’esglai que li va quedar a la nostra il·lustríssima alcaldessa al escoltar la quantitat d'euros que correspon a Malgrat (225.000 €) parla per si mateixa de l’enorme decepció i contratemps que aquests europeus de m... han ocasionat al poble de Malgrat, això sí, ella, l’il·lustra representant del nostre municipi, aferrada al casc pertinent va aconseguir que se li atorgues, a manera de desgreuge, el casc en propietat i en previsió de la que li caurà al damunt el dia que comuniqui al poble, als veïns del barri antic en concret, la quantitat de diners que hauran de pagar de la seva butxaca en contraposició al que han pagat els veïns del carrer Hug Descolomer que es fotran un immens fart de riure per la dimensió de la tragèdia aliena. Això sí, sempre els hi queda el recurs de pagar part de l’obra amb el fastuós i enteranyinat crèdit de sis milions d’euros concedit a compte de l’auditori, i és que a projectes fantasmes, cobriments amb formigó i martingales grosses, grosses de debò, som sens dubte els millors especialistes professionals del Maresme.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Tampoc et sembla bé que el Poble de Malgrat (No l'Ajuntament) rebi una ajuda, encara que minsa, per a desenvolupar una obra pública?
Com sempre, critiques per criticar.
Potser hauries desitjat que el nostre poble no rebés cap ajuda?
Ets una persona sense un criteri marcat.

Anònim ha dit...

A Blanes governa CIU i ens han deixat la ciutat esportiva a mitges per què s'han acabat els diners. I per a projetcte fantasma el de l'Illa de Blanes, abans anomenada Isozaqui.

Anònim ha dit...

Per ajudes guapes la que rep cada mes la Ana Vega en concepte de aixecament de dit i no dir res com no sigui "li contestaré per escrit" i això en nom de la vergonyosa i orgànica democràcia socialista espanyola dels collons.

PSC+PP = anem bé.

Anònim ha dit...

Em sembla perfecte l'ajuda.. tot i que minsa. Però... com ens ho farem per justificar el crèdit de 6 milions ara que no hi ha fons Feder per tirar endavant el seu projecte faraònic?

Anònim ha dit...

Molt senzill, diran que la culpa no és d'ells sinó dels altres que són molt dolents i avariciosos.
Prepareu les carteres per què cada veí pagarà el gust i les ganes de la reforma. Ui, ui, ui!

Anònim ha dit...

No us preocupeu, que l'equip de govern es baixarà el sou i ho arreglarà. Per somnis que no quedi.

Anònim ha dit...

Tranquils que ja vindran els de ERC i ho arreglaran tot com sempre............ Estamos apañaos!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

La setmana de la mobilitat és el fracàs més gran que he vist. Ja no es tallen carrers al trànsit perquè actualment ha quedat demostrat que el trànsit a Malgrat és impossible. Ha millorat alguna cosa? no sé, el que si sé és que el comerç pateix una mort lenta i que la gent està tipa de veure com gasten diners en tonteries i festetes per comptes d'arreglar coses realment importants. Una rifa de bicicletes tindrà públic sempre que es faci, sobretot si compres bicis a 20 euros. No cal una festa de mobilitat per regalar bicicletes.