diumenge, 27 de setembre del 2009

L’encís de l’alta Savoia



I per combatre l’estrès provocat per un excés extrem de treball se’n van tant ricament sis dies de vacances a compte del poble no un sinó tres regidors i la mestressa de palau amb tot pagat més dietes i complements, ja no ve d’aquí, no reparen en despesa, la crisi no els afecta, ells leviten en primera classe i les legacions a l’estranger han de ser de pes i de categoria. Pel que sembla ja tenen tots els deures fets, totes les martingales en marxa i la situació municipal és per tirar coets de celebració davant de tanta excel·lència en gestió. La vegaregidora Mega se l’han endut a Seynod de passeig per fer bulto, esport, i donar més pes a la legació malgratenca -suposem- i imposar seriositat, severitat i rigor amb el seu marcial esguard de typical spanish guàrdia civil.

No tenen diners per donar continuïtat a l’escola musical de Ca l’Arnau, donar ajuts per llibres escolars o a les entitats locals o mantenir i ampliar els cursos de català, però sí en tenen per fer viatges de plaer (??? €), barraques petanqueres (70.000 €) o un festival de música de bandes i corals (77.000 €), com sabem, d’arrelada i llarga tradició al nostre poble. Resumint: Viva la Pepa! que qui dia passa any empeny, que ens descomptin les ballarugues realitzades i olé fandango i olé!

S’omplen la boca amb consells de contenció en la despesa dels particulars mentre ells no reparen en dilapidar l’erari públic a l’engròs i sense mirar prim. Sort que d’aquí poc temps, tal i com van les coses, quan tinguin que fer l’ERO a l’ajuntament i justificar -males llengües diuen que està per caure- per què cal acomiadar a una part de la plantilla, els hi podran explicar el màgic encís de l’alta Savoia a la tardor, l’intensa fragància dels seus boscos, i lo bé que s’hi menja tot l’any. Encara acabaran tots els estupefactes oïdors ovacionant als seus grans servidors del poble, que uns han escollit i a d’altres ens toca d’aguantar.



8 comentaris:

Anònim ha dit...

Per una delegació de pes no podíen haver escollit millor. Pesos pesats.

Anònim ha dit...

El text emmarcat al començament és una bona declaració de principis, tot i que penso que s´ha de matitzar: no TOTHOM hi ha tingut la mateixa responsabilitat en aquesta ensulssiada i per tant no es pot donar lliçons d´ètica a tothom per un igual: N´hi ha alguns i algunes que els n´hi cal a tonelades.I en canvi n´hi ha d´altres -la majoria- que per no haver sortit ni un milímetre de la rectitud del camí ètic, ara serán més pobres i més desgraciats que mai.
Per aixó, s´ha d´anar molt en compte quan es vol donar una lliçó magistral d`ètica, com sembla el cas de l´escrit.
ON ha aparegut aquest, o amb motiu de qué ho va publicar la mestressa?

Anònim ha dit...

Hi haurà d'anar el cebolleta, que segur que els entreté amb els seus número de saltibanqui.

Anònim ha dit...

el cebolleta encara correria en pilotes per allà perseguint nois i noies

MALGRATOT ha dit...

"Un ressorgir més fort per a les persones"

Pàg.3 del Butlletí Municipal nº. 15

Anònim ha dit...

Caram l'alcaldesa parlant d¡etica;fa tems que i ha molta gent ja n'hi feia esment de l'etica i ella senreia,A aquesta dona no es pas ara que ha estirat mes al braç que la manigue,ja abaans de ser alcaldesa i a niv ell familiar las manigues l'hi quedaven curtes.Sempre a tingut querisme per alguns(per altres que la coneixen be,molta llengua) i aixono es sinonim de seny que es el que no ha tingut mai.

Anònim ha dit...

Aquí la única que ha volgut estirar més el brac que la MÀNIGA és ella i ara tindrà que encomanar-se a l'us urgent de la MÀNEGA per apagar la foguera que ella sola ha calat amb les seves grandiloqüents i delirants decisions que només complauen a la Diputació i a tota la xarxa financera del darrera, el seu testaferro particular.

Anònim ha dit...

Colla de pixapins que esteu fets!!!!!! doneu fastig!!!!!!! sou contenidors de pura inconpetencia!! deixeu de criticar que les proximes eleccions llapareu!! sou la pitjor oposició que he vist mai no valeu per res!!!!