dimecres, 2 de setembre del 2009

Democràcia a la espanyola i olé!



Ja tenim a l’advocat de l’estat, o el que ve a ser el mateix "la Brunete", posant en evidència l’elevat grau de democràcia que Franco en va llegar en la figura del rei i de tota la tropa de trepes socialistes que no admeten que el poble opini sobre el seu futur i ho faci en llibertat. La salvaguarda dels valors i principis nacionals estan per damunt del que n’opini el poble i així ho entenen i volen tots aquests hereus del franquisme que durant anys han estat cofois comptant amb que el poble català mai més despertaria del seu llarg malson. La indissoluble unitat d’ecspaña trontolla amenaçada pel contuberni judeo-masònic dels pobles i que molt concretament té localitzat el seu epicentre a Arenys de Munt, poble d’origen de tota una caterva de xusma indesitjable i estrafolària, diuen, que amb les seves consultes -no vinculants- posa en qüestió l’últim que en queda d’un imperi, quasi galàctic, que fins fa poc no si ocultava mai el sol i que ara fot aigües per tots cantons. Quin fàstic de gent aquesta que defensa aquest lamentable concepte de raquítica democràcia repugnantment orgànica i l’actual estatus quo en que ens trobem immersos per real decret del Borbó de torn.

Com sempre, aquí a Malgrat som avançats en el temps i de ja fa anys fruïm de viure en l’avantatge que comporta fer-ho governats per una secta de personatges descatalogats en el temps (PPOE) però que encara penosament sobreviuen disposats a escampar malt rotllo arreu mentre nosaltres els hi ho permetem. I a sobre tenen la particularitat d’indignar-se d’allò més quan se’ls titlla de feixistes. Quin morro!

Volem referèndum a Malgrat i comprovar quin és el seu concepte de democràcia.


Enllaç vídeo de la consulta d'Arenys de Munt per la independència.


21 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord, però recordeu qui governa la generalitat amb els ecspanyols del PSC, els pseudoindependentistes d'ERC, i els ecoprogres d'ICV. Per tant, el teu discurs té un punt d'incoherència.

Anònim ha dit...

Vindran nous temps, noves generacions, noves propostes, engrescadores algunes i aquestes posaran al lloc que els hi pertoca a tota aquesta colla de paràsits buròcrates i oportunistes. El que cal és entusiasmar amb propostes noves a la immensa massa de gent abstencionista que ha caigut en mans de l'apatia i el desencis davant les tristes experiències que aquests quatre partits, CiU, PSC, ERC, IC-V, han dut a terme els últims anys.
La desvinculació de Catalunya de l'imperi, en el mapa s'assenyala per l'any 2018. Jo m'hi apunto, m'agraden les utopies.

Anònim ha dit...

Que vinguin les CUP a Malgrat i entrin aires nous a l'Ajuntament. Ens cal com l'aire que respirem!

Anònim ha dit...

diuen que a Malgrat es presenta un grup independent

Anònim ha dit...

Anem tots i totes a Arenys de Munt el dia 13, es faci la consulta o no, a dir que ja estem farts d'Espanya.

Anònim ha dit...

Jo hi aniré per celebrar l'inici d'una cosa gran que poc a poc irremissiblement s'apropa i que no és altre que la fi de la dependència, l'oprobi, la ignomínia, la ignorància, les cadenes, la prepotència, la misèria de apaÑÑÑÑÑÑÑÑa, la irracionalitat, els aznares de torn, tots ells a prendre pel sac d'una vegada. Si això els hi fa mal, a burxar la ferida com més millor i que s'escagarrinin de dolor i de por. Quin plaer que ens podrem permetre el dia 13. No us ho podeu perdre, anem-hi tots, el dia 13 Arenys de Munt serà Catalunya contra l'invasor!

Anònim ha dit...

Només ens falten les CUP a Malgrat, una gent que fa un discurs monotemàtic i que no participa de cap altra assumpte local on sigui que oposar-se a tot. Mireu als pobles on estan rerpesentats que fan i en parlem.

Anònim ha dit...

Malgratot, penso que hauries de reproduir l´escrit de Francesc Marc Alvaro d´avui a la Vanguardia: "La otra prostitución"... fa una radiogràfia tan brutal dels ajuntaments socialistes que, jo d´ells no m´atreviria a sortir de casa.

MALGRATOT ha dit...

Boníssim, l'afegim a l'últim fil per que, com bé dius, no té desperdici i parla clarament i sense cap dubte del nostre ajuntament.

Anònim ha dit...

Malauradament jo no ho podré viure, però si Déu vòl els meus fills SÍ. Visca Catalunya lliure!!!!

cigaló ha dit...

El primer comentari hem sona a allò tan conegut del convergent que es pensa que la Generalitat nomès pot ser governada per ell. A veure si abandoneu aquesta prepotència i potser podreu fer un pacte amb cara i ulls la propera legislatura.

Anònim ha dit...

Deixem-nos de picabaralles partidistes per després d'aconseguir la independència, si vos plau. Tot@s a Arenys de Munt el dia 13. Salut.

Anònim ha dit...

Deixeu de perdre el temps i mireu el fond del vostre DNi l'escut d'Espanya que es el que sou i sereu per molts anys incoherents,que us penseu i jo soc catala nascut a malgrat!!! i sere sempre català,però de nacionalita espanyola com tots vosaltres i ho sereu per molts anys que us quedi clar..
Sembla mentida

Anònim ha dit...

Viva Franco, arriba españa y que os den.
Conxita por siempre.

Anònim ha dit...

Sort que els besugus com tu estan en plena via d'extinció.
Apali, fes un favor a la humanitat i suïcidat.

Anònim ha dit...

Aqui el unic besugu que hi ha ets tu, que ets espanyol i mucho que te queda por ser, a tu et fare el favor de suïcidarme... re a lluitar pel que som espanyols catalans i tu ho ets, patuel que ets un patuel!!!

Anònim ha dit...

Els que esteu en via d'extinció sou els que creieu que algun dia catlunya serà una nació...... jajajajajajaa!!!pixapins que sou uns pixapins.......

Anònim ha dit...

01:38,molts a la "Unión Soviética" també pensaven com tu.....

Anònim ha dit...

09:34, mentres tinguis la monarquia present seguiu sommiant, a la union sovietica no existeix això però sommiar es gratis no diuen això?,doncs apa!! a seguir sommiant

Anònim ha dit...

No entrarem ara en un repàs a la història de quines i quantes monarquies han caigut al llarg dels temps: com va escriure García Márquez això és la Crónica de una muerte anunciada; quan? difícil de saber, però els llibres de història en parlaran, potser d'aquí a 100 anys, però en parlaran. Les lleis i les normes es poden imposar per la força però els desitjos i els sentiments a la llarga s'acaven imposant. Seguiré el teu consell, somiarè, però recorda que al final els somnis s'acaven fent realitat.

Anònim ha dit...

Per mi són més importants les meves idees i la voluntat de tot país que no la imatge que hi hagi en un tros de paper mal plastificat.

Independència!