dimarts, 22 de setembre del 2009

Setmana de la immobilitat consistorial

Dels mateixos creadors del sensacional pla de mobilitat ara ens arriba la convocatòria de la setmana gran del mateix nom per poder glorificar les excelses virtuts del destarotador pitafi.

Cap ciutadà malgratenc, tret dels nou regidors del PPOE, ignora les dificultats de desplaçar-se en cotxe, moto o bicicleta pel poble i la despesa afegida en concepte d’energia que comporta. Triplicar la distancia a recórrer en els desplaçaments diaris habituals sembla ser que és una bona forma de físicament mantenir-se en forma si el desplaçament es fa en bicicleta i una solució contundent per superar la crisi augmentant el consum, en tres vegades més combustible del que caldria emprar, si s’apliqués el pensament coherent.

Ara pretenen que participem en una pantomima de procés sobre energia sostenible mentre ells, els principals autors de la pallassada, normativitzen i pontifiquen, conjuntament amb empreses alienes a la realitat local, sobre les virtuts del suposat i excels pla de mobilitat viaria. S’ha de tenir la cara més dura que en Millet per afirmar que les virtuts del pla, el poble les entendrà i valorarà quan finalitzi la seva execució, tal i com va afirmar fa poc temps l’alcaldessa Campoy.

Algú de la Casa Gran s’ha preguntat el per què cada dia són més els ciclistes que circulen contra direcció? i als que felicitem i encoratgem a seguir per aquesta via de desobediència cívica per haver estat capaços de plantar cara a la manca de sentit comú manifestada sobradament per les nostres suposades “competents” autoritats.

Incloure dins d’aquesta setmana “Els ratpenats, els senyors de la nit” així com no tallar cap carrer al trànsit per a l’ús distés dels vianants, com també el fet de fer una bicicletada popular amb un itinerari que transcorre principalment per Santa Susanna per no entrar en conflicte amb els cotxes del poble, deixa ben clar les elevades prestacions en imaginació d’aquesta tropa per dotar d’activitats l’esdeveniment.

Enhorabona!!! Han aconseguit un any mes superar-se en despropòsits.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Cebolleta, regidor de mobilitat Yaaaaa

Edmón ha dit...

Gràcies a Malgratot ja li puc posar cara al cebolleta. El tinc vist i això de mobilitat no li pega gaire, se la passa per allà on li agrada que li donin (per darrera). L'he vist amb el seu cotxe, condueix com un boig pel centre del poble i aparca on li surt dels ous, com la Vega li deu treure les multes fa el que vol, i la resta a complir les normes.

Anònim ha dit...

No us queixeu que als que pedalin al final els hi donaran chocolata.

Anònim ha dit...

Bicicletada alternativa, mateix dia a la mateixa hora, recorregut: Carme-Desclapers-Passada- Napols-Carme.... cent voltes...qui s'apunta?

Anònim ha dit...

Deixeu de criticar PIXAPINS!!!!!! aupa rat penat!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Eso, eso! el rat penat los pone firmes a todos estos abrazafarolas!!!!!!

Anònim ha dit...

Estigueu el diumenge atents a l'esdeveniment que podreu veure junts a:
la Vega i al cebolleta en bicicleta.

Anònim ha dit...

tu si que vas bien en la vespa, no? a ver si la cambiamos que contamina un huevo.

Anònim ha dit...

Diuen que el cebolleta es nudista, encara el veurem sense roba pel poble, i qui sap sense seient a la bicicleta ...

Anònim ha dit...

la vega no se mueve si no es en Mercedes, su alto rango personal alcanzado se lo impide.

Anònim ha dit...

Malgratot et recomano la contraportada del diari el Punt d'avui. Ves que no t'ennueguis quan ho vegis! Fins i tot els teus compis del Punt s'estàn tornant "lirondos".
Que tinguis un bon dia "Patuel" Graupi!

Anònim ha dit...

Aquests del Punt cobren de l'ajuntament, per tant la versió que dona l'ajuntament de les seves marevelles és l'única que contemplen, l'única que, per a ells va a missa.
Qui té el cul llogat...

Anònim ha dit...

Però que dius si són dels vostres, i els vostres no es venen ni amb 30 monedes de plata. A no ser que sigui una vicepresidència i unes quantes conselleries.....

Anònim ha dit...

Volem veure al cebolleta en bicicleta en pilotes pel poble. Tinc uns tomàquets a casa que están una mica passats i alguna cosa de profit hauré de fer amb ells. Ja que ens cobren impostos almenys que ens donin diversió.

Anònim ha dit...

els tomaquets passats donali a la teva tia que falta li fan, enrecordat de lo que va fer per tu.........suc de tomaquet... bon sabor de llet!!!!!!!!

Anònim ha dit...

ostres!! sembla que el cebolleta ens llegeix. Cebolleta, has de concedir una entrevista a malgratot. Volem saber-ho tot de tú, ets la sensació del moment.

Anònim ha dit...

la sensació ja que veig que es bona com tú dius et recomare una altre sensació millor.... agafa un pal i poc a poc i molt suaument tel vas introduint pel teu recte, ojo! poc a poc perque disfrutis de la sensació que et parlo i després si vols i en tens més ganes tornes a repetir la acció, peró aquesta vegada li afageixes una mica de pebre perque la sensació sigui diferent d'acord? dona abracadas a la teva tieta!!