dilluns, 14 de setembre del 2009

IN - INDE - INDEPENDÈNCIA!!!



Aquí teniu un recull de fotografies de diversa procedència de la festiva jornada d’ahir a Arenys de Munt. Gràcies a la presència dels amics de la Conxita i al posicionament del propi PSC enfront de la consulta (NO), la jornada va tenir uns moments d’autèntic deliri emocional i popular atiat per la insensata i patètica provocació falangista. Tota aquesta gent afectada pels darrers tics franquistes (PPOE) estan acollonits i saben que, per ells, res no va bé però que no poden ignorar per més temps l’autèntic sentit del terme democràcia. Amèrica i el món sencer ens observa i sota la seva tutela tenim la sensació de que ahir va començar definitivament la nostra independència.

In - inde - independència ja!!!


Traducció: anglès » català per Google

Català Ciutat vots per la independència d'Espanya

The New York Times

Per REUTERS
Publicat: 13 setembre 2009


MADRID (Reuters) - Els habitants d'una petita ciutat espanyola va votar el diumenge a la regió de Catalunya per a separar-se de Espanya, en una enquesta que, encara que simbòlica, se suma a la pressió sobre el govern de minoria espanyola en la seva lluita per combatre la recessió.

El referèndum a Arenys de Munt vi com el govern socialista d'Espanya, claus d'una decisió judicial pel Tribunal Constitucional d'Espanya per anul.lar una llei especial que estableixi els límits de l'autonomia català a l'Estat espanyol.

Molts catalans, inclosos els membres de català de la decisió d'Espanya el Partit Socialista consideren que aquesta decisió tindria en compte les aspiracions legítimes d'un poble amb centenars d'anys d'identitat separada i que conserva el seu propi idioma.

El primer ministre espanyol José Luis Rodríguez Zapatero necessita aprovar els augments d'impostos per tirar de dèficit pressupostari d'Espanya de tornada cap a objectius europeus, potser sense el suport dels legisladors nacionalistes català al parlament.

Més del 96 per cent dels vots a Arenys de Munt estaven a favor de Catalunya, convertint-se en un Estat independent dins de la Unió Europea, un portaveu municipal.

"Aquest és un triomf per a la democràcia", va dir l'alcalde local, Carles Mora, que té al voltant d'una ordre judicial que prohibia les autoritats municipals de l'organització el vot no vinculant per la celebració fora de les oficines oficials. Al voltant del 40 per cent dels 6.500 de la ciutat els votants elegibles van participar en el referèndum.

Destacats membres del moviment d'independència de Catalunya es van reunir a Arenys de Munt per a la votació de diumenge, percebent una oportunitat de portar les seves reivindicacions en l'agenda política.

Unes poques desenes de membres del grup d'extrema dreta de la Falange. una força poderosa durant la dècada de 1930 a Espanya de la Guerra Civil, però ara marginats i febles, onejaven banderes espanyoles i fer salutacions feixistes darrere d'un gran cordó policial protegeix d'un professional molt més burleta multitud independència.

De Catalunya, en comú amb altres regions espanyoles, ja gaudeix d'una àmplia autonomia en àrees com l'educació i la salut. Igual que al País Basc, els successius governs regionals han promogut l'idioma i la cultura local en les últimes dècades, provocant la ira Heartlands català d'Espanya.

(Editing by Louise Ireland)

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Amèrica, dius?

no t'has adonat que també ha caigut en mans dels lobis del socialisme més extrem?

MALGRATOT ha dit...

Tot i que el concepte americà de democràcia deixa molt que desitjar i donaria molt de si parlar-ne, per la seva amplitud de concepte, sí que creiem que la divisió Brunete no sortiria al carrer sense el consentiment d'EEUU i menys en aquesta nova etapa política d'Obama. Per tant, hem d'aprofitar aquest factor de calma favorable en que ara ens trobem i que no és el mateix escenari -desfavorable- que hi havia en l'època Bush. Els problemes geopolítics que pugui tenir Europa després de l'experiència de Servia-Croàcia no fa pensar que tinguin ganes de permetre, altre cop, una solució militar.

Anònim ha dit...

Felicitats Malgratot!
Boníssim!!

Independència Jaaaaaa!!!

mandrin

Anònim ha dit...

Però que és això, si sembla la penya del Torrente en ple. Els hi van pagar un bocata de mortadela i apa!, de excursión.
Si us plau, vull separar-me urgentment d'aquesta cosa anomenada espanya.

Anònim ha dit...

Fan aquesta cara per què van tenir que cantar de cara al sol.

Anònim ha dit...

qui es el que surt amb la Vega amb una samarreta de SWAT??

Anònim ha dit...

És el cebolleta. President de les juventuds de la Vega

Anònim ha dit...

El cebolleta es l'assatjador de noies i nois del poble que vau dir fa temps, oi??

Ja fa pinta, si us fixeu al muntatge sembla que li fa l'ullet i li llença un petó al fatxa del braç aixecat.

Rat Penat ha dit...

Hola a tots:

M’agradaria compartir amb vostès les impressions que m’ha causat no sols el resultat, sinó tot el “circ” que es va muntar al voltant del “simulacre” de referèndum d’Arenys.

1) Ha estat una consulta impulsada per una entitat pro-independentista com és el MAPA.
2) El cens de votants comprenia els arenyencs majors de 16 anys, independentment de la seva nacionalitat.
3) No hi ha hagut campanya en contra del SI, tot i que sí en contra de la mateixa consulta.
4) El fet de la manifestació dels falangistes ha esperonat els partidaris del SI.
5) S’han fet actes festius paral•lels a les immediacions del lloc de votació i així atraure la gent.
6) Ressò mediàtic als mitjans de comunicació.
7) Participació del 41% i abstenció del 59%.

Tots aquests aspectes em fan pensar en un referèndum d’estar per casa, el resultat del qual ja era conegut amb antelació. Res a dir en contra de l’esperit creat en les persones quant a ser la primera pedra de quelcom molt més important i superior.

Parlem de resultats:

Vota un 41 % del cens (Com ja he dit inclosos els joves compresos entre el 16 i els 18 anys). I si el 59 % restant està en contra i per això s’absté?.
El “SI” és un 96 %; o sia, un altre 4 % que vota en contra/blanc/nul.
Per a mi no es un resultat que es pugui tenir en compte seriosament, ja que si es mira enrere i s’observen els resultats en nº de vots d’eleccions al municipi tenim que:

- Autonòmiques 2006: CIU 1456; ERC 866 i PSC 645.
- Municipals 2007: AM2000 871; ERC 744; CIU 651 i PSC 430.
- Generals 2008: PSC 1521, la resta bastant per sota.

Com es pot veure i és de sobres conegut pels polítics, depèn del que es voti, la ciutadania es decanta per una opció o altra, sense tenir en compte nacionalisme o no nacionalisme.

Una altra qüestió és: els partidaris de tot plegat s’han parat a pensar en el mal que han pogut fer a Catalunya amb aquest afer, pel qual s’han enfrontat els integrants del govern tripartit? Volen desestabilització a fi de donar una sensació de què aquest pacte no funciona?
Hi ha enfrontaments fins i tot dins una mateixa coalició (CIU), en que Convergència va per una banda i Unió per l’altra.

Com he dit al principi, ha estat la primera pedra d’una gran construcció, però per a qui ho vulgui entendre, permetin-me un refrany castellà:
“No por mucho madrugar amanece más temprano”.

Lamento que l'únic incident fos el llençament de pedres contra l'autobús dels falangistes.

Rat Penat

Anònim ha dit...

Rat Penat ets un radical violent o jo no entenc el teu colofó? "Lamento que l'ÚNIC incident fos el llançament de pedres contra l'autobús dels falangistes."

Anònim ha dit...

Aquú l'únic circ és el que monta Rat Penós!!

Anònim ha dit...

Potser aquest Rat Penós volia que els de la falange matessin algún/a independentista ?

Al PSC no li agrada que un regior seu de Puigcerdà estigui a Reagrupament.Cat i a sobre diuen que tot plegat això de l'independentisme no te cap importància. Cinisme pur i dur, de la mateixa escola de la Conxita.

Anònim ha dit...

Rat Penat, torna a la mina.

Rat Penat ha dit...

Bona nit:
Començaré dient que no hi ha pitjor cec que el que no vol veure.
Perdoneu si heu entés malament el meu comentari o millor, he estat jo qui no s'ha explicat bé.
Quan dic: "Lamento que l'únic incident fos el llençament de pedres contra l'autobús dels falangistes", el que vull expressar, no és que hagués desitjat més incidents, i menys contra la gent pacífica que es trobava a la riera. El que vull dir és que la jornada va ser tranquil·la i festiva i sempre hi ha algú que la "caga", i el que lamento és que l'agressió tingués l'origen precissament al grup que s'havia concentrat en contra dels falangistes, que són els suposats violents. Per si encara no us queda clar, amb això no vull dir que aquesta agressio s'havia d'haver produït dels falangistes envers els altres, sinó que aquest acte va ser gratuït i fora de lloc.
Quant al "circ" em refereixo a determinades persones que al meu parer, sota el pretext de recolçar la consulta, es van presentar a Arenys només per sortir a la foto.
Sento no haver-me explicat millor a l'anterior comentari i rotundament "NO" no sóc ni radical ni violent, t'ho ben asseguro.

Rat Penat.

Anònim ha dit...

S'agraeix el seu aclariment, queda clar el petit lapse comés en el colofó i que, a parer meu, deslluïa o desvirtuava totalment l'elaborat contingut del seu escrit.
Pau i amor!

Anònim ha dit...

Aupa rat penat dona canya aquets patuels!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Cara a sol con la camisa nueva!!!!!!!!!!!!!!!