dijous, 10 de setembre del 2009

Inútils cavernícoles ecspanyols


El web del nostre Ajuntament i l'11 de setembre.


Els webs dels Ajuntaments veïns. Amplieu la imatge i veureu que tots organitzen actes institucionals.
Aquí teniu a la responsable del sarau desfermat i podeu escoltar les seves lamentables justificacions.I és que de nou ens demostren que Malgrat és diferent.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Bravo,bravo i bravo,ja li explicarem a en Monti el que fa el PSOE de Malgrat (ell que fa tan delicat discurs per tots els catalans),proposo que els interessats enviïn un correu electrònic explicant el despropòsit dels grans i poderosos polítics socialistes del nostre municipi,difusió,difusió i que surti del poble la veritat que es cou.

Aquí teniu el correu: gbpresident.presidencia@gencat.cat

Anònim ha dit...

És absolutament inútil d'enviar res a presidència. N'estan plenament assabentats de que Malgrat compleix i ho fa amb científic rigor obtús i amb la servitud deguda totes i cada una de les consignes emeses pel partit del tripijoc, i que són:
- Ensorrar TV3.
- Ensorrar C. Ràdio.
- Ensorrar l'Avui.
- Ensorrar definitivament Catalunya, el català i a tots els catalans i que aquesta terra no la reconeixi ni la mare que la va parir. En una segona fase el material d'enderroc serà substituït per nou material "made in Spain" de rigorosa lleialtat institucional. Com ha de ser vaja!
I ara dieu-me insensat catastrofista.

Anònim ha dit...

Insensat catastrofista amb costra

Anònim ha dit...

on eren avui els sociatas que es fan dir catalans....
fen un dinar sectari de germanor..... segur que en convidat a la vega amb un bon lat de mortadela i escoltan alguna canço del Manolo Escobar...

quin fàstic de gent ecspanyolista...
millor que es treguin la c de catalunya i es posin la f de fatxes,,,

apa quina colla d'impresentables...

salut
Raspberri

Anònim ha dit...

La Vega i el cebolleta estarien menjant mortadela

Anònim ha dit...

que els socialistes facin un dinar sectari, ells mateixos!. Però que l'Ajuntament no planifiqui cap acta institucional per la diada no té perdó. Segur que és l'únic poble que passa, clar , segur que pensen com que ja ho fan els altres no cal que l'ajuntament treballi, ni s'impliqui, ni hi posi diners, no!

Anònim ha dit...

La cagando de pleno pues la ana vega , marcelo, y el cebolleta estubieron en barcelona celebrando la diada con sus jefes enteraillos.

Anònim ha dit...

Els hi encanten els xiulets i les bronques, és la substància de que es nodreixen i els fa engrossir com gripaus. Sense això no són ningú.

Anònim ha dit...

Com no podia ser d'altra manera, la Vega va anar a Arenys de Munt en un dels dos autocars de falange.

Anònim ha dit...

...acompanyada del cebolleta.