dimecres, 9 de setembre del 2009

No tenen cap mena de solució

Al·legar que no hi ha pressupost per organitzar cap acte de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya qualifica sobradament a tota aquesta secta de personatges, a quin més gris i grotesc, que ocupen l’ajuntament aliens del tot al glatir del poble. Ells, que practiquen un separatisme esquizofrènic i ultra, allunyat de la realitat local, els hi deu semblar d’allò més normal d’organitzar pel dia 4 de setembre i sense que vingui a tomb de res, un acte, això sí, molt cultural, diuen les que hi entenen en cultura, i que ha costat al poble de Malgrat la gens menyspreable quantitat de 8.655 €, el que equival a 1.454.040 de les antigues ptes., un acte en el que hi varen assistir, suposem, totes les patums de la cultura malgratenca, encapçalades per la inefable alhora que sinistra regidora de cultura i el concepte que ella en té del que és la CULTURA, que se’n devia fotre tres tasses de danses, afamada de comunió com està amb les cultures i tradicions més alienes a la nostra realitat local. Espaterrant èxit que quedarà per sempre més en el seu full de serveis al partido.

Cada dia estan pitjor, no en tenim cap dubte, no és que hagin perdut el nord, que també, sinó que ara no tenen ni brúixola per buscar-lo i d’aquesta manera tenim assegurada una erràtica transició circular en busca d’un objectiu que només complau als membres de la secta i als seus abjectes esbirros (PPOE a l'engròs) delerosos de rebre mensualment la corresponent moma*.


*Allò que hom dóna o rep per damunt del que és la llei.


15 comentaris:

Anònim ha dit...

De veritat, la gent que us estimeu la regidora de cultura i l'apreciu com a persona no li podeu fer veure que se li ha passat l'arrós?. Jo a la gent que m'estimo l'aconsello pel seu bé. Què no sap veure que tot el que regeix és un desòri, un fracàs, una despesa inútil?. Què no sap veure, la pobra, que no fa res ben fet? Què un no pot eternitzar-se en un càrrec sense aportar idees i capacitat de decidir?

Anònim ha dit...

Que no saben veure com l-alcaldessa manipula les persones fent-lis fer la feina bruta mentre ella surt triomfant de tots els merders que ella mateixa provoca??

Fins quant els socialistes de veritat a Malgrat de Mar no s'adonaran de que el que passa a Malgrat esta pudrint tot el poble?
La Conxita esta acabada

Anònim ha dit...

No m'importa si està acabada o no, però aquest poble ha de canviar de govern. Es prenen decisions que són un insult pel poble i ningú dona la cara.

Anònim ha dit...

Si d'idees no n'hi falten, mira quines grans idees que ha tingut al llarg del seu mandat: col·locar tota la família a treballar per l'ajuntament, viatjar de franc escampant rialles i compulsar el dia a dia del poble fent veure que fa de turista. Sense comptar amb l'exemple que dona de coherència institucional al circular contra direcció pel poble i estalviar als nens del dur aprenentatge de les tècniques musicals.
Com veiem, tot un conglomerat de proeses regidorials per les que sí que està sobradament preparada.

Anònim ha dit...

Aneu al Malgrat confidencial i llegiu l'explicació per no fer cap acte institucional per la diada.
En quin poble vivim? hem fa vergonya que un equip de govern majoritàriament anomenat PSC justifiqui per boca de la regidora de cultura que no es celebra perquè no coincideix amb el festival folklòric Adifolk. Que té a veure amb la diada?
Podríem trobar l'explicació havent seguit els esdeveniments que han tingut lloc últimament:
- Celebració d'un referèndum per la independència a Arenys de Munt el proper diumenge.
- L'autorització per part del Tribunal Suprem de Catalunya de la manifestació convocada per la Falange el mateix dia i en el mateix municipi.
- Les declaracions d'avui del President de la Generalitat en què afirma que el referèndum farà despertà a la dreta cavernícola.

Podríem reflexionar tots plegats sobre que està passant, no estem governats també per la dreta cavernícola encara que s'anomenin d'esquerres i obrers?

Anònim ha dit...

M'esgarrifo al pensar que la principal preocupació de tota la ciutadania de Malgrat de Mar, és únicament i exclusivament el fet que no es realitza la litúrgia de l'hissada de la senyera i el cant dels Segadors. A mi perdoneu-me però això em resulta incomprensible. Com si es vol hissar la d'Espanya i cantar-li els goigs a la Pilarica. Al.lucino mandunguilles!. Com també em causa estupor pensar que la gent es desgarra les vestidures pel fet que es tanca l'escola de música. Una escola deficitària on des del primer dia de la seva creació ha sigut polèmica rera polèmica. Que se'n vagin a l'IES, a veure com ho tiren endavant sense l'Ajuntament ara!

Anònim ha dit...

No t'enteres de res,vas perdut.Si vols seguim la teva racionalitat i demà l'ajuntament que treballi,que no tanquin ni facin festa,a treballar,ja que per ells no cal cap celebració doncs a treballar.

Anònim ha dit...

Em sembla que el que no s'entera no ets tu. Em sembla bé que demà sigui la "Diada Nacional de Catalunya", com també n'hi ha a Euskadi i Galiza. Ara bé d'aquí a que en fem un terrabastall i un daltabaix n'hi ha va un bon tros. Tampoc es celebren altres festes i aquí no passa res. Ademés creièu que ha de ser prioritari per a Malgrat de Mar, cel.lebrar-ho. Si enguany no es pot fer, doncs no passa res. Per a mi és més important altres necessitats socials a haver de cel.lebrar un acte on hi poden presentar-se una part del poble en aquell indret.

Anònim ha dit...

D'acord amb l'anònim anterior.
Que vagi al.lucinant mandonguilles i que demà vagi a treballari seguint el seu raonement que també treballi el 12 d'octubre dia de la Hispanidad.

Anònim ha dit...

No s'han de barrejar les coses, celebrar la diada del nostre Païs no vol dir que no ens preocupin les necessitats socials.
L'11 de setembre per a molts ciutadans és molt més que un dia de celebració, és un dia de reivindicació de la Nació Catalana, d'un Païs amb un estat, en què, totes les persones que hi visquin puguin fer-ho amb la qualitat de vida que es mereix qualsevol persona. Aquesta, juntament amb aconseguir la democràcia i la igualtat i el benestar dels ciutadans i ciutadanes vàrem lluitar molts i moltes durant uns anys molts foscos. Amb alguns tipus de comentaris sembla que encara no haguem sortit del pou.

Bona Diada.

Salut i força

Anònim ha dit...

El de la necessitat social és el típic argument socialista. Doncs mira, si et preocupen tant les necessitats socials no haver gastat 70.000 euros en fer una barraca petanquera per a quatre gats. T'imagines la d'ajuts socilas que podríem haver donat. Hissar una bandera és un acte ben senzill i cantar ls Sedgadors és gratis. A mi si em preocupa que no es faci un acte tan senzill. És una mostra d'una preocupant desídia municipal. D'altra banda, al comentari de l'escola de musica dir-li que amb el seu argument del "déficit" s'haurien de tancar també la llar d'infants, l'escola d'adults i totes les regidories de l'Ajuntament, perquè cap d'elles guanya un ral. De fet, hyaurien de tancar totes les escoles, perquè tampoc aporten beneficis econòmics. Des de quant l'administración ofereix serveis pels guanys econòmics? S'ha de ser dur de mollera per repetir fil per randa la "gran argumentació de la jefa" sense ni tan sols raonar. Mare de Déu!

Anònim ha dit...

Segueixes sense enterar-te de res,i utilitzar la demagògia d'aquesta manera deu n'hi do,però mira seguiré emprant la teva raonabilitat ja que ets tan llesta:el PSOE i el PP de Malgrat demà a treballar per causes socials.Per cert jo el dia 12 d'octubre el treballo,aquesta és la diferència gent aquesta és la diferència i mira que no estic a la pública representant i al servei de ningú.

Visc-a Catalunya! ha dit...

Jo sento Catalunya i Espanya per igual i n'estic orgullós. M'emociono per igual quan veig hissar la Senyera com sento l'himne d'Espanya o onejant la bandera d'Espanya. És cap delicte dir-ho o explicar-ho? Deixo de ser català per dir això? Visc a Catalunya, parlo en català a casa meva .Tota la meva familia fins i tot els meus avis han nascut a Catalunya. El meu avi va defensar la República i sóc d'esquerres. I no per això deixo de ser català i espanyol per igual.

Anònim ha dit...

Perdona això ningú ho està qüestionant això?.El debat era que aquí el PSOE no s'emociona hissant la senyera!!

Anònim ha dit...

Estic farta que s'argumenti sempre contra qualsevol sentiment català amb l'excusa de lo social. ja n'hi ha prou. Sentir-se català no vol dir no tenir preocupacions socials. 11 de setembre només n'hi ha un cada any i tenim la resta de dies per treballar i preocupar-nos de lo social. Estic fins el capdemunt d'arguments infantils que no van enllòc ni aporten res.